- Poruka
- 95.156
Znaci stavila sam 400 g secera u beze kore, i 200 g u fil i opet mi je preslatko. A to je 400 g manje od pojedinih recepata
Daj parce @Shadow_woman na kontrolu kvaliteta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci stavila sam 400 g secera u beze kore, i 200 g u fil i opet mi je preslatko. A to je 400 g manje od pojedinih recepata

Ma ukusno je ima jos samo sveze jagode i slag.Daj parce @Shadow_woman na kontrolu kvaliteta![]()
Btw, Snowko, ovo ti je riječ o potpuno istim jajima, slika gore i dolje.

Isuse, isprva sam pomislila da misliš na jezik kao govor, gramatiku.Šta god da si ti mislia sa mojim jezikom, neš!![]()
![]()

Pa ja samo sa fona i pisemE št one volim da pišem sa telefona, pola komandi ne uradi a ja već završio. Zato pola slova i izađe vrljavo.![]()
Nikada nisam čulaJes čula nekad za džin tonik? A za pink džin tonik? E ovo je slično, samo je purple džim tonik.
Ma ukusno je ima jos samo sveze jagode i slag.
A mnogo volim suskavu.
Ma važi, do telefona jeE št one volim da pišem sa telefona, pola komandi ne uradi a ja već završio. Zato pola slova i izađe vrljavo.![]()
Možda ti je tolerancija na šećer manja? Je i ostalima preslatko?Ma ukusno je ima jos samo sveze jagode i slag.
A mnogo volim suskavu.
Ma jao, omašio sam forumašicu, ćuti, pravi se da nisi videla.Isuse, isprva sam pomislila da misliš na jezik kao govor, gramatiku.![]()

Pa upravo to, stvar percepcije.Ja mislio da su u druga jaja u drugoj boji.
Zanimljivo je kako menjaju boju na svetlu![]()
Šta si ti sve omašio, ovo i nije strašnoMa jao, omašio sam forumašicu, ćuti, pravi se da nisi videla.![]()
Ma jao, omašio sam forumašicu, ćuti, pravi se da nisi videla.![]()

Pa upravo to, stvar percepcije.
Kao što uživo izgleda drugačije nego na slici.
Eto koliko i dvije slike istog objekta mogu biti drugačije jedna od druge.

Ma ja sam još prije rekla da je ona naša Mona Lisa.
Omatorio si , taman da ti upitam jesi li normalan što ispravljaš čestitiku ?Ma jao, omašio sam forumašicu, ćuti, pravi se da nisi videla.![]()
Ma ja sam još prije rekla da je ona naša Mona Lisa.

I lepo se provedi danas, komšoA i praznik je danas![]()
Nisi li rekao da je tu kod tebe sutra? Mada ne znaš ni koji.A i praznik je danas![]()
I lepo se provedi danas, komšo![]()

Nisi li rekao da je tu kod tebe sutra? Mada ne znaš ni koji.
Jesi u međuvremenu saznao? Raspitaj se malo što se slavi.