Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 30.883
Sretan Uskrs svima koji slave! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš su lepo spala. Konačno se isplatilo 5 litara vina što si pop.... stavila preko jaja

Ma kakvo vino. Gledam sada što pričaju Red i Reef, dali su mi ideju.Baš su lepo spala. Konačno se isplatilo 5 litara vina što si pop.... stavila preko jaja![]()

SreTĆan i tebi!

Pametno!Ma kakvo vino. Gledam sada što pričaju Red i Reef, dali su mi ideju.
Nemam ovaj svemirski, ali imam gina i onog classic schweppesa, kao i onih sitnih borovica, to će danas doći na red.![]()
Joj, zaboravih tebi osobno (ili lično) napisati sreĆan! Moj propust!SreTĆan i tebi!![]()

Kad kažeš da ovaj sa šumskim bobicama ima gorkast okus, nadam se da uistinu jest.Pametno!
Pomešaćeš džin, šveps i borovnice? Još te vino drži, vidim jaMa kakvo vino. Gledam sada što pričaju Red i Reef, dali su mi ideju.
Nemam ovaj svemirski, ali imam gina i onog classic schweppesa, kao i onih sitnih borovica, to će danas doći na red.![]()
Ma, to boja za kolače.Mada mu je boja malo umjetna, ali kojem od tih gaziranih i zaslađenih pića nije.![]()
Upravo to miješam. Nalijem malo gina, ostatak čaše ispunim tonikom a gore ubacim te sitne (osušene) borovice.Pomešaćeš džin, šveps i borovnice? Još te vino drži, vidim ja
Ma da, ne volim te zaslađene sokove, nikad ih ne pijem.Ma, to boja za kolače.

Nadam se da vam je i vrijeme prekrasno, ovdje baš jest. Sunčano, vedro, ne pretoplo. Idealno.

Ovako je danas ispravno: sreTЋan, ili среТЋан.Joj, zaboravih tebi osobno (ili lično) napisati sreĆan! Moj propust!![]()

To sam i ja komentirala, da mi izgledaju kao šljive, pogotovo na slici.Ova dole lice na sljive
Svaka cast Amelie![]()
Jes čula nekad za džin tonik? A za pink džin tonik? E ovo je slično, samo je purple džim tonik.Pomešaćeš džin, šveps i borovnice? Još te vino drži, vidim ja
Ma ispravno je sve što je s dobrom namjerom i od srca.Ovako je danas ispravno: sreTЋan, ili среТЋан.![]()

A da ti ipak staneš s tim ginom, džinom ili čime već? Plete ti se jezik. Samo kažem!Jes čula nekad za džin tonik? A za pink džin tonik? E ovo je slično, samo je purple džim tonik.

Šta god da si ti mislia sa mojim jezikom, neš!A da ti ipak staneš s tim ginom, džinom ili čime već? Plete ti se jezik. Samo kažem!![]()

To sam i ja komentirala, da mi izgledaju kao šljive, pogotovo na slici.
Što kaže Red, uživo je ljepše jer ovi sitni kristalčići svjetlucaju.
Hvala ti, Snowko!![]()

Btw, Snowko, ovo ti je riječ o potpuno istim jajima, slika gore i dolje.Ova dole lice na sljive
Svaka cast Amelie![]()