Ćacilend se usmrdeo!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
16.580
Buraz otišo na utakmicu večeras sa drugarima pa stigli malo ranije da prošetaju Bg om. Prenosim poruku bez izmena:
De si bate? Evo nas majemo po Bg, malo ćemo do Zemuna na kej pa u Deltu. Prođosmo pored Ćacilend, pumpasmo dok prolazismo. Usmrdelo se sve, pogušismo se ko na stočni pijac! Valjda kako je vrućina pa zaudara! Da l je moguće ovo?

Poslednja izmena od moderatora:
Učionice predivnih mirišljavih studenata!!!

Prilozi

• Screenshot_20250607-105611_Chrome.jpg
    Screenshot_20250607-105611_Chrome.jpg
    84 KB · Pregleda: 20
  • Screenshot_20250607-105521_Chrome.jpg
    Screenshot_20250607-105521_Chrome.jpg
    73,3 KB · Pregleda: 20
dal neko zna nekakvu procenu za cacije...od vrha vlasti do cistacice u domu zdravlja...koliko ih zbirno ima na gomili...u jkp,vojsci,policiji,epsu,po sudovima,bankama,vodovodima,medijima....zbirono zbir zbirova...

i #2 koliko njih ima koji su za dugogodisnje robije + sa dokazima....ovo br2 je max vazno...dal mi imamo uoste zatvorskih kapaciteta za toliki broj lopuza?

Kad pomenu deltu , cigani iz delte su neki profitirali pa dobili stanove, mozda se slicno desi i cacijevcima iz pionirskog parka...ne bi bilo prvi put da u Srbiji dobro prodje neradnik a lose radnik i postenjacina...

Buraz otišo na utakmicu večeras sa drugarima pa stigli malo ranije da prošetaju Bg om. Prenosim poruku bez izmena:
De si bate? Evo nas majemo po Bg, malo ćemo do Zemuna na kej pa u Deltu. Prođosmo pored Ćacilend, pumpasmo dok prolazismo najebasmo im se majke. Usmrdelo se sve, pogušismo se ko na stočni pijac! Valjda kako je vrućina pa zaudara! Da l je moguće ovo?

Pa smrde Ćaciji, smrde i svi oni Toi Toi...
A realno...usmrdio se i Predsednik Ćacilenda koji ih je tu i okupio...

...

Srbija je definitivno, postala bolesno društvo. Nek se spasava ko može. Ovo nije onaj Beograd, od pre samo 5 godina, a da ne pričam o ranijem periodu. Naravno, ništa nije kako treba, već 34 godine, od raspada države, ali zadnjih 5,je dotaknuto samo dno.
Nema dna u propadanju,.. to je naše zavaravanje.
ne mislim da treba da se beži i da se spasava,.. mislim da je i ranije bilo toga,.
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!” - Ivo Andrić!
- ali zbog interneta i društvenih mreža (gde svako može da progovori) - to je sada mnogo gore.

Krivi smo i mi, ako ćutimo.

Back