- Poruka
- 14.613
Ovaj je zreo za VIP člana na krsti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj je zreo za VIP člana na krsti.

Slažem se, oko dosta stvari, ali nikad nije bilo gore, bar što se tiče, savremene istorije.Nema dna u propadanju,.. to je naše zavaravanje.
ne mislim da treba da se beži i da se spasava,.. mislim da je i ranije bilo toga,.
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!” - Ivo Andrić!
- ali zbog interneta i društvenih mreža (gde svako može da progovori) - to je sada mnogo gore.
Krivi smo i mi, ako ćutimo.
jel ti znas demokrato koliko gostiju ima beograd iz celog sveta cak i u ova vremena spram te tvoje selendre i nekoliko zalutalih svedaOvo srpsko selo kandidat za NAJLEPŠE NA SVETU: Ima najviše sunčanih dana na Balkanu posle Hvara, Šveđani ga obožavaju
U Rudnom kod Kraljeva najčešće dolaze gosti iz Švedske
Domaći proizvodi i tradicionalna kuhinja predstavljaju važan deo turističke ponude ovog mesta
Blic
3. jun 2025.15:09
Komentara6
Slušaj vest
0:00/0:00
Selo na jugu Srbije, smešteno na 1.100 metara nadmorske visine i sa specifičnom ružom vetrova kandidovano je za za globalnu inicijativu Svetske turističke organizacije UN za najlepša sela na svetu. Da je Rudnom, kod Kraljeva, na obroncima planina Radočelo i Golija zaista mesto među najlepšim na planeti svedoči mnogo faktora. To je pre svega selo koje, posle Hvara, ima najveći broj sunčanih dana u godini u bivšoj Jugoslaviji.
Rudno kod Raske kandidat za NAJLEPSE SELO NA SVETU

mozda se zapiru po navici iz pripzdina oklem su, a gde su se lazno izjasnjavali ko srbi?Da studenti neko vece ne polise Ćacija vodom...on vode ne bi ni video...
Ima doduse mala fontanica u Ćacilendu ali tu mogu samo da peru clanke pre klanjanja...
...
I da je tako a nije tako pa sta.ima pravo turists na svoje misljenje.Zamislite turiste koji tuda prođu.. vrate se kućama i pitaju ih: kako je bilo u Beogradu?
Ok al imaju neki šatori blizu centra i tu baš smrdi.
Pitaju ih: pa kakvi šatori?
E to nismo razumeli..
Ozb ima li neko da mi objasni koja je svrha ovih smrdljivaca tamo što zaudaraju već par meseci? Šta je tačno uloga tih neokupanih naprednjačkih tvorova?
isto pitanje koje bi postavio ludaku sta drzim u ruci, a on slavodbitno kaze tramvaj.Zamislite turiste koji tuda prođu.. vrate se kućama i pitaju ih: kako je bilo u Beogradu?
Ok al imaju neki šatori blizu centra i tu baš smrdi.
Pitaju ih: pa kakvi šatori?
E to nismo razumeli..
Ozb ima li neko da mi objasni koja je svrha ovih smrdljivaca tamo što zaudaraju već par meseci? Šta je tačno uloga tih neokupanih naprednjačkih tvorova?
jel ti znas demokrato koliko gostiju ima beograd iz celog sveta cak i u ova vremena spram te tvoje selendre i nekoliko zalutalih sveda![]()
jes pila limunadu od onoga sto je nosi ulicom na pladnju i casama koje ko da su izasle iz klozeta?I da je tako a nije tako pa sta.ima pravo turists na svoje misljenje.
Slusala sam takva misljenja o egiptu.
Ljudi optereceni cistocom ne vide nista osim.prljavstine.
Da mu otvaras oci uzalud posao.

Pa valjda znas da to ne smes da radis.jes pila limunadu od onoga stp je nosi ulicom na pladnju koji ko da je izasao iz klozeta?
il probala mesiste sa ulice oko kog se ekupio roj muva?
svetska si zena, vidi se![]()
auhUvek je bilo više muva nego pčela
Pčele idu na cveće a muve na ....

logout pa onda loginE vidi sad,da ti ja kažem nešto,kad si se već oglasio na takav način.Zbog takvog ponašanja vas narod i ne podržava jer ste bahati i nekulturni.Ti ljudi iz Pionirskog nikada nisu rekli ništa slično za studente u blokadi,ni za opozicionare.
Ponašanje vam je bahato,siledžijsko,prosto.A to neće da može.

Немамо. Зато уместо Националног стадиона Национални затвор по моделу оног у Салвадору. Веома брзо исплатива инвестиција, укључујући "добровољни" рад питомаца.dal neko zna nekakvu procenu za cacije...od vrha vlasti do cistacice u domu zdravlja...koliko ih zbirno ima na gomili...u jkp,vojsci,policiji,epsu,po sudovima,bankama,vodovodima,medijima....zbirono zbir zbirova...
i #2 koliko njih ima koji su za dugogodisnje robije + sa dokazima....ovo br2 je max vazno...dal mi imamo uoste zatvorskih kapaciteta za toliki broj lopuza?
Јооој,стиже још ДобојацаAna ga dovela u Doboj????
Policija pojma nema šta se radi, važno je da su dobili 1200-1400 eura platu.
Policija u Doboju obmanula javnost! U taj grad stigla Ana Brnabić i Miloš Pavlović (FOTO)
Umjesto policijske akcije, kako je najavljeno iz PU Doboj, u posjetu ovom gradu stigla je Ana Brnabić i student Miloš Pavlović.
..Nešto muljaju. Krisom došli, ali neko ih skontao i slikao.Јооој,стиже још Добојаца..
А Мркоњић Град је ту неправедно запостављен,није то лепо .
Oni i nisu tamo da bi davali izjave.E vidi sad,da ti ja kažem nešto,kad si se već oglasio na takav način.Zbog takvog ponašanja vas narod i ne podržava jer ste bahati i nekulturni.Ti ljudi iz Pionirskog nikada nisu rekli ništa slično za studente u blokadi,ni za opozicionare.
Ponašanje vam je bahato,siledžijsko,prosto.A to neće da može.
Nego? Pare možda?Oni i nisu tamo da bi davali izjave.