Ćacilend se usmrdeo!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uvozi milion čacija? Koje provale, jesre da je Soroš.info, al’ malo ga ozbiljno pretreraše.

:pop:
Gube dodir sa stvarnoscu, kljukaju se na tg kanalima budalastinama i onda zagore od silnog dinstanja. Danas masovno dele snimke iz marta meseca skup bajkera i predstavljaju ga kao da je danas snimljeno. Jos im covek koji je bajker i na snimku je, kaze lepo to sam ja na snimku , bilo je u martu kada smo isli za Beograd oni ga razapeli da je Caci. Koje glave... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Smrdilend!
FB_IMG_1749378984968.jpg

Je l prošo neko skoro? Da ne krene zaraza neka u krac? Gde se kupaju ti ljudi? Gde ke njaju?

Pa evo ja sam opet prošla danas i to pre nekoliko sati. Prošla sam ulicom pred parka, ali ne i kroz sam kamp u parku. Zaključujem da si ti video to mesto o kojem si otvorio temu samo na izguglanim slikama. Nema smeća koliko sam mogla da vidim sa ulice. Pored ograda parka je policija. Sada nije bilo provokatora jer i nema mnogo prolaznika. Ranije je tu bilo mnoštvo prolaznika od kojih su neki stalno nešto pogrdno dobacivali prema Pionirskom parku. Beli šatori ispred Skupštine zbog kojih je blokiran saobraćaj su odvojeni od šatora u Pionirskom parku koji ne blokiraju saobraćaj. Tu su i neke građevinske mašine ili nešto slično kao da se planira postavljanje novog asfalta ili kocki. Govorim o prostoru pored tih belih velikih šatora koji nisu u Pionirskom parku nego na sred ulice. Ne znam da li je ko ozbiljno shvatio tvoju tvrdnju da u Pionirskom parku smrdi. Smrdi mnogo, ali u tvojoj duši. 😞

Pa evo ja sam opet prošla danas i to pre nekoliko sati. Prošla sam ulicom pred parka, ali ne i kroz sam kamp u parku. Zaključujem da si ti video to mesto o kojem si otvorio temu samo na izguglanim slikama. Nema smeća koliko sam mogla da vidim sa ulice. Pored ograda parka je policija. Sada nije bilo provokatora jer i nema mnogo prolaznika. Ranije je tu bilo mnoštvo prolaznika od kojih su neki stalno nešto pogrdno dobacivali prema Pionirskom parku. Beli šatori ispred Skupštine zbog kojih je blokiran saobraćaj su odvojeni od šatora u Pionirskom parku koji ne blokiraju saobraćaj. Tu su i neke građevinske mašine ili nešto slično kao da se planira postavljanje novog asfalta ili kocki. Govorim o prostoru pored tih belih velikih šatora koji nisu u Pionirskom parku nego na sred ulice. Ne znam da li je ko ozbiljno shvatio tvoju tvrdnju da u Pionirskom parku smrdi. Smrdi mnogo, ali u tvojoj duši. 😞
Ma 'ajde bre, on je iz Nisa. Kako on zna kako je u Beogradu?

Nego "rekla - kazala" teme.

Buraz otišo na utakmicu večeras sa drugarima pa stigli malo ranije da prošetaju Bg om. Prenosim poruku bez izmena:
De si bate? Evo nas majemo po Bg, malo ćemo do Zemuna na kej pa u Deltu. Prođosmo pored Ćacilend, pumpasmo dok prolazismo najebasmo im se majke. Usmrdelo se sve, pogušismo se ko na stočni pijac! Valjda kako je vrućina pa zaudara! Da l je moguće ovo?

Mislim da ih vode negde na kupanje i ruckanje.
Videla sam par puta kako marice u nizu dovode ljude, racunam da ih nekuda voze i dovoze...verovatno u smenama...

E, kako kake to vec ne znam...mozda trpe i stiskaju se dok ne dodje njihov red za taj neki hotel...ili se osvezavaju tu, na licu mesta...to je vec misterija iz tmine zlokobnog parka koju mozda neko nekada opeva u slici i reci.

Iza je predsednistvo ispred je narodna skupstina.
Ne izlaxite iz cacilenda haha
Сећам се времена када је Милошевић наредио мом некадашњем пријатељу генералу Божидару Делићу да повуче војску са Кошара, а он је одговорио:

"Господине врховни командате, ту наредбу вам не могу испунити, јер назад немам куд - иза мене је Србија!"

Тако је исто и са тим херојима овог времена који једино желе оно што им по Уставу Србије припада - право на образовање. И они немају назад куд, јер бране светиње и државност наше напаћене земље Србије.

Poslednja izmena od moderatora:
Nihe vam smetala ona sava mala ona mocvara a smeta cacilend.
Strah vas goni da se bunite u tome je stvar.
Pa i sad smrde gomna kad se puštaju u Savu u Bgd na vodi. Bgd je jedini grad u Evropi koji direktno pušta gomna u reke. Ali zato nepomenik hoće da obnavlja gradove u Ukrajini, a nesposoban je da napravi kanalizaciju u Borči.

A što ne prošetaš ti do veličanstvenog Beograda na vodi, sedneš, pojedeš neki Kagyu biftek uz recimo Masseto 2018, popiješ purplecino, gledaš dame kako prolaze, mlade uspešne biznismene u Poršeima...kakva bre Avala.

Back