i posle kristijan padne na droZI, buahaha, caciji se gudriraju, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i posle kristijan padne na droZI, buahaha, caciji se gudriraju, a?
To kao onaj nesrećnik što je izjavio da oni ne seču drveće nego kad pada kiša voda natopljava lišće i onda drva padnaju.Ćaci Pavlović i njegova ekipa studenata 2.0 su se potrudili da uđu ponovo u vesti i izbace iz prvog plana maturante na konjima i večite radove na asfaltu.
Drama se ovog puta preselila pravo u Predsedništvo, gde se na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pojavio Miloš Pavlović, predstavnik studenata koji „žele da uče“.
Naime, Pavlović je želeo da objasni da oni, studenti mirotvorci, nisu crtali mete na čelo kolegama ni pozivali na linč. Sve bi to prošlo glatko, da u žaru rečenice nije rekao upravo to – „nismo crtali mete i izložavali”.
Predsednik je napravio izraz lica koji kao da je citirao film Maratonci trče počasni krug – Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja”, pa hladno odgovorio: „Niste izlagali sigurno.“
Da li je lapsus? Da li je greška? Da li jednostano neznanje? Platforma Tviter se usijala. Komentari su krenuli da pristižu brže nego seminarski plagijati u junskom roku. link
koga prvu damu srbije? pitajte aljeka derpeaЈесу ли га злостављали?![]()
ma trebalo ga je snimati, koja bre 10-ka? decko je tupadzija, aljek je urgirao da mu se pokloni ocenaČudi me da nije bila neka svečana proslava i dodeljivanje ordena časti npr vidovdanski za tu desetku?![]()
Pavlović je verovatno na godišnjem odmoru.
avgustovski ispitni rok ?Како на годишњем одмору, а испитни рок?
avgustovski ispitni rok ?
uči na moruУчење за септембарски. Јеси ли студирао некад?
Mogu i preko leskovca u kembridz i diznilendĆaci prvo da se vrate u osnovnu školu i nauce gramatiku srpskog jezika pa onda da studiraju![]()
Натопљавају дрвета.To kao onaj nesrećnik što je izjavio da oni ne seču drveće nego kad pada kiša voda natopljava lišće i onda drva padnaju.