anajade
Elita
- Poruka
- 21.165
Sta ti to znaci mali cacika puvaka hahaPosebno će biti nezgodna vest da se mali ćacika puvaka s prosekom nezavršenog fakulteta, na stranu to kakav komad mentola treba biti da maše s prosekom sve i da je završen faks.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti to znaci mali cacika puvaka hahaPosebno će biti nezgodna vest da se mali ćacika puvaka s prosekom nezavršenog fakulteta, na stranu to kakav komad mentola treba biti da maše s prosekom sve i da je završen faks.
KocoperiSta ti to znaci mali cacika puvaka haha
Sta ti to znaci mali cacika puvaka haha
Sedi 1.
Teslaise seOno npr kad smara Šarovića u parku sa svojim prosekom, ponavlja ko pokvaren robot.
Pre cu da da razumem.sta znaci izlozavanje nego.to.puvak hahaKocoperi
Teslaise se
Prevedi ako si srbin haha
Nepomenik i ti odlicno kuzite cacija TursijuPre cu da da razumem.sta znaci izlozavanje nego.to.puvak haha
Kanderises me necu hahaDajem državljanstvo za prevod.
Postoje osobe koje svoje napisane reči tumače po potrebi, a ako neko drugi analizira njihove uvrede, onda uzvraćaju ličnim vređanjem nekoga ko ne krije svoje stavove niti se krije iza tobožnje želje da iznese ''istinu''. Je l te baš mnogo boli što sam učiteljica sa stavom?Kažu da ima na ovom forumu i jedna učiteljica iz nekog sela kod Kragujevca koja uskoro otvara i svoju školicu laganja i klevetanja u kojoj će polaznicima otkrivati svoje posebne tehnike i tajne zanata sa posebnim akcentom na onu foru kad neistomišljenicima stavlja u usta ono što nikad nisu izgovorili ili kreirajući nekog izmišljenog sagovornika sa čijim izmišljenim stavovima "diskutuje". Priča se i da će biti polaznika među talentovanim forumašima, ali sve najvažnije infomacije o školici će biti okačene na instagram profilu 'usrana motka'.
Sta si se nazubio na mene hahaNepomenik i ti odlicno kuzite cacija Tursiju![]()
Ma, nisam. Samo konstatiramSta si se nazubio na mene haha
Postoje osobe koje svoje napisane reči tumače po potrebi, a ako neko drugi analizira njihove uvrede, onda uzvraćaju ličnim vređanjem nekoga ko ne krije svoje stavove niti se krije iza tobožnje želje da iznese ''istinu''. Je l te baš mnogo boli što sam učiteljica sa stavom?Je l tebe to sramota srpskih sela i njihovih škola pa ih ovako omalovažavaš? Šta bi sa tvojom navodnom empatijom, navodnim srpstvom, navodnom istinom? Moj topli savet : da se ne bi ponavljala, možda da probaš da negde nešto prepišeš od Miloša, studenta sa ''prosekom''
![]()
Regulišeš saobraćaj po potrebi?Polako učiteljice. Od svega navedenog vredi jedino prokomentarisati tvoju klevetu da ja omalovažavam selo i seoske škole. To nije tačno. Meni je jako žao što ti radiš u seoskoj školi. Jadna ta deca.
Ufercio si to je srpski umesto ovo konstatiramMa, nisam. Samo konstatiram
ХахаUfercio si to je srpski umesto ovo konstatiram
Milos je za vas zakon haha
Nije za tebe nego za Turšiju juniora.Izvini, prevideh. Evo tebi 10, da ti ne kvarim prosek.
. . . . , lača mati nema veze sa gramatikom, to je tema za psihijatriju.!?Ok, ali to nije za takvo podsmevanje, nije baš kao lača mati.
Ma po caletu tursiji, dileru droge u bekstvu.Garant je krao turšije pa dobio nadimak, po selima se sve živo krade, suvo meso, sir, svinje, ovce... Oberu ti vinograd ili voćnjak pokose njivu ne smeš da mrdneš nigde.
to nije nepismenost vec lapsus u tv emisiji ..čacijevi govori su vec nešto drugo
i nije prvi put ovom čaciju da se nepismeno izražava
Mene samo nervira što je to sad hit da se ljudima ismejavamo.
Pa iako je ćaci, nije dečko neki kriminalac i lik sa pijace, već student. Šta sam ja sve čula inače od studenata.. i kakve sve greške u pismenom izražavanju - ovo i nije strašno.
Vole da pronalaze mane onim najboljima, baš kao što je Miloš student s prosjekom 10 na M. fakultetu.
Nisu našli za shodno da pohvale jer je za respekt, no se vataju nakih tričavih sitnica.![]()
Nije za tebe nego za Turšiju juniora.