Ćaci Pavlović "izložavali linču"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Super. Sad je izblaćen i verujem da su svi srećni.

izlagati je infinitiv, ali on je hteo da kaže - mi ih nismo izložili podsmehu kao oni nas, ali je hteo trajniji glagol pa je stavio - mi ih nismo izložavali... umesto izlagali.. i šta sad, jbt. Oko toga čitava frka po društvenim mrežama. Tačno ljudi nađu nešto da se podsmevaju.. jbg, šta to mene briga? Ali vodim se uvek onim ne čini drugima što ne bi želeo tebi da čine, pa mi je bezveze. Zbunio se. Bitnije je šta je hteo da kaže.

Taj ćacika, debelo izložavan Aristotelu, je na (žv)alavom kontramitingu u Nišu ispalio:
- Došli smo (dovuko i par onih njegovih malih smradova što bi isto kao da uču) ovde da pokažemo da se Srbija brani delima, ne rečima.
- Kojim delima?
- Mi smo ovde došli da kažemo...
Koliko treba biti bezobrazan i malouman za ovako nešto? Ne podsmevam se. Al verovatno ću ovih dana.

Taj ćacika, debelo izložavan Aristotelu, je na (žv)alavom kontramitingu u Nišu ispalio:
- Došli smo (dovuko i par onih njegovih malih smradova što bi isto kao da uču) ovde da pokažemo da se Srbija brani delima, ne rečima.
- Kojim delima?
Koliko treba biti bezobrazan i malouman za ovako nešto? Ne podsmevam se. Al verovatno ću ovih dana.
Ne, on je jedan naučio napamet šta da kaže kada ga pitaju namešteni režimski mediji, nije očekivao pitanje sa druge strane pa je na drugačije pitanje izverglao naučeno. Sad, to što taj odgovor nema nikakvog smisla, nije on jadan kriv jer nije ni svestan svog neznanja.

- Kojim delima?

Majstore, samo napred !

Zabole me generalno šta je izjavio i nemam nameru više da pišem.

Ne nije od takvih neodgovirnih pohlepnih.koji.masta kako uknjiziti sebi prihod
Oseca se da kod ovog deteta ds postoji ono sto se zove prethodna odgovornost i kasnije odgovornost.
Retko u danasnje vreme ims takvih mladih ljudi.
Kod deteta, ovog što ga zasposlili u KBC kao savetnika direktora, za 2000 evra, nesebično i naivno dete zaista 🤣

Ne, on je jedan naučio napamet šta da kaže kada ga pitaju namešteni režimski mediji, nije očekivao pitanje sa druge strane pa je na drugačije pitanje izverglao naučeno. Sad, to što taj odgovor nema nikakvog smisla, nije on jadan kriv jer nije ni svestan svog neznanja.

Dobro to, al taj mali mamlaz nas sve zajedno zajebava kako mnogo zapelo za nauku, sve za račun organizovane kriminalne grupe (žv)alavog psiha. I problem je podsmevati se tom nesposobnom kriminalcu, užas.

Ćaci Pavlović i njegova ekipa studenata 2.0 su se potrudili da uđu ponovo u vesti i izbace iz prvog plana maturante na konjima i večite radove na asfaltu.
Drama se ovog puta preselila pravo u Predsedništvo, gde se na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pojavio Miloš Pavlović, predstavnik studenata koji „žele da uče“.

Naime, Pavlović je želeo da objasni da oni, studenti mirotvorci, nisu crtali mete na čelo kolegama ni pozivali na linč. Sve bi to prošlo glatko, da u žaru rečenice nije rekao upravo to – „nismo crtali mete i izložavali”.

Predsednik je napravio izraz lica koji kao da je citirao film Maratonci trče počasni krug – Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja”, pa hladno odgovorio: „Niste izlagali sigurno.“

Da li je lapsus? Da li je greška? Da li jednostano neznanje? Platforma Tviter se usijala. Komentari su krenuli da pristižu brže nego seminarski plagijati u junskom roku. link

Covece kakve budale su ovi njegovi lizaci bulje... :hahaha1:

Na ovom forumu se često citiraju objave sa nekakvih botovskih twiter ili instagram profila i to funkcioniše ovako. Na jednom profilu se objavi neka izmišljotina, a onda mreža botova ima zadatak da tu laž proširi, ponavlja i lajkuje. Neobična situacija nastaje kad ih upitaš za izvor jer tada moraju otkriti da im je izvor nekakav botovski profil sa dna kace. Tako se i za informaciju da je Miloš Pavlović zaposlen u KBC za platu od 2000 evra ispostavilo da je izvor objava na instagram profilu "usrana motka". Dakle, ne radi se samo o ljudima koji nemaju kritičan stav prema izvoru infomacija što je samo po sebi znak nedostatka inteligencije, već o ljudima koji su toliko bestidni da svesno šire laži. Dečko nije samo izložen linču i pretnjama svakojakih ludaka, već i jednoj besomučnoj harangi sa gomilom laži i bljuvotina.

Vole da pronalaze mane onim najboljima, baš kao što je Miloš student s prosjekom 10 na M. fakultetu.
Nisu našli za shodno da pohvale jer je za respekt, no se vataju nakih tričavih sitnica. :mrgreen:

Dobro je što vam je mali retard Ćaci Turšija najbolje što imate

On najboljim studentima ne može burek da kupuje,
vrhunski studenti svakako ne idu okolo i ne pokazuju indeks svakih pola sata da se pohvale sa 10,0 posle prve godine studija :hahaha:

Dečko je kompleksaš na kub koji ima ozbiljan nedostatak socijalne inteligencije i viđen je da postane težak psihopata u životu.

Njega najbolje ilustruje ovaj snimak, ništa više i ništa manje od ovoga

Ovo nikada doktor neće biti, samo Ćaci Turšija i ništa više od toga

vrhunski studenti svakako ne idu okolo i ne pokazuju indeks svakih pola sata da se pohvale sa 10,0 posle prve godine studija :hahaha:

Dečko je kompleksaš na kub koji ima ozbiljan nedostatak socijalne inteligencije i viđen je da postane težak psihopata u životu.

Ali sve te uvrede koje si ispisao zapravo govore o tvom mentalnom sklopu, ne nečijem drugom. Na snimku se ne vidi ništa od onoga što je iskonstruisao vlasnik tog botovskog profila. Čak izgleda i da taj koji postrojava i tobože nekoga skriva jer je neugledan i nije Miloš Pavlović.

Zato se na ovom snimku jasno čuje šta ovi skandiraju kao poslednja uličarsko - huliganska ološ, a snimak ponosno postavlja onaj koji ih podržava:

Ćaci Pavlović i njegova ekipa studenata 2.0 su se potrudili da uđu ponovo u vesti i izbace iz prvog plana maturante na konjima i večite radove na asfaltu.
Drama se ovog puta preselila pravo u Predsedništvo, gde se na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pojavio Miloš Pavlović, predstavnik studenata koji „žele da uče“.

Naime, Pavlović je želeo da objasni da oni, studenti mirotvorci, nisu crtali mete na čelo kolegama ni pozivali na linč. Sve bi to prošlo glatko, da u žaru rečenice nije rekao upravo to – „nismo crtali mete i izložavali”.

Predsednik je napravio izraz lica koji kao da je citirao film Maratonci trče počasni krug – Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja”, pa hladno odgovorio: „Niste izlagali sigurno.“

Da li je lapsus? Da li je greška? Da li jednostano neznanje? Platforma Tviter se usijala. Komentari su krenuli da pristižu brže nego seminarski plagijati u junskom roku. link

A Vučićev pogled - zemljo, otvori se. XD

Na ovom forumu pojavi se jedna gđa, koja veoma vešto spinuje sve vesti koje joj ne idu u prilog, kao što su kritike na račun najpoznatijeg ćacija, Miloša. Bolna tačka joj je što se ljudi javljaju po društvenim mrežama i iznose istinu, jer su mediji pretežno u vlasti njenih idola, koji su samo oličenje ''istine'', al u nekom zaista paralalenom univerzumu. Kao i sve pristalice, ona 'ladno sve ljude koji podržavaju neku drugu stranu, naziva mentalno osakaćenima. Na žalost, realnost i same izjave njenih favorita je demantuju. Nisu učesnici na društevnim mrežama krivi ni što su ćaciji nepismeni, ni što su sns lopovi korumpirani. Teško je odbraniti neodbranjivo, bez obzira što se trudi, čak ni chatgtp ne pomaže :mrgreen: Najsmešnije u celoj ovoj priči je njena optužba da hiljade ljudi lažu jer ne treba verovati svojim očima, isključivo verujte šta pravilnik sns botova kaže :mrgreen:

Meni je zaista zanimljivo kad botovi počnu da analiziraju neki snimak, na kome ćaciji pokazuju zabrinjavajuće nizak stepen inteligencije ili zabrinjavajuće visok stepen ispoljavanja nasilja, svojim ''argumentima'' Pokušaji odbrane i ''peglanja'' onoga što ljudi postave, a radi se o velikom broju ljudi koji postave identične snimke, su poslednji trzaji da narod i dalje drže u ubeđenju da su ''presveti branioci srpstva''.

Bas kao sto kazes, decko je reper za nedostatak socijalne inteligencije.

Reper za transfer blama/krindz, na nivou Jovane Jeremic.

Na ovom forumu pojavi se jedna gđa, koja veoma vešto spinuje sve vesti koje joj ne idu u prilog, kao što su kritike na račun najpoznatijeg ćacija, Miloša.
Posebno će biti nezgodna vest da se mali ćacika puvaka s prosekom nezavršenog fakulteta, na stranu to kakav komad mentola treba biti da maše s prosekom sve i da je završen faks.

Na ovom forumu pojavi se jedna gđa, koja veoma vešto spinuje sve vesti koje joj ne idu u prilog, kao što su kritike na račun najpoznatijeg ćacija, Miloša. Bolna tačka joj je što se ljudi javljaju po društvenim mrežama i iznose istinu, jer su mediji pretežno u vlasti njenih idola, koji su samo oličenje ''istine'', al u nekom zaista paralalenom univerzumu. Kao i sve pristalice, ona 'ladno sve ljude koji podržavaju neku drugu stranu, naziva mentalno osakaćenima. Na žalost, realnost i same izjave njenih favorita je demantuju. Nisu učesnici na društevnim mrežama krivi ni što su ćaciji nepismeni, ni što su sns lopovi korumpirani. Teško je odbraniti neodbranjivo, bez obzira što se trudi, čak ni chatgtp ne pomaže :mrgreen: Najsmešnije u celoj ovoj priči je njena optužba da hiljade ljudi lažu jer ne treba verovati svojim očima, isključivo verujte šta pravilnik sns botova kaže :mrgreen:

Kažu da ima na ovom forumu i jedna učiteljica iz nekog sela kod Kragujevca koja uskoro otvara i svoju školicu laganja i klevetanja u kojoj će polaznicima otkrivati svoje posebne tehnike i tajne zanata sa posebnim akcentom na onu foru kad neistomišljenicima stavlja u usta ono što nikad nisu izgovorili ili kreirajući nekog izmišljenog sagovornika sa čijim izmišljenim stavovima "diskutuje". Priča se i da će biti polaznika među talentovanim forumašima, ali sve najvažnije infomacije o školici će biti okačene na instagram profilu 'usrana motka'.

Ovo je postalo uobičajeno da se svi zezaju na račun ćacija.

Ovog puta se slobodno zezajte i na moj račun. Naime, reč izložavati nekoga nečemu je za mene prihvatljiva. Kako drugačije da se kaže? Kao trajni glagol.
Izložiti je u trenutku, a trajnije je izložavati. E sad ako ne postoji ok. Na primer, izložavali smo ga konstantnim pretnjama. može ?
Izlagati...

Kakav bre student? Na svakom mogućem skupu drži Vučića za suknju, na svakom mitingu drži govor, predstavlja se kao da je Zevs a glup je kao vrljika, drži konferencije za štampu, laže i glumi kao pseto i veoma opasno "izložava" celu naciju glupostima i lažima.... Jel to baš običan student koji samo hoće da uči?
A gde ima tog milosa
Na n1 novoj rtsu

Back