Ćaci Pavlović "izložavali linču"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene samo nervira što je to sad hit da se ljudima ismejavamo.

Pa iako je ćaci, nije dečko neki kriminalac i lik sa pijace, već student. Šta sam ja sve čula inače od studenata.. i kakve sve greške u pismenom izražavanju - ovo i nije strašno.

Kakav bre student? Na svakom mogućem skupu drži Vučića za suknju, na svakom mitingu drži govor, predstavlja se kao da je Zevs a glup je kao vrljika, drži konferencije za štampu, laže i glumi kao pseto i veoma opasno "izložava" celu naciju glupostima i lažima.... Jel to baš običan student koji samo hoće da uči?

Kakav bre student? Na svakom mogućem skupu drži Vučića za suknju, na svakom mitingu drži govor, predstavlja se kao da je Zevs a glup je kao vrljika, drži konferencije za štampu, laže i glumi kao pseto i veoma opasno "izložava" celu naciju glupostima i lažima.... Jel to baš običan student koji samo hoće da uči?

Nije običan. Neobičan je.

Nego.. jedva sam čekala da završim osnovnu školu da više ne srećem decu koja se ismejavaju drugima.

Nije baš osnovna gramatika. Uvek su mi poklanjali 5 iz srpskog i zaista često moram da se konsultujem. Ne čitam literatiuru na srpskom, relano, najmanji je problem kod njega što je rekao tu reč. Dešava se da u takvim okolnostima ljudma se zaveže jezik, ipak su tu bile sa svih strana kamere.

Ти ниси фронтмен студената који хоће да уче, будуће интелектуалне елите, па ти се то може опростити.

А он јесте.

Nije običan. Neobičan je.

Nego.. jedva sam čekala da završim osnovnu školu da više ne srećem decu koja se ismejavaju drugima.
Ovo što on radi nije uopšte smešno. Mislim, jeste, jer je on toliko glup i "krindž", što bi rekla deca, da prosto moraš da mu se smeješ. Ali je sve to u stvari jako opasno jer ovoliko potpaljivanje i laganje zaslužuje mnogo gore od pukog podsmeha. Dečko, osim što verovatno ima neku psiho dijagnozu, je takođe i veoma bezobrazan.

Ovo što on radi nije uopšte smešno. Mislim, jeste, jer je on toliko glup i "krindž", što bi rekla deca, da prosto moraš da mu se smeješ. Ali je sve to u stvari jako opasno jer ovoliko potpaljivanje i laganje zaslužuje mnogo gore od pukog podsmeha. Dečko, osim što verovatno ima neku psiho dijagnozu, je takođe i veoma bezobrazan.
Autističar koga koriste u političke svrhe, slično kao i Gretu Tunberg.

Pre bih rekla bizarno.

Onaj skup 15. marta kriminalaca i studenata koji uče u ćacilendu je bio bizaran.

Ma, ja samo ne volim ismejavanje bilo koga. Deluje mi prosto.
Ne volim ni ja da se smeje ljudima ali konkretno ovaj ćaci i svi ostali ćaci i navodni studenti sami sebe dovode u situaciju da budu ismejani
Ovom kincu je dato puno važnosti i podrške od strane sns-a i vučića i on misli da je neko moodo..kada se sve ovo završi on i svi njemu slicni pašce u zaborav
U kakvu situaciju je doveden i svesno žrtvovan on se još i dobro snalazi...a što je to dozvolio i prihvatio da bude klovn..jeste da mu se smeje

Autističar koga koriste u političke svrhe, slično kao i Gretu Tunberg.

I evo ga opet se izlupetao sa nekim citatom za koji je rekao da je izgovorio Aristotel a nije. Dečko je maksimalno tupav i ne može bukvalno ništa da kaže kako treba. A mi svi treba da se pravimo slepi i gluvi i verujemo da je on najbolji student medicine. Jer je Vučić tako rekao. I posle što crkavamo kao bubašvabe jer nam je zdravstvo u krasnom koorcu

Nije u pitanju nepoznavanje gramatike, već lapsus.

Ovo je nepoznavanje gramatike:

Ispred Zavoda za stomatologiju u Kragujevcu sutra, 22. aprila biće održan protest studenata i građana zbog početka onlajn nastave na Fakultetu medicinskih nauka (FMN) u Kragujevcu. Na protest pod parolom „Zdravstveni stručnjaci neće biti koji se školuje onlajn“, građane su pozvali studenti Fakulteta medicinskih nauka.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...otiv-onlajn-nastave-na-medicinskom-fakultetu/

Dečko je maksimalno tupav i ne može bukvalno ništa da kaže kako treba. A mi svi treba da se pravimo slepi i gluvi i verujemo da je on najbolji student medicine. Jer je Vučić tako rekao. I posle što crkavamo kao bubašvabe jer nam je zdravstvo u krasnom koorcu

Davno bi bilo demantovano da je on najbolji student medicine da to nije tačno. To nisu demantovali čak ni profesori, docenti i asistenti Medicinskog fakulteta koji su njegovi politički neprijatelji, nego su to indirektno potvrdili. Tako mu je jedna docentkinja javno piše: I ja sam bila najbolji student našeg fakuleta, pa nisam radila...

Istraživački novinari se vrlo lako mogu raspitati i da je Vladimir Balać kojeg je nedavno jedna priglupa blokaderka sprečila da uđe u zgradu fakulteta student sa najboljim prosekom na Fakultetu tehničkih nauka i dobitnik Dositejeve studependije.

Još nekoliko studenata iz Pionirskog parka koje svakakav primitivni ološ naziva "ćacijima" su među najboljim studentima fakulteta u Srbiji. To je zaista tačno i svaki istraživački novinar to lako može proveriti, a da li je ćeš ti u to da veruješ nebitno je. Možeš ti da ne veruješ da je Zemlja okrugla ili da veruješ u Snežanu u sedam patuljaka ako hoćeš. :kafa:

Ovo je postalo uobičajeno da se svi zezaju na račun ćacija.

Ovog puta se slobodno zezajte i na moj račun. Naime, reč izložavati nekoga nečemu je za mene prihvatljiva. Kako drugačije da se kaže? Kao trajni glagol.
Izložiti je u trenutku, a trajnije je izložavati. E sad ako ne postoji ok. Na primer, izložavali smo ga konstantnim pretnjama. može ?
Izložiti na duži vremenski period, sedi jedan za kraj godine.

Mene samo nervira što je to sad hit da se ljudima ismejavamo.

Pa iako je ćaci, nije dečko neki kriminalac i lik sa pijace, već student. Šta sam ja sve čula inače od studenata.. i kakve sve greške u pismenom izražavanju - ovo i nije strašno.
I svi znaju da je u pitanju lapsus, tj greška, koji se svima nama dešava ali, eto.. da je neki "drugi" student u pitanju, prošlo bi sasvim neopaženo, bez zamjerki i opaski jer to je nešto sasvim normalno, prirodno ali za njega to je neoprostivo čak zapanjujuće.
E pa svašta.. baš ste ga pretjerali, ali iskreno.

Nije lapsus, dečko zvuči retardirano dok priča. Nije ni čudo u kakvom svinjcu živi:

1000004055.jpg

Primetila sam gramatičke i pravopisne greške u postovima osobe koja se na ovom forumu predstavlja kao naučni radnik. Moguće da ona to i jeste i ja zaista neću da ulazim u nekakva nagađanja o njenom zanimanju jer je sve moguće. Ivo Andrić je genijalni pisac, ali je imao najgore ocene iz matematike u srednjoj školi. Ni obrnut slučaj (najbolje ocene iz matematike i loše izražavanje) nije redak. Postoje čak i osobe koje su izvrsne u pisanom izražavanju, ali dosta smušene prilikom govora. Postoji jedna latinska poslovica koja kaže : Niko nije pametan u svemu.

Što se Pavlovića tiče, on ne greši u gramatici, ali ne odaje utisak elokventne osobe koja je idealna za nekakvog portparola. Deluje mi kao lice koje se trudi da prikrije govornu manu. Takve osobe moraju malo da zastanu prilikom izgovora reči kako ne bi zamucale i često se zbune. Povremeno mucanje je problem koji nastaje zbog neke traumatske situacije. Trenutno je upravo on najveći predmet mržnje i izrugivanja od strane izrazito ostrašćenih pristalica blokada. Sve to može da utiče na stres i ponašanje prilikom javnog nastupa.

Najbolji utisak prilikom javnih nastupa od studenata u Pionirskom Parku je imao student Fakulteta političkih nauka Luka Lalošević.

Što se tiče studenata u blokadi, pretpostavljam da su ovi koji se pojavljuju u emisiiji Olje Bećković crème de la crème te blokaderske vrhuške kojima su plenumi dali dozvolu da javno govore u ime studenata u blokadi, pa ja opet ne primećujem čak ni među tako odabranim neku naročitu inteligenciju.

Kako se ponašaju u masi, videlo se kad je kolona blokadera prolazila pored Pionirskog Parka i uzvikivala "Miloše pederu" i razne pogrdne parole.

A šta tek reći za one sa dna blokaderske kace koji su u stanju da u samo dve rečenice sebe legitimišu kao priglupe, ograničene i primitivne osobe:

Ovaj vaš ne ume da priča. Najbolje što je Dodik mogao da iznjedri...transfer blama :fdlan:

Poslednja izmena:
I svi znaju da je u pitanju lapsus, tj greška, koji se svima nama dešava ali, eto.. da je neki "drugi" student u pitanju, prošlo bi sasvim neopaženo, bez zamjerki i opaski jer to je nešto sasvim normalno, prirodno ali za njega to je neoprostivo čak zapanjujuće.
Controla freak je u pitanju
Vole da pronalaxe mane drugih i da ih kritikuju.
Onda se osecaju superiorno mocno a istina je kad prodje taj osecaj prazni.

Davno bi bilo demantovano da je on najbolji student medicine da to nije tačno. To nisu demantovali čak ni profesori, docenti i asistenti Medicinskog fakulteta koji su njegovi politički neprijatelji, nego su to indirektno potvrdili. Tako mu je jedna docentkinja javno piše: I ja sam bila najbolji student našeg fakuleta, pa nisam radila...

Istraživački novinari se vrlo lako mogu raspitati i da je Vladimir Balać kojeg je nedavno jedna priglupa blokaderka sprečila da uđe u zgradu fakulteta student sa najboljim prosekom na Fakultetu tehničkih nauka i dobitnik Dositejeve studependije.

Još nekoliko studenata iz Pionirskog parka koje svakakav primitivni ološ naziva "ćacijima" su među najboljim studentima fakulteta u Srbiji. To je zaista tačno i svaki istraživački novinar to lako može proveriti, a da li je ćeš ti u to da veruješ nebitno je. Možeš ti da ne veruješ da je Zemlja okrugla ili da veruješ u Snežanu u sedam patuljaka ako hoćeš. :kafa:

Fali ti Aristotel.

Љуби Чика
Што сте тако затуцани?

Kako se ponašaju u masi, videlo se kad je kolona blokadera prolazila pored Pionirskog Parka i uzvikivala "Miloše pederu" i razne pogrdne parole.

A šta tek reći za one sa dna blokaderske kace koji su u stanju da u samo dve rečenice sebe legitimišu kao priglupe, ograničene i primitivne osobe
Da skratimo mi tvoju pričicu, jesi ti bio u parku ili među građanima i studentima? 🤔

Back