Bren
Elita
- Poruka
- 23.786
Klix.ba, aaaaa, jbt...
Kad vidiš da neko citira klix.ba ili jutarnji.hr ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klix.ba, aaaaa, jbt...
Kad vidiš da neko citira klix.ba ili jutarnji.hr ....![]()
![]()
Nije, napaja se suvom inteligencijom sa Klix.ba.Postoje zapisnici sa svih biračkih mesta. To se uzme pa se sabere. Mislim, jesi li ti rođen gluup?
KILLA BEES - WU TANG CLANKoja je fora sa pčelama?
Nije, napaja se suvom inteligencijom sa Klix.ba.
Nije mi jasno kako se lokalne liste mogu zvati Aleksandar Vučić ili Ivica Dačić? Šta sada-Vučić će biti gradonačelnik ZaječaraAli ako procitas citavo saopstenje videces i ovo:
Crta objavila da je SNS pobjednik izbora, ali kažu da rezultati ne odražavaju slobodnu volju birača
https://www.klix.ba/vijesti/regija/...ne-odrazavaju-slobodnu-volju-biraca/250608109
![]()
Dakle...
Pokradeno
Kupljeno
Namesteno...
...
Ne lupaj.Citirali su CRTU kao i tvoj guru SNSatanisticke sekte...
Dakle....tvoja ekipa...
...
Valjda će sad prestati oriče o krađama pored toliko posmatrača svih boja. Kupovinu glasova je teško dokazati. Sad bi izabrani trebalo posla da se prihvate i da rade za birače.
Ne lupaj.
U nekoj si depri pa pokušavaš da budeš uvredljiv. Ostavi to sebi. Provokacije su sve što imaš?Pa eto cak i ta vasa Sorosevska CRTA rece da se kralo naveliko i da rezultat ne odrazava volju biraca...
Vidite to...resite izmedju sebe u SNSekti...
Ono kad se okupite na satanistickim ritualima odeveni svi u crno kao veceras u Zajecaru...
Jel i ti i @Casual Observer furate crno?
...
Mora nekako da se zove, a nezgodno da ih nazovu Lokalni lopovi 1, Lokalni lopovi 2, i tako dalje. Gde se to politikom u lokalu bave pošteni i normalni? Sećaš se onog niškog age Zokija Živkovića i one niške SNS-ove aginice što je dospela iza brave? Go lopov i zadrigli da ne kažem šta.Nije mi jasno kako se lokalne liste mogu zvati Aleksandar Vučić ili Ivica Dačić? Šta sada-Vučić će biti gradonačelnik Zaječara![]()
On je već to. Nisi znao?Nije mi jasno kako se lokalne liste mogu zvati Aleksandar Vučić ili Ivica Dačić? Šta sada-Vučić će biti gradonačelnik Zaječara![]()
U nekoj si depri la pikušavaš da budeš uvredljiv. Ostavi to sebi. Provokacije su sve što imaš?
Ma znam da mora nekako da se zove. Ali Aleksandar Vučić nije čak ni predsednik stranke, zar ne? Predsednik je Srbije. Ispade da se predsednik Srbije bori za vlast u nekoj manjoj opštini. Ne bi to trebalo tako da izgledaMora nekako da se zove, a nezgodno da ih nazovu Lokalni lopovi 1, Lokalni lopovi 2, i tako dalje. Gde se to politikom u lokalu bave pošteni i normalni? Sećaš se onog niškog age Zokija Živkovića i one niške SNS-ove aginice što je dospela iza brave? Go lopov i zadrigli da ne kažem šta.
Uvrede? Ko ti ot'o cuclu?Pa samo odgovaram na vase bedne sektaske uvrede...
...
Izvesne su Šolakovizije toliko naložile da se brinu i oko izbora lokalnih interesnih grupa: od politike u lokalu u manjim mestima beže čak i potpuno nepismeni seljaci, samo ako imaju iole razboritosti i nemaju nagon za krađom.U nekoj si depri la pikušavaš da budeš uvredljiv. Ostavi to sebi. Provokacije su sve što imaš?
Soroš.info + Šolakovizije: interesna lopuža se dosetila da uz sportske kanale ljudima uvali i neotitoisticke N1 i Novu S pa se ljudi navuku ko nekad na RTS…Uvrede? Ko ti ot'o cuclu?
Zlodusi jedni bezobrazni!Od stranih agenata do trojanskih konja.![]()
Uvrede? Ko ti ot'o cuclu?
Neki su se baš naložili bez veze. Ovamo se hvale nekim kao dobrim poslovima, a priča šabanska...Soroš.info + Šolakovizije: interesna lopuža se dosetila da uz sportske kanale ljudima uvali i neotitoisticke N1 i Novu S pa se ljudi navuku ko nekad na RTS…
.Ma znam da mora nekako da se zove. Ali Aleksandar Vučić nije čak ni predsednik stranke, zar ne? Predsednik je Srbije. Ispade da se predsednik Srbije bori za vlast u nekoj manjoj opštini. Ne bi to trebalo tako da izgleda
Hajde sad i da plačemo zato što su neki (trenutno AV-ovi) lokalni Tome Mone pobedili alternativne (i nezainteresovane, dabome) lokalne Tome Mone… Lopovi protiv lopova, ko zna ko će od njih s kim u slededećem turnusu.To pitaj gurua SNSekte...
Sto se onako depresivno sam i bez trubaca pojavio sa 2-3.sata zakasnjenja...
Gde su mu drugari teletabisi?
Gde mu je mahanje ručicama?
Gde mu pecenje?
Gde mu trubaci?
Ne lici mi na pobednika...
Naprotiv...
Jos kaze UBEDLJIVO
A ko siroce izasao, niko oko njega, ni PR mama Suzana da mu popravi šiške....
...