C.R.T.A. Trojanski konj režima SNS-a

Ali ako procitas citavo saopstenje videces i ovo:

Crta objavila da je SNS pobjednik izbora, ali kažu da rezultati ne odražavaju slobodnu volju birača

https://www.klix.ba/vijesti/regija/...ne-odrazavaju-slobodnu-volju-biraca/250608109
b_250608109.jpg

Dakle...
Pokradeno
Kupljeno
Namesteno...

:kpozdrav:
...
Nije mi jasno kako se lokalne liste mogu zvati Aleksandar Vučić ili Ivica Dačić? Šta sada-Vučić će biti gradonačelnik Zaječara :cepanje:

Valjda će sad prestati oriče o krađama pored toliko posmatrača svih boja. Kupovinu glasova je teško dokazati. Sad bi izabrani trebalo posla da se prihvate i da rade za birače.

Pa eto cak i ta vasa Sorosevska CRTA rece da se kralo naveliko i da rezultat ne odrazava volju biraca...

Vidite to...resite izmedju sebe u SNSekti...
Ono kad se okupite na satanistickim ritualima odeveni svi u crno kao veceras u Zajecaru...

Jel i ti i @Casual Observer furate crno?

...

Pa eto cak i ta vasa Sorosevska CRTA rece da se kralo naveliko i da rezultat ne odrazava volju biraca...

Vidite to...resite izmedju sebe u SNSekti...
Ono kad se okupite na satanistickim ritualima odeveni svi u crno kao veceras u Zajecaru...

Jel i ti i @Casual Observer furate crno?

...
U nekoj si depri pa pokušavaš da budeš uvredljiv. Ostavi to sebi. Provokacije su sve što imaš?

Nije mi jasno kako se lokalne liste mogu zvati Aleksandar Vučić ili Ivica Dačić? Šta sada-Vučić će biti gradonačelnik Zaječara :cepanje:
Mora nekako da se zove, a nezgodno da ih nazovu Lokalni lopovi 1, Lokalni lopovi 2, i tako dalje. Gde se to politikom u lokalu bave pošteni i normalni? Sećaš se onog niškog age Zokija Živkovića i one niške SNS-ove aginice što je dospela iza brave? Go lopov i zadrigli da ne kažem šta.

Mora nekako da se zove, a nezgodno da ih nazovu Lokalni lopovi 1, Lokalni lopovi 2, i tako dalje. Gde se to politikom u lokalu bave pošteni i normalni? Sećaš se onog niškog age Zokija Živkovića i one niške SNS-ove aginice što je dospela iza brave? Go lopov i zadrigli da ne kažem šta.
Ma znam da mora nekako da se zove. Ali Aleksandar Vučić nije čak ni predsednik stranke, zar ne? Predsednik je Srbije. Ispade da se predsednik Srbije bori za vlast u nekoj manjoj opštini. Ne bi to trebalo tako da izgleda

Uvrede? Ko ti ot'o cuclu?

To pitaj gurua SNSekte...
Sto se onako depresivno sam i bez trubaca pojavio sa 2-3.sata zakasnjenja...

Gde su mu drugari teletabisi?
Gde mu je mahanje ručicama?
Gde mu pecenje?
Gde mu trubaci?

Ne lici mi na pobednika...
Naprotiv...

Jos kaze UBEDLJIVO :hahaha::zcepanje::rotf:

A ko siroce izasao, niko oko njega, ni PR mama Suzana da mu popravi šiške....

...

Ma znam da mora nekako da se zove. Ali Aleksandar Vučić nije čak ni predsednik stranke, zar ne? Predsednik je Srbije. Ispade da se predsednik Srbije bori za vlast u nekoj manjoj opštini. Ne bi to trebalo tako da izgleda
.
Тачно.

Председник свих грађана Србије koji "изражава државно јединство Републике Србије" (цитиран члан 111 устава Србије).

Србија све више личи на психијатријску установу.

.

To pitaj gurua SNSekte...
Sto se onako depresivno sam i bez trubaca pojavio sa 2-3.sata zakasnjenja...

Gde su mu drugari teletabisi?
Gde mu je mahanje ručicama?
Gde mu pecenje?
Gde mu trubaci?

Ne lici mi na pobednika...
Naprotiv...

Jos kaze UBEDLJIVO :hahaha::zcepanje::rotf:

A ko siroce izasao, niko oko njega, ni PR mama Suzana da mu popravi šiške....

...
Hajde sad i da plačemo zato što su neki (trenutno AV-ovi) lokalni Tome Mone pobedili alternativne (i nezainteresovane, dabome) lokalne Tome Mone… Lopovi protiv lopova, ko zna ko će od njih s kim u slededećem turnusu.

Back