- Poruka
- 50.532
Mene zanima kakva se piva piju po tim regijama. Ko ima bolje 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rat se vodi između Osijeka, Karlovca i Zagreba, al ja bih rekla..Žuja je zakon!Mene zanima kakva se piva piju po tim regijama. Ko ima bolje![]()
Da znam sta da porucim ako me put naneseRat se vodi između Osijeka, Karlovca i Zagreba, al ja bih rekla..Žuja je zakon!![]()
Žuja ti je ona prava zidarska, ako hoćeš da te kresne.Da znam sta da porucim ako me put nanese

Obišla sam prošle godine Krk uzduž i popreko, išla na sve plaže, uveče izlazak u Krk itd... čak sam jednom stala na kružnom toku na nezgodnom delu )) i stavila sva 4 svetla.. ali mi niko nije trubio, bili su fini.U Istru svakako. Za Dalmaciju ne garantiram.
Pa šta da ti kažem..meni su u Zagrebu razbili auto, samo zato jer sam imala splitske tablice na njemu. Kad sam u Split išla sa zagrebačkim tablama, morala sam Hajdukove šalove i zastavice vješat po autu da ga ne diraju. Tako da....
Mada, to su stvarno izolirani slučajevi. Klinci, mala bagra frustrirana.
Krk je divan, ima mjestašca za istraživanje. Prijateljica ima kuću tamo, ne sjećam se kako se selo zove, al bila sam u par navrata kod nje. Uglavnom pijanske, pa mi sve nešto u magli.Obišla sam prošle godine Krk uzduž i popreko, išla na sve plaže, uveče izlazak u Krk itd... čak sam jednom stala na kružnom toku na nezgodnom delu )) i stavila sva 4 svetla.. ali mi niko nije trubio, bili su fini.
de si ti Red leti na moru? Ja mislim ponovo ići na Krk, pa makar na 5 dana.. imam dobar smeštaj.
El i dalje bojkotuješ sexy Hrvatice ili sve redom?Ja i dalje bojkot...
maaaaaaaaah koga to vise zanima![]()
Курце паузе.
Pogledajte prilog 946883
И сад, не знам зашто потпуно сам сама отворила сезону у базену паде ми на памет филм и она сцена.
Погледај филм, сцена траје мнооогоо дуже.Zasta potrosih minut i 27 sekundi svog zivota, zbog scene od 2 i po sekunde![]()
Gledao sam davno, sad sam se smirioБоље погледај филм. Свидеће ти се![]()
ПРЕВРЋЕМ ОЧИМА!Gledao sam davno, sad sam se smirio![]()
Bolje prevrni neko meso na rostilju, bilo bi vise koristiПРЕВРЋЕМ ОЧИМА!
Јао изелице!Bolje prevrni neko meso na rostilju, bilo bi vise koristi![]()
Jer slušaš Nour et blanc od Žoel Ursul
Не. Добра?Jer slušaš Nour et blanc od Žoel Ursul
To je producirao blaženopočivši Serž Ganzbur.Не. Добра?
Послушаћу
Сетила сам се, одлична је.To je producirao blaženopočivši Serž Ganzbur.
Naime učestvovala je na Evroviziji 1990