Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Mala puna bez mleka (Severina)Kakvu kavicu voliš?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala puna bez mleka (Severina)Kakvu kavicu voliš?![]()
Al koji glasić, rastopila sam sehebote koja te zadesila sudbina, srbin te pali srpkinja te hladi![]()
Srkucem kafu i razmisljam dal jos jednu da skuvam. Ova me ne gadjakaj ima?![]()
Skini se, bre!niste ni oci otvorili vec se muvate , stari pokvarenjaci.
NEgo kako ste ljudi. Kakav Vam je bio vikend![]()
Kavopijo, gori si od mene. Jednom će nam srca puknut.Srkucem kafu i razmisljam dal jos jednu da skuvam. Ova me ne gadja
I ja padam na jednu koja mi prodala usisivac. Malo malo pa je zovem za keseCrkla mi klima doma u stanu, i maloprije zovem neki servis. Javi mi se ženska, i u prvi mah, učini mi se da nešto pogrešno čujem. Kad malo bolje, slušam kako priča...awwww Srpkinja. Mislila sam da ću se zaljubiti.Slatko je pričala. .)
Bolje od kafe nego od ljubaviKavopijo, gori si od mene. Jednom će nam srca puknut.![]()
Da je muško, razmontiravala bih klimu svako treći dan, al šta ću s ovom jadna mi majka.I ja padam na jednu koja mi prodala usisivac. Malo malo pa je zovem za kese![]()

Jašta, koje vidio od ljubavi mrijeti.Bolje od kafe nego od ljubavi![]()

Mozda bi ona znala sta bi sa tobomDa je muško, razmontiravala bih klimu svako treći dan, al šta ću s ovom jadna mi majka.![]()
A ništa, idem ju ponovno nazvat, C kafa, a posle šta bude.Mozda bi ona znala sta bi sa tobom![]()
Ma mala puna se kod nas zove Seve
A jbga, otkud znam. Sad imaš kavu i Sevku, pa ti radi ta te volja.Ma mala puna se kod nas zove Seve

Kaj gunđaš? Podijeli s nama.(Konj gundja nesto sebi u bradu)
Dubrovnik je predivan grad, u to nema sumnje. Prošlo ljeto je bio prilično pristupačan, u cjenovnom rangu, za obične smrtnike. Zbog kovida, naravno. Ovo ljeto kako će biti, ne znam, ali ne volim uopće kad su neke velike gužve i kad ima previše turista, a tamo je nemoguće normalno prošetati gradom. I cijene su im nadrealne.
A, žurke, ludila? Ima li toga tamo?Dubrovnik je predivan grad, u to nema sumnje. Prošlo ljeto je bio prilično pristupačan, u cjenovnom rangu, za obične smrtnike. Zbog kovida, naravno. Ovo ljeto kako će biti, ne znam, ali ne volim uopće kad su neke velike gužve i kad ima previše turista, a tamo je nemoguće normalno prošetati gradom. I cijene su im nadrealne.
Inače više gravitiram prema Dalmaciji, ali svakom bih radije preporučila Istru. Puno je ljepša.