C-kafa, a posle šta bude!

Je, lijepa je. Kulturno središte RH. Ljudi se trude da je i uredna, za razliku od Dalmoša, gdje u svakom drugom dvorištu imaš neku staru olupinu od auta, draču, obraslu travu, nesređene kuće, fasade..
Kao dete stalno sam letovao u Istri pa je verovatno zato toliko i volim
Sve je nekako posebno, počevši od ljudi
Meni je naročito lepa unutrašnjost Istre...i Malvazija

Ma i sad ova genetska istrazivanja i sve.
Oni su baš primer nesreće na ovom Balkanu.
Ja se po malo time bavim iz hobija( istorija, geneticka geneologija itd). Al dobro, ovde je to tako kako je..
Ma dobro, malo generaliziram stvari. Oni uistinu jesu vrijedni i sposobni ljudi, no nažalost, neki životni prioriteti i kriteriji su se promijenili, a Hercegovci su postali sinonim za bahatluk i lopovluk. Počelo je vrijediti pravilo..što više zaebeš, to si veći, jači i pametniji. Zbog toga ih ne volim.

Ma dobro, malo generaliziram stvari. Oni uistinu jesu vrijedni i sposobni ljudi, no nažalost, neki životni prioriteti i kriteriji su se promijenili, a Hercegovci su postali sinonim za bahatluk i lopovluk. Počelo je vrijediti pravilo..što više zaebeš, to si veći, jači i pametniji. Zbog toga ih ne volim.
Kapiram...Ma, generalno i kod nas i kod vas ljudi se ne vole, dva sela se ne slažu, a kamoli regioni svako trazi mikro razlike, isto je i kod nas.

Mislis da bih ja naprimer bez problema mogao da odem do Istre svojim autom i da me nece gledati popreko zbog toga?
U Istru svakako. Za Dalmaciju ne garantiram. :)
Pa šta da ti kažem..meni su u Zagrebu razbili auto, samo zato jer sam imala splitske tablice na njemu. Kad sam u Split išla sa zagrebačkim tablama, morala sam Hajdukove šalove i zastavice vješat po autu da ga ne diraju. Tako da....

Mada, to su stvarno izolirani slučajevi. Klinci, mala bagra frustrirana.

Kapiram...Ma, generalno i kod nas i kod vas ljudi se ne vole, dva sela se ne slažu, a kamoli regioni svako trazi mikro razlike, isto je i kod nas.
Posvuda je tako. Kvart do kvarta ratuje od malih nogu, a kamoli..

No, ovdje se radi o velikim zalogajima. Rat je napravio svoje. Što se mene tiče, gotovo je, otrese se prašina, skupe se pali borci i nastavljamo dalje. Ono što je uslijedilo nakon rata, e to je već bio pravi pakao kojem se još uvijek ne vidi kraj. A u tim pretvorbama i lopovlucima nisu sudjelovali Srbi, već najviše Hercegovci.

Back