C-kafa, a posle šta bude!

U Istru svakako. Za Dalmaciju ne garantiram. :)
Pa šta da ti kažem..meni su u Zagrebu razbili auto, samo zato jer sam imala splitske tablice na njemu. Kad sam u Split išla sa zagrebačkim tablama, morala sam Hajdukove šalove i zastavice vješat po autu da ga ne diraju. Tako da....

Mada, to su stvarno izolirani slučajevi. Klinci, mala bagra frustrirana.
Obišla sam prošle godine Krk uzduž i popreko, išla na sve plaže, uveče izlazak u Krk itd... čak sam jednom stala na kružnom toku na nezgodnom delu )) i stavila sva 4 svetla.. ali mi niko nije trubio, bili su fini.
de si ti Red leti na moru? Ja mislim ponovo ići na Krk, pa makar na 5 dana.. imam dobar smeštaj.

Obišla sam prošle godine Krk uzduž i popreko, išla na sve plaže, uveče izlazak u Krk itd... čak sam jednom stala na kružnom toku na nezgodnom delu )) i stavila sva 4 svetla.. ali mi niko nije trubio, bili su fini.
de si ti Red leti na moru? Ja mislim ponovo ići na Krk, pa makar na 5 dana.. imam dobar smeštaj.
Krk je divan, ima mjestašca za istraživanje. Prijateljica ima kuću tamo, ne sjećam se kako se selo zove, al bila sam u par navrata kod nje. Uglavnom pijanske, pa mi sve nešto u magli. :D Sjećam se da smo izašle jednu večer, i nakon dvije neprospavane noći, sjedile smo na nekom zidiću ispred nekog dućana i pile pelinkovac u 7 ujutro da se otrijeznimo. :D Nas četiri smo bile..nakon toga, završile smo u nekoj šumi..ona nas vodila do neke divlje plaže. U štiklama smo bile, naravno...sjećam se da smo se izule bose, i po nekoj kozjoj stazici kroz tu šumu do plaže. Nismo naravno imale ni kupaće, pa smo se rastegle gole i uživale. U jednom trenu, uhvatim se da s ovom koja nam je bila domaćin, jedno sat vremena pričam na engleskom i pitam ju..koji rac Ivana??? Zašto pričamo na engleskom?? A ona..pa vježbam da mogu smuvat onog lika. :D
Ugl., krš i lom. :D Žene, majke, kraljice :D

A ja sam ti inače u Splitu i na Braču. Ovo ljeto ćemo i na Drvenik, kod Trogira.

Курце паузе.

IMG_20210614_160233.jpg

И сад, не знам зашто потпуно сам сама отворила сезону у базену паде ми на памет филм и она сцена. :lol:

Ух, не смем да читам све, само сам окрзнула.. Хмм, једним делом сам пореклом и херцеговка па.. Кхм кхм..
А још нисам упознала херцеговца да није диван према жени, мислим да су најбољи мужеви. Један примерак сам и лично испитала, тако да ако би негде тражила нешто озбиљно, било би са простора Требиња. 😉

Zasta potrosih minut i 27 sekundi svog zivota, zbog scene od 2 i po sekunde 🤨
Погледај филм, сцена траје мнооогоо дуже. :lol:

А баш си истрошио много драгоценог времена које би утрошио на шта?
Гледање како викинзи извлаче некакве бродове, крвави и мусави. 🙄

Back