RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
Između ostalog, Istra je puno otvorenija prema ljudima, kulturniji su stanovnici, nisu sirovine. Moji Dalmoši su uglavnom krezubi krkani, neuredni i primitivni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dinaroidi... nama je cela zemlja takva, msm taj tip dominiraIzmeđu ostalog, Istra je puno otvorenija prema ljudima, kulturniji su stanovnici, nisu sirovine. Moji Dalmoši su uglavnom krezubi krkani, neuredni i primitivni.

Ma ima, al za moj pojam, to u Dubrovniku je preseravanje. OK, povijesni grad, znamenitosti, zidine, ima se što vidjeti, al misle da im se čitav turizam i ponuda moraju bazirati isključivo na tome. Plus nabriju cijene ko da su bogom dani.A, žurke, ludila? Ima li toga tamo?
msm na Dubrovnik
Istra je super, to znam![]()
Dinaroidi... nama je cela zemlja takva, msm taj tip dominira![]()
Pa da mogao je biti iz HercegovineDoduše, ovaj moj krkan je iz Južne Dalmacije..moglo je proći i gore.![]()

Jedan forumaš ovde isto iz Dalmacije, iz Zadra, ne miriše baš Hercegovce, kaže oni su naši samo ih je usisalo kod vas na nesrećuTočno!Na to sam i mislila.
![]()

Je, je..naši su. Krivoustom su plaćali 500 DEM po glavi da dobiju hrvatske papire.Jedan forumaš ovde isto iz Dalmacije, iz Zadra, ne miriše baš Hercegovce, kaže oni su naši samo ih je usisalo kod vas na nesreću![]()
Nisam se dobro izrazio, mislio je reći da su naši al ih je vremenom usisalo i postali su vaši, na njegovu žalostJe, je..naši su. Krivoustom su plaćali 500 DEM po glavi da dobiju hrvatske papire.![]()

Istra jeIzmeđu ostalog, Istra je puno otvorenija prema ljudima, kulturniji su stanovnici, nisu sirovine. Moji Dalmoši su uglavnom krezubi krkani, neuredni i primitivni.

Pa zato kažem da su krivoustom plaćali 500 dem da dobiju hrvatske papire. Ercegovanci za mene nikad neće biti Hrvati. Mrze me zbog toga.Nisam se dobro izrazio, mislio je reći da su naši al ih je vremenom usisalo i postali su vaši, na njegovu žalost![]()
Oni se ljute kad im neko to kaže, al' jbg kako god okreneš svud iskaču neki dokazi da je to tako..Ma neka ihPa zato kažem da su krivoustom plaćali 500 dem da dobiju hrvatske papire. Ercegovanci za mene nikad neće biti Hrvati. Mrze me zbog toga.![]()
Je, lijepa je. Kulturno središte RH. Ljudi se trude da je i uredna, za razliku od Dalmoša, gdje u svakom drugom dvorištu imaš neku staru olupinu od auta, draču, obraslu travu, nesređene kuće, fasade..Istra je![]()
Ajde, kad je počeo rat, sve do jednog su bili na prvoj crti obrane, al u Minken bojnoj. Ili su osvajali Zagreb. Toliko o njihovom hrvatstvu.Oni se ljute kad im neko to kaže, al' jbg kako god okreneš svud iskaču neki dokazi da je to tako..Ma neka ih![]()
Ma i sad ova genetska istrazivanja i sve.Ajde, kad je počeo rat, sve do jednog su bili na prvoj crti obrane, al u Minken bojnoj. Ili su osvajali Zagreb. Toliko o njihovom hrvatstvu.
Mislis da bih ja naprimer bez problema mogao da odem do Istre svojim autom i da me nece gledati popreko zbog toga?Je, lijepa je. Kulturno središte RH. Ljudi se trude da je i uredna, za razliku od Dalmoša, gdje u svakom drugom dvorištu imaš neku staru olupinu od auta, draču, obraslu travu, nesređene kuće, fasade..
Kao dete stalno sam letovao u Istri pa je verovatno zato toliko i volimJe, lijepa je. Kulturno središte RH. Ljudi se trude da je i uredna, za razliku od Dalmoša, gdje u svakom drugom dvorištu imaš neku staru olupinu od auta, draču, obraslu travu, nesređene kuće, fasade..
OpuštenoMislis da bih ja naprimer bez problema mogao da odem do Istre svojim autom i da me nece gledati popreko zbog toga?
Ma dobro, malo generaliziram stvari. Oni uistinu jesu vrijedni i sposobni ljudi, no nažalost, neki životni prioriteti i kriteriji su se promijenili, a Hercegovci su postali sinonim za bahatluk i lopovluk. Počelo je vrijediti pravilo..što više zaebeš, to si veći, jači i pametniji. Zbog toga ih ne volim.Ma i sad ova genetska istrazivanja i sve.
Oni su baš primer nesreće na ovom Balkanu.
Ja se po malo time bavim iz hobija( istorija, geneticka geneologija itd). Al dobro, ovde je to tako kako je..
Kapiram...Ma, generalno i kod nas i kod vas ljudi se ne vole, dva sela se ne slažu, a kamoli regioni svako trazi mikro razlike, isto je i kod nas.Ma dobro, malo generaliziram stvari. Oni uistinu jesu vrijedni i sposobni ljudi, no nažalost, neki životni prioriteti i kriteriji su se promijenili, a Hercegovci su postali sinonim za bahatluk i lopovluk. Počelo je vrijediti pravilo..što više zaebeš, to si veći, jači i pametniji. Zbog toga ih ne volim.
U Istru svakako. Za Dalmaciju ne garantiram.Mislis da bih ja naprimer bez problema mogao da odem do Istre svojim autom i da me nece gledati popreko zbog toga?

Posvuda je tako. Kvart do kvarta ratuje od malih nogu, a kamoli..Kapiram...Ma, generalno i kod nas i kod vas ljudi se ne vole, dva sela se ne slažu, a kamoli regioni svako trazi mikro razlike, isto je i kod nas.