- Poruka
- 84.003
mmmm brkata partizanka... konja jahala aj nek se cuje cuje aj nek se zna.. da je..
ma.. ko me tero da popijem nes kafu tako kasno..
ma.. ko me tero da popijem nes kafu tako kasno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boodalo jednaPrijatelju.. ja svoje nepijatelje drzim blizu.. Moji zivotni ciljevi su prisustvo povisene svesnosti u putevima duha. Isuvise sam ulozio u kopanje po svojim vrlinama da bi me gune materijalnih strasti tako olako izbacile iz takta.
Ako si razumeo.. sad odo do wc-a moram neke plocice da okrecim.. i tako..

Aukurac, kaj sise i ti zaljubila?evo me
nego, fino ti ide s konjem pa ad ne smetam![]()
У бундеву се претвористе обојица?Dajem ostavku na sexy hrvatice.
![]()
Aukurac, kas sise i ti zaljubila?![]()

auu..ženo ti si neka zver.nisam, ne mislim, nisam u konja, ali gotivim citavu grupu forumasa![]()

tako da sam gore-dole 
Ajde, drago mi je da nas ima još.ma jok, kakva zverka, macka pitoma, kucna vulgaris
jesam iz Zg ali volim svartiti u u Bgtako da sam gore-dole
![]()

super je tuAjde, drago mi je da nas ima još.
Ok je tu...da nisam gubila vrijeme na raznim smetlištima od foruma, mogla sam se do sad udat za nekog Srbina.![]()

Ajde, odoh i ja.šta ću samaidem i ja, vreme je za krevet
![]()
![]()

Опусти се, слободно пиши србин малим словом како и треба.. Или си стварно поверовала оно за 23Ajde, drago mi je da nas ima još.
Ok je tu...da nisam gubila vrijeme na raznim smetlištima od foruma, mogla sam se do sad udat za nekog Srbina.![]()
Šta ćeš, još uvijek vjerujem u mitove i legende.Опусти се, слободно пиши србин малим словом како и треба.. Или си стварно поверовала оно за 23![]()
De si lepi, kaj ima?Dobro jutro svima

Slatko je pričala. .)Moju omiljenu@Trust no one dođi..skuhala ti bum kavicu.![]()

Crkla mi klima doma u stanu, i maloprije zovem neki servis. Javi mi se ženska, i u prvi mah, učini mi se da nešto pogrešno čujem. Kad malo bolje, slušam kako priča...awwww Srpkinja. Mislila sam da ću se zaljubiti.Slatko je pričala. .)

Kakvu kavicu voliš?Moju omiljenu![]()