- Poruka
- 84.003
mene ste sad postideli a nisam ni razumeo.Nista te ja ne razumem!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene ste sad postideli a nisam ni razumeo.Nista te ja ne razumem!![]()

И ја, баш.Baš ju volim. <3
Brzo nas (opet) izmisli.mene ste sad postideli a nisam ni razumeo.![]()
Pa sve u redu. Mogu razumijeti ljude koji svoju privatnost drže isključivo za sebe. I naravno da to poštujem. Ono što ne volim, to je osuđivanje onih koji su slobodniji. To ionako uglavnom rade zapuštene, debele kućanice, pa im i nije za zamjeriti. Razumijem i njih.Ја то не умем, не могу. Генерално, не волим да ме гледају. Одувек је тако.
Али, не смета ми ко уме и воли.
Лепа си![]()

zakasnio si da vidis sliku.Ehhh kad bi znao sta je bilo.Nista te ja ne razumem!![]()

Isto.И ја, баш.
Има фреквенцију моје душе, дотакне ме гласом.
Eybt, 5 minuta veceram i bas tad. Maler.zakasnio si da vidis sliku.Ehhh kad bi znao sta je bilo.![]()
И ја, баш.
Има фреквенцију моје душе, дотакне ме гласом.
O kojoj frekvenciji je rec?
ma zene sto mogu sebe da ubedjuju to je cudo.O kojoj frekvenciji je rec?
/podesavam emiter/

Kaj si večeral?Eybt, 5 minuta veceram i bas tad. Maler.
Pa sve u redu. Mogu razumijeti ljude koji svoju privatnost drže isključivo za sebe. I naravno da to poštujem. Ono što ne volim, to je osuđivanje onih koji su slobodniji. To ionako uglavnom rade zapuštene, debele kućanice, pa im i nije za zamjeriti. Razumijem i njih.
Šalim se.
Nemam pojma što je u glavama ljudi kad osuđuju druge zbog nekih bezazlenih stvari, koje se ionako ne tiču njih.
Ма дааај!Ovu sam se usudila pokušati otpjevati, al neću
Ne znam baš kako bih to opisala. U rl ne možeš izbjeći da te ljudi vide, mada ne mislim da privlačim pažnju, ali sam svjesna i da me vide.Ма, ја се не кријем, није до приватности, просто не волим да ме гледају, ни уживо.
Чудно је. Знаш, јако ми је сметало један са којим сам била, стално је тражио нове фотке кад нисмо заједно и то ме ужасно нервирало, оптерећивало. И мислим да је то главни разлог што је бивши.
Као твоја жеља да те виде, гледају. Може мени да делује чудно то твоје, али не видим зашто би ми сметало.
А свашта је у главама људи.
Dakle, zaebavam se.Taman na moj novi wallpaper
Uvek naidjem kad treba

Pere zube.Uvek naidjem kad treba
Gde je sad nestao Mr.No![]()
Nemoj nije dobro za oci.Taman na moj novi wallpaper

Дешава се то и без сликаbilo je žena koje su mi glavu htjele skinut,

Prijatelju.. ja svoje nepijatelje drzim blizu.. Moji zivotni ciljevi su prisustvo povisene svesnosti u putevima duha. Isuvise sam ulozio u kopanje po svojim vrlinama da bi me gune materijalnih strasti tako olako izbacile iz takta.Nemoj nije dobro za oci.![]()
O znam. Dok sam glumila debelu, staru i brkatu partizanku, bilo je sve ok. Kad sam se spustila među taj polusvijet, kožu su mi htjele oderat. A onda sam im pokazala sise.Дешава се то и без слика![]()