C-kafa, a posle šta bude!

Ја то не умем, не могу. Генерално, не волим да ме гледају. Одувек је тако.
Али, не смета ми ко уме и воли.
Лепа си ❤️
Pa sve u redu. Mogu razumijeti ljude koji svoju privatnost drže isključivo za sebe. I naravno da to poštujem. Ono što ne volim, to je osuđivanje onih koji su slobodniji. To ionako uglavnom rade zapuštene, debele kućanice, pa im i nije za zamjeriti. Razumijem i njih. :)

Šalim se.
Nemam pojma što je u glavama ljudi kad osuđuju druge zbog nekih bezazlenih stvari, koje se ionako ne tiču njih.

Pa sve u redu. Mogu razumijeti ljude koji svoju privatnost drže isključivo za sebe. I naravno da to poštujem. Ono što ne volim, to je osuđivanje onih koji su slobodniji. To ionako uglavnom rade zapuštene, debele kućanice, pa im i nije za zamjeriti. Razumijem i njih. :)

Šalim se.
Nemam pojma što je u glavama ljudi kad osuđuju druge zbog nekih bezazlenih stvari, koje se ionako ne tiču njih.

Ма, ја се не кријем, није до приватности, просто не волим да ме гледају, ни уживо.
Чудно је. Знаш, јако ми је сметало један са којим сам била, стално је тражио нове фотке кад нисмо заједно и то ме ужасно нервирало, оптерећивало. И мислим да је то главни разлог што је бивши.

Као твоја жеља да те виде, гледају. Може мени да делује чудно то твоје, али не видим зашто би ми сметало.

А свашта је у главама људи.

Ма, ја се не кријем, није до приватности, просто не волим да ме гледају, ни уживо.
Чудно је. Знаш, јако ми је сметало један са којим сам била, стално је тражио нове фотке кад нисмо заједно и то ме ужасно нервирало, оптерећивало. И мислим да је то главни разлог што је бивши.

Као твоја жеља да те виде, гледају. Може мени да делује чудно то твоје, али не видим зашто би ми сметало.

А свашта је у главама људи.
Ne znam baš kako bih to opisala. U rl ne možeš izbjeći da te ljudi vide, mada ne mislim da privlačim pažnju, ali sam svjesna i da me vide. :D Mislim, ima raznih situacija, ali ne mislim da sam neka fatalna peečka. Da prostite.
U vl..meni je to vid zaebancije. Na forumu na kojem inače pišem, imamo čitav pdf s tim pizdarijama, i svi se zafrkavamo. Nitko nikog ne osuđuje, niti radimo probleme oko toga. Imamo i svoju temu na zafrkanciju sa slikama i ne sjećam se da se netko klao zbog para obješenih sisa ili kitona od 12 ili 20 cm. :D Jedino ako stvarno imaš neki problem sa sobom, možeš pieezdit zbog zaebancije sa slikama. Realno, što će se dogoditi? Hoću li ja u Srbiju za kitom, ili će neki Srbin potegnut u Zagreb da me overi? Čisto sumnjam. :) Dakle, zaebavam se.
Mada, na ex forumu, kad sam prvi put pokazala sise, točnije grudnjak, i nikad nisam otišla dalje od toga, bilo je žena koje su mi glavu htjele skinut, samo zato jer je par klipana napisalo da bi me overili. :D

Ugl., gluposti..umjesto da se zaebavaju, čitaju lekcije o moralu. De materi si čitaj.

Nemoj nije dobro za oci. :mrgreen:
Prijatelju.. ja svoje nepijatelje drzim blizu.. Moji zivotni ciljevi su prisustvo povisene svesnosti u putevima duha. Isuvise sam ulozio u kopanje po svojim vrlinama da bi me gune materijalnih strasti tako olako izbacile iz takta.

Ako si razumeo.. sad odo do wc-a moram neke plocice da okrecim.. i tako..

Back