RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
Zakaj sise pošaral?evo malo sam se uozbiljio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakaj sise pošaral?evo malo sam se uozbiljio

Šalji sve kaj mi nemre dić temperaturu.ono kao bude interesantnine oces moje snene oke m?
imam slabo srce a i godina ne ide da rasomonisemVoajerčino!srecom imam cvike jer se krece previse bas BAS DOBRIH gooza svudaimam slabo srce a i godina ne ide da rasomonisem
Znaš da sam ja uvijek za..al naljutit ćus e ak bute igrali bez mene.nego sta mislite da se smisli temetsko vece za subot ili petak...nista vulgarno ono umetnicke fotke ili tako nekako m?
kao neki letnji maskenbal ili sl
torbat se pise ispravnoZnaš da sam ja uvijek za..al naljutit ćus e ak bute igrali bez mene.Naime, nema me petak, subotu..idem toćat doope
![]()

Čuj, nakon nekog vremena, i to netko moratorbat se pise ispravno
ODLAZE SE DO DALJNJEG ... ideja jer neko mora da kvasi doope u jadrankom moru i mi cemo da je mrzimo i tako...
A dobro, onda jedna motivacijska..možda se zaigraok samo neka krenu predlozi da li maskenbal da li "na svingeraju cu biti ovakav/va" samo sa iskocimo iz kolotecine![]()

Ajde, ajde..poslat ću i jednu morsku.cuj ja bi voleo da ti mene sad ovako mrzis kao ja tebe. Samonti izivaj imam ja masinu za slanje meduza ... panti vidi dje se kupas![]()

UsoljenuAjde, ajde..poslat ću i jednu morsku.![]()
Naravno, a kakvu inačeUsoljenu

to se tako danas kaze kad dodje decko iz MexicaStigao majstor, aj cao pa se javim kasnije