- Poruka
- 84.003
Dobro vece.. ja sam majstor.. sta treba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćao Loco, gde si? Kaj ima? Kaj popravljaš, da napravim listing.Dobro vece.. ja sam majstor.. sta treba?
Pa pošto cepaš?Depresiju. Usamljenost. Krvnu sliku..
Ma nije to u pitanju nego cena po satu.
Eh.. to sam im i ja govorio da se ne isplati .. jadnice.. koliko sam samo venaca poslao mogao sam do sad da otvorim prodavnicu pogrebne opreme za sirotice.Mnogo brate.
To ti mene na tanak led?S kim igrate u osmini finala? Il je cetvrtina?
Ma jok ja stvarno nemam pojma mislio sam da je protivnik poznat..To ti mene na tanak led?Osmina finala, protivnik nepoznat
![]()
Tako sam se i ja jednom na bazenima presvlacio kad upada tetkica sto cisti plocice i kaze momak sklanjaj te kablove.. i ja sta cu namotam i vratim u gace.Dodje popravi i ode.
Ja se petljam s kablom citav dan, umalo nisam popalio sve zivo
Skola je cudna stvar, ne petljaj gde ti nije mesto, uvek bilo
Jbt isto tako i meni, al mi ne kazu da se sklanjam, ostave meTako sam se i ja jednom na bazenima presvlacio kad upada tetkica sto cisti plocice i kaze momak sklanjaj te kablove.. i ja sta cu namotam i vratim u gace.
Ma zezam se. Nemam pojma tko je protivnik, jer mislim da još neki trebaju odigrati da bi se znalo..ili ja nisam upratila, jer ionako gledam sam kad igra Hrvatska.Ma jok ja stvarno nemam pojma mislio sam da je protivnik poznat..
Ok ajde onda da izmerimo ko ima manji.. Red nek bude sudija..Jbt isto tako i meni, al mi ne kazu da se sklanjam, ostave me![]()
Imao sam dva taba.. u jednom strim sa ESPN2 u kojem sam navijao na Croate a u drugom nove bespilotne letelice Srbije za svaki slucaj.Ma zezam se. Nemam pojma tko je protivnik, jer mislim da još neki trebaju odigrati da bi se znalo..ili ja nisam upratila, jer ionako gledam sam kad igra Hrvatska.
Jesi navijao za Vatrene?![]()
Ne ne.. Red mora da izmeri.. daj joj ti šubler pa da izvadim ja mikroskop.Ako idemo na ko ima manji, pobedicu te pa ces onda da kukas![]()
Aj pusti klimu, ode ti u crvenoNe ne.. Red mora da izmeri.. daj joj ti šubler pa da izvadim ja mikroskop.
Aj pusti klimu, ode ti u crveno![]()
Sta okaci ovo, ne vidi se