Na koliko dana proveravate pse zbog krpelja, na koji nacin, ono uzmes lupu, i "udri" ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel nije to na bazi ivermektina? Ako jeste, Vilus, ne bi smela da ga stavljaš svojim zverovima, ni ti, Smeh, Doni, ni ja Gizmu... Letalan je za pse sa belm "čarapicama", za dugodlake kolije... Pa čak i za pse kojima je neko od bližih predaka imao bele "čarapice".
A jel nije to na bazi ivermektina? Ako jeste, Vilus, ne bi smela da ga stavljaš svojim zverovima, ni ti, Smeh, Doni, ni ja Gizmu... Letalan je za pse sa belm "čarapicama", za dugodlake kolije... Pa čak i za pse kojima je neko od bližih predaka imao bele "čarapice".
Prema vasem iskustvu, koliko je dobar Frontline u ampuli za istrebljivanje buva kod macaka? Ona maca koju sam uzela je prenela buve mom psu, ali srecom na vreme smo primetili, stavili psu ampulu i izgleda da ih vise nema. Maca je od pre nekih nedelju dana napolju(parenje) a za sledecu sredu smo joj zakazali sterilizaciju, pa posto ce posle toga u stan, ne bih volela da opet donese buve pa bih je istrebila pre sterilizacije dok je jos napolju. A imale smo onaj fijasko kad sam je prskala Frontline-on pa me strah da ne bude isto i sa ampulom(trzanje). Neki savet?
![]()
Eno ja sam na temi o macama sto puta spominjala ampule, ja ih koristimveć par godina po potrebi, na 3-4 meseca, nekad se ubuvlja ranije nekad ne, zavisi koliko izlazi.... Nisam imala loša iskustva sa ampulama, jedino što jedan dan ima neke neuobičajene reakcije tipa neurotičnog lizanja ili češanja ali se to valjda buve uzvrpolje...
E super onda cu uzeti ampulu. Jel koristis obicnu ili Combo? Koliko otprilike treba vremena da se pobiju sve buve?
Nemam pojma stvarno koja je ampula, moj tata je kupuje u pet centru a izgleda ovako (sasvim slučajno sam videla da je ima na slici) :
![]()
A buve pomru od jedne ampule, par dana treba da nestanu i one crne tačkice a rekla bih da su to buvlja govanca![]()
Ne vidim na slici bas sta je u pitanju ali nema veze, uzecu obicuo pa cemo se valjda resiti buvaHvala
![]()
Zar nisu krpelji crni? Kako znate da je u pitanju krpelj?
Baš ste me uplašili. I kako da vidim te krpelje veličine čiode![]()