Baš sam htela da te pitam kako je mukica prošao. Drago mi je da se izvukao. Inače, sad je mm naleteo u prolazu, babezija je u samom eritrocitu a ovi naši mikroskopi za trihinoskopiju nemaju toliko uvećanje, ipak bi morali da se rade testovi.
Kad smo već na temi o parazitima, sad su nam majka i ćerka donosile štene "pekinezera" odvojeno sa svega mesec dana, puuuno buvljeg izmeta i zaprašeno Superprahom, bojim se da je gotov, mukica. Možda, samo možda uspe da se izvuče, ali samo se potvrdilo ono što sam već znala-da neodgovorni skotovi alavi na pare (za ovog to mogu da tvrdim jer ga znam i mimo ove backyard-breeder priče) prave nova i nova legla ko zna kakvih tobože rasnih štenaca, u neadekvatnim uslovima, uz neadekvatnu negu, prerano ih odvajaju i ne edukuju nove vlasnike, ovi se sami ne edukuju, ne dovedu štene kod veterinara da vide šta i kako dalje, mislim i ne mora, ali makar jedan kučkarski forum da su pročitali, na svakom piše da se štene odmah čisti od glista, da se vrlo pažljivo bira sredstvo protiv buva, čime se hrani i da se prva vakcina daje sa 50 dana... Dok su odlazile, devojčica je počela da plače, a ja sam pobegla unutra da me ne vide da sam i ja gotova da se zaplačem.