Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Ајд да не читам 65 страница препоручите огрлицу против бува за псе. Каква је ова Вирбакова ПреветиФ, Килитикс или Скалибор...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali je neko koristio Veta ektoparazitski sampon? Jel zadovoljan sa njime? Kako se cesto može pas kupati? Ne pise na proizvodu.
Ne shvatam zasto mene i dete ujedaju a njih troje nista...
Ja nisam čula za tako nešto, ali verovatno će vaš veterinar znati tačan naziv, i gde u Srbiji može da se kupi, ako ga je preporučio, mada mislim da vam spasa nema dok ne očistite izvor. Buve se jako brzo razmnožavaju, i u velikom broju, i nezamislivo mi je da ih u jednom delu kuće ima a u drugom nema, iako se cirkuliše tamo vamo. Šta god da prskate , radite obavezno i kod njih i kod vas, ili će biti uzaludan posao.Veterinar nam je spomenuo neki preparat koji se stavlja po coskovima prostorija u vidu kapi I navodno stiti od buva I slicnih gamadi odredjeni vremenski period. Nije nam rekao tacan naziv... Znate li o kom preparatu se radi? Rekao je samo da nije ni malo jeftin I da ga koriste hoteli.
Veterinar nam je spomenuo neki preparat koji se stavlja po coskovima prostorija u vidu kapi I navodno stiti od buva I slicnih gamadi odredjeni vremenski period. Nije nam rekao tacan naziv... Znate li o kom preparatu se radi? Rekao je samo da nije ni malo jeftin I da ga koriste hoteli.