Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda je resenje da se donese zakon da niko ko nije rodjen na teritoriji Srbije ne moze da radi u drzavnim organima ...to bi resilo bar deo problema...strasno je koliko neki ljudi mrze svoje komsije i sta su sve spremni da urade zbog svog d.upeta

О лудости моја, такав закон већ постоји, само није важно где си рођен, можеш да будеш рођен и на броду у Индијском океану, важно је да имаш држављанство Србије.

О лудости моја, такав закон већ постоји, само није важно где си рођен, можеш да будеш рођен и на броду у Индијском океану, важно је да имаш држављанство Србије.

Ej, Srbine...

gle vamo...

U ISTOM PREVOZU DVA ŠVERCERA
pazi sad...

jedan švercer sam ja
drugi švercer Badža Poštenjačina sa kešom iz banke gde podigo pare sa računa panduracije

dolazi kontrola
ja ne'am jer sam nezaposlen i stvaro ne'am
a on uz'o pare iz banku i neće da plati

JEL POŠTENO DA OBOJICA PLAĆAMO ISTU KAZNU?
Ja ne'am a on ima al neće

a i pametno što neće
jer ako je uzo pare iz banke sa vaš račun pa platio kaznu to onda opet ode na vaš račun
pa onda bude kao da nije uzeo sve sa računa ili mora opet nazad i po tu uplatu?

baš treba biti pravnik oko ovog BUSPLUSA

Ej, Srbine...

gle vamo...

U ISTOM PREVOZU DVA ŠVERCERA
pazi sad...

jedan švercer sam ja
drugi švercer Badža Poštenjačina sa kešom iz banke gde podigo pare sa računa panduracije

dolazi kontrola
ja ne'am jer sam nezaposlen i stvaro ne'am
a on uz'o pare iz banku i neće da plati

JEL POŠTENO DA OBOJICA PLAĆAMO ISTU KAZNU?
Ja ne'am a on ima al neće

a i pametno što neće
jer ako je uzo pare iz banke sa vaš račun pa platio kaznu to onda opet ode na vaš račun
pa onda bude kao da nije uzeo sve sa računa ili mora opet nazad i po tu uplatu?

baš treba biti pravnik oko ovog BUSPLUSA

О Турчине, шта тебе боле патка к осе вози с тобом и шта држи у торби, ако те наватају да немаш карту платићеш казну, и то је то, никаква то филозофија није.

О Турчине, шта тебе боле патка к осе вози с тобом и шта држи у торби, ако те наватају да немаш карту платићеш казну, и то је то, никаква то филозофија није.

Kako nije moja obaveza da provearavam šta ko ima u torbi pored mene?
Ima Pravilnik o bebednosti u saobraćaju pa ako je neko ostavio tu torbu a izašao sa upaljačem u ruci ja sam dužan da obavestim vozača da imamo sumnjiv prtljag u vozilu i tada se preduzimaju mere predvidjene odredbama o bezbednosti saobraćaja a putnici blagovremeno evakuišu.
Ja znam da seoski šoferi što radu u autobus u Beograd nisu pročitali da se takva torba ne gurka ni nogom ni štapom nego zove policija a putnici izadju pa makar platili kartu za vožnju koju nisu obavili.

Dalje, ako tebe nije briga ko je ukro pare sa računa skog ti skidaju za platu šta tebe briga što ja ne uplaćujem?
U zatvor ne mogu jer mala para

pa ja i pricam o tome da zakon treba da se promeni i da bude vazno gde si rodjen...kako ti mozes da empatises sa nekim srbinom iz bg ako si dosao iz Pristine npr. ...tebi su svi ovde stranci i nista te za njih ne veze + oteo si mu posao i sad mora da se svercuje

Будимо људи иак осмо Срби, не крадимо, плаћајмо карте, а ак оих већ не плаћамо, не отимајмо се и не вриштим окад нам надлежни траже документа...

SANU još nije objavio nova pravila u srpskohrvatskom za teritoriju Srbije takodani tinisi upravu.
Dojuče jebilo ispravno "REON" odjednomdodjoše mnogi paje ispravno "REJON"
Pusti Akadameju Nauka i Umetnosti Srbije da svrši rabotu.

Dakle fokusiraj sena temua SPC komentare nareligiju ipravopis u A.N.U.S.

pa ja i pricam o tome da zakon treba da se promeni i da bude vazno gde si rodjen...kako ti mozes da empatises sa nekim srbinom iz bg ako si dosao iz Pristine npr. ...tebi su svi ovde stranci i nista te za njih ne veze + oteo si mu posao i sad mora da se svercuje

Па тај који је рођен у Приштини је рођен у Србији, укључи мало мозак.

Šta će mi empatija bilo koga?
Neka je i iz Prištine ali neka radi po Zakonu
a ne da ga selektivno sprovodi u ime zakona

Ovamo preprodaju bubrege putnika zbog 73 dinara
a ovamo "ne znaju" ko je BEZ POTPISA PODIGAO PARE SA SLUŽBENOG RAČUNA

to je tako i u RAZVIJENIM DRŽAVAMA izgleda gde se plaća prevoz...

Poslednja izmena:

Zavisi u kojoj kalendarskoj godini
Od ove godine, tačnije od letos, "Srbija Putevi" nemaju više nikakve ingerencije nad tim delom
Niti su dužni da brinu o tim putevima (recimo Priština-Tirana izgradjen u roku a koriste Srbi)
niti odredjuju ko sme pumpe i hotele krajputaše da zida uz iste.

Proveri, ako nisi siguran, ma pitaj šefa... ma plačite zajedno...

Poslednja izmena:
Zavisi u kojoj kalendarskoj godini
Od ove godine, tačnije od letos, "Srbija Putevi" nemaju više nikakve ingerencije nad tim delom
Niti su dužni da brinu o tim putevim (recimo Priština-Tirana izgradjen u roku a koriste Srbi)
niti odredjuju ko sme pumpe i hotele krajputaše da zidaju uz iste.

Proveri, ako nisi siguran, ma pitaj šefa...

Какви путеви Србије, чим си рођен доле, имаш право на држављанство Србије.

Какви путеви Србије, чим си рођен доле, имаш право на држављанство Србије.

a zato Srbija isplaćuje Albancima penzije...
Beše i Hašim Tači neko vreme radio za Službu pa otišao?
dakle može traži penziju regulare... čisto da nas zajebava...

- - - - - - - - - -

Nego da se vratimo mi BusPlus ŠIPTARIJI i njihovim pomagačima u poslednjoj pljački opljačkanih...

eno tema, puco u pumpadžiju za 200 dinara...
spustiće se tolerancija na 73...

kao što je država spustila 15.000 na 3.000
tako i mi spuštamo...

aj se zajebavamo...

Kosovo je bila pokrajina i imala je svoje drzavne organe ....da ste bili pametni mogli ste ga i zadrzati ali niste ...sa milion izbeglica ni mnogo bogatije zemlje od Srbije ne bi mogle da se izbore bez posledica...umesto da budete zahvalni vi se ovako ponasate sramota

Ne mora da se švercuje. Ako sam ja tebi nešto učinio, to ti ne daje za pravo da ti drugome bilo šta činiš nažao. Npr. proveo sam noć sa tobom i više ti se ne javljam, a ti nesrećna zbog toga, nećeš da platiš kartu u autobusu, zamisli?

- - - - - - - - - -

Šta će mi empatija bilo koga?
Neka je i iz Prištine ali neka radi po Zakonu
a ne da ga selektivno sprovodi u ime zakona

Ovamo preprodaju bubrege putnika zbog 73 dinara
a ovamo "ne znaju" ko je BEZ POTPISA PODIGAO PARE SA SLUŽBENOG RAČUNA

to je tako i u RAZVIJENIM DRŽAVAMA izgleda gde se plaća prevoz...

Tako je, neka radi po zakonu, recimo da plati kartu. Eto, malo po malo i ti ćeš da shvatiš šta je zakon i šta se treba i mora.

razumem ja tebe moras da budes na strani onih koji te placaju kolika god oni stoka bili i koliko god maltretirali i pljackali tvoje komsije.... bitno je da je tebi lepo...sa takvim mentalnim sklopom nije ni cudo da smo ovde gde smo

Meni pišeš? Otkud ti znaš ko mene plaća? Ali i to je nebitno, ako ikad uđem u gradski autobus, platiću kartu, kako dolikuje ozbiljnoj osobi.

Тај социјализам и уравниловку окачи мачку о реп. ГСП се силом прилика дотира из буџета, да Београдлије не би у XXI веку остали без јавног градског превоза. А ствари су више него јасне, ГСП је требало одавно укинути, јер предузеће које није у стању да из ових или оних разлога организује наплату својих услуга, и тако већ годинама, такво предузеће не треба да постоји,
А ти паметњаковићу онда задржи свој део пореза..

Nećemo da se vređamo, nisam pametan uopšte. Najbolji dokaz je to što sam ovde. No, manimo se parafraziranja i pogledajmo činjenice. Ono što sam u prethodnom postu izneo to su činjenice. A na to se ne ide sa predubeđenjima. Hvala!

Ne mora da se švercuje. Ako sam ja tebi nešto učinio, to ti ne daje za pravo da ti drugome bilo šta činiš nažao. Npr. proveo sam noć sa tobom i više ti se ne javljam, a ti nesrećna zbog toga, nećeš da platiš kartu u autobusu, zamisli?

- - - - - - - - - -
Tako je, neka radi po zakonu, recimo da plati kartu. Eto, malo po malo i ti ćeš da shvatiš šta je zakon i šta se treba i mora.

Ala si ti kontroverzna ličnost

PRVO KAŽEŠ:

Radim i zaradim, tako to ide oduvek. I sve svoje plaćam, nikome ništa ne dugujem.
PA ONDA KAO VREDNI SAVESNI VISOKOMORALNI PLATIŠA KAŽEŠ:

Ja kad sam se švercovo u Minkenu u metru, bila kazna 50 marke koga uhvatu.

Dakle ovde imam dva razičita iskaza od iste osobe...
Tako da:

1) Plaćaš samo Srbiji ali nećeš Nemcu
2) Nećeš Nemcu ali teraš narod da plati Turcu...

Ne znam šta si hteo da nam poručiš?

- - - - - - - - - -

Мора карта да се плаћа, нема друге...

Ne mora ništa da se plati, neko te slagao :D
Postoje predvidjene sankcije ali problem je što pandurčići žele da izigravaju i dželate...
A prave Sudije mogu i da ne kazne za učinjen prekršaj pod uslovom da se dokaže
:bye:

Back