Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
`dzungla` je zbog primene lose demokratije. a tu demokratiju nad nama primenjuju uravo oni kod kojih si otisao.

inace je beograd lepsi nego ranije, prostran, ima puno zelenila, puno mladih, a bice i jos bolje. narod je radan i posten, samo da se resimo demokratske mafije...a pocelo je

U vezi karti za prevoz samo Beograd od gradova ima taj problem. Ne prodje dan a da se ne pobiju sa kontrolom ili kontrola sa putnicima. Bogu hvala pa me je izvukao iz te dzungle.

To je zato što u Beogradu ima sve manje Beograđana, ali puno nekih sa prazilukom. I nije problem što su doneli praziluk, već što neće da prihvate drugačiji život, onaj kakav treba da bude u jednoj metropoli.

Healthy-happy-kids-300x200.jpg

Neplaćanjem karte uopšte ne štetimo GSB jer oni dobijaju pare iz budžeta koji se puni kroz PDV kad kupite žvake, novine, toalet papir...
MI smo dakle to sve već platili
:super:

Neplaćanjem karte ugrožavate Aneks gde Turčin MORA da dobije 40 miliona dinara fiksno pa vozili se svi vozio se niko,
u tome je frka -NEK MU PLATI KO MU ODOBRIO ANEKS jer je to 547.945 jedinačnih karata mesečno po 73 dinara

Što se para tiče niko nije oštećen niti može jer mi nemamo pare pa zato pozajmljujemo od MMF-a
To su MMF-ove pare pa me baš briga, naše pare su spičakli ovi što su "se snašli"

Ko hoće da izigrava savesnog gradjanina a nema para pri sebi nek uzme 73 dinara sa pandurskog računa, ne treba potpis!
Uzima se prema bankarskom kreditnom proizvodu - "dodjem ti, ne brini ništa, pozdravi direktora, jel su tvoji dobro?"
:heart:

A ako vas neko bije u prevozu iz psiho-patološkog razloga pa ebite mu kevu, na sudu dobijate njegove podatke pa mu svratite i u goste
Kad su pa tukli Vlahovića, Dinkića, Kolesara i ostalu bratiju?
To ćete ga pitati dok bude dolazio sebi nakon što ga oplevite pred mamom i tatom koji ga tako vaspitali.
A i gde je pa radio u životu pre ovog zanimanja gde stvarno trebaju kapaciteti u p.m.?

PAZITE! Ne smete da ga bijete u uniformi jer je onda službeno (a po vas krivično), tucite ga kad ode da se kupa dakle kad skine gaće
pa tucite i ono drugo... i opet tucite...

Poslednja izmena:
`dzungla` je zbog primene lose demokratije. a tu demokratiju nad nama primenjuju uravo oni kod kojih si otisao.

inace je beograd lepsi nego ranije, prostran, ima puno zelenila, puno mladih, a bice i jos bolje. narod je radan i posten, samo da se resimo demokratske mafije...a pocelo je

Au bre... nemo te našamaram SLUŽBENO!
Jel si ti ovde da štitiš BUSPLUS ili svetsku politiku? A? ODGOVARAJ ŠTA TE PITAM!

Možemo mi da budemo i Seksualna Monarhija ali kad je državna kasa prazna onda uredjenje više nije važno.
Naravno da nije važno ni kada je kasa puna, ali nije nego je prazna.
Uzimaju se pare iz banke bez potpisa... nako na reč, uz osmeh, na obraz na obećanje...

Dakle SLUŠAJ DOBRO:

ima FARAON
ima ROBOVI

a izmedju ima POLICIJA da bije robove

Poslednja izmena:
To je zato što u Beogradu ima sve manje Beograđana, ali puno nekih sa prazilukom. I nije problem što su doneli praziluk, već što neće da prihvate drugačiji život, onaj kakav treba da bude u jednoj metropoli.

Takvi su i formirali praziluk komunalnu da bi im štitili nastavak iz bulje
Eeee a kad smo kod bulje, kad idemo u Grčku?
Jel si sredio sa šefom da te pusti?
Jel treba da razgovaram sa njim?
Ženi nisi ništa pričao sa kim ideš?
Pazi da se ne izlaješ... lukava lisica je ona...
Čuvaj mi se, i nemoj se mnogo nerviraš zbog onog majmuna sa posla, sve sam čuo... uh...
Ljubi te brat u topli vrat
Ćao!
Jer dok nisu došli ti sa prazilukom u Beograd nama nije trebala praziluk komunalna

Praziluk populacija više voli da vidi 4.000 dinara u komadu nego 10 puta po 1000
To je takva svest i mi tu ne možemo ništa menjati.

Drndavi menadžeri bez iskustva projektuju imagnarne zarade na projektovanim prodajama i nalupanim cenama.
Naravno da od svega toga ne bude ništa i naravno da ih zabole što od svega nema ništa jer su na budžetu a ne u privatnoj firmi
Dakle napišu neku budalaštinu na papir i čekaju platu. Sad što se budalaština nije ostvarila oni nisu krivi ali će to videti posle godišnjeg odmora.

Jel treba da se rodi NIKOLA TESLA u ovoj situaciji gde se nema za leba jer su smanjene penzije a pola Beogradjana opstaje na tudjim penzijama dok može?
4 samoubostva za nedelju dana objavljena po novinama samo zato što su sa mnogo očevidaca.
Jel treba velika pamet da se koriguju cene karata?

Šta mislite, da li bi se povećala prodaja mesečnih karata ako bi za Zapsolene ona bila 2000 a za Nezaposlene 800?
Da jedinačnu kartu malo spustite na 30-40?
Psihološki momenat... a nakupi se...

SA TAKVIM CENAMA PUTNICI BI POMAGALI KONTROLORU DA SE IZBACE ŠVERCERI!
Komunalna ne bi trebala da se bakće sa aparatom za kartice
Ali NIJE VAMA DO KARATA I PRODAJE nego do masnih stavki iz Aneksa o totalnoj šteti

(većina je kod privatnika sa platama od 16 - 22.000 dinara, ne poštuje se Republički minimum jer ih je dosta neprijavljeno i pod presijom otkaza ako traže ugovor a inspekcija takvom poslodavcu neće ništa jer je keširao inspektorima al zato inspektori i panduri oće platu iz budžeta
mamicu vam lažovsku što tučete narod po prevozu kad sami kradete i lažete)

ali...

Praziluk populacija više voli da vidi 4.000 dinara u komadu nego 10 puta po 1000
To je takva svest i mi tu ne možemo ništa menjati.

Poslednja izmena:
Furunče, hoćeš li da se švercuješ do Grčke ili ćeš da platiš kartu?

Pandurčiću-muškarčiću...
od kada smo se upoznali shvatih da više nisam sam

nemoj ljubavi da ovako očigledan lopovski proizvod stavljaš pod milje zakona,
to je njihova ideja koju oni brane na silu
smešno je ali koga prevare - nek im da pare kad je glup
baš kao na buvljaku kad te zaebu Romi na krpi...
ono kad za smeće od robe traže prave pare
e tako i za ovo smeće od intelektualne ideje traže prave pare

Kako ćemo u Grčku?
Pošto znaš kako funkcioniše aparatić za karticu onda dušo moja znaš da ima opcija GRUPNA VOŽNJA - TI I JA

Ja sam tvoj Djoković, ti si moj pandurčić-muškarčić Reefederer
Punim te 6:0, 6:1, 6:0
(ono 1 da se i ja malo odmorim)

Poslednja izmena:
Healthy-happy-kids-300x200.jpg

Neplaćanjem karte uopšte ne štetimo GSB jer oni dobijaju pare iz budžeta koji se puni kroz PDV kad kupite žvake, novine, toalet papir...
MI smo dakle to sve već platili

Neplaćanjem karte ugrožavate Aneks gde Turčin MORA da dobije 40 miliona dinara fiksno pa vozili se svi vozio se niko,
u tome je frka -NEK MU PLATI KO MU ODOBRIO ANEKS jer je to 547.945 jedinačnih karata mesečno po 73 dinara

Što se para tiče niko nije oštećen niti može jer mi nemamo pare pa zato pozajmljujemo od MMF-a
To su MMF-ove pare pa me baš briga, naše pare su spičakli ovi što su "se snašli"

Ko hoće da izigrava savesnog gradjanina a nema para pri sebi nek uzme 73 dinara sa pandurskog računa, ne treba potpis!
Uzima se prema bankarskom kreditnom proizvodu - "dodjem ti, ne brini ništa, pozdravi direktora, jel su tvoji dobro?"

A ako vas neko bije u prevozu iz psiho-patološkog razloga pa ebite mu kevu, na sudu dobijate njegove podatke pa mu svratite i u goste
Kad su pa tukli Vlahovića, Dinkića, Kolesara i ostalu bratiju?
To ćete ga pitati dok bude dolazio sebi nakon što ga oplevite pred mamom i tatom koji ga tako vaspitali.
A i gde je pa radio u životu pre ovog zanimanja gde stvarno trebaju kapaciteti u p.m.?

PAZITE! Ne smete da ga bijete u uniformi jer je onda službeno (a po vas krivično), tucite ga kad ode da se kupa dakle kad skine gaće
pa tucite i ono drugo... i opet tucite...

Potrazi pomoc nekog strucnog lica.

- - - - - - - - - -

Jel tako pricas i sa epsom i telekomom, ja sam to vec kroz pofeze platio

Potrazi pomoc nekog strucnog lica.

- - - - - - - - - -

Jel tako pricas i sa epsom i telekomom, ja sam to vec kroz pofeze platio

Sa Telekomom imam zaseban Ugovor i tu sam sam kriv i to ću platim kad nisam gledao šta su lupali a potpisao...
a interesantno, komunalna ne bije nikog što nije platio EPS-u?
komunalna ne bije nikog ako nije platio Infostan
komunalna ne bije nikog što nije platio Telekomu?
komunalna ne bije nikog ako nije produžio zakup grobnog mesta?
komunalna ne bije nikog ako kvari onu tepih travu po parkićima
komunalna ne bije nikog ako na pijaci neko marne nešto sa tezge
komunalne nema ni u ostalim JKP-ovima...

SAMO ZA PRIVATNI BUSPLUS PREPRODAJU BUBREGE OD PUTNIKA???
:think:

Poslednja izmena:
Sa Telekomom imam zaseban Ugovor i tu sam sam kriv i to ću platim kad nisam gledao šta su lupali a potpisao...
a interesantno, komunalna ne bije nikog što nije platio EPS-u?
komunalna ne bije nikog ako nije platio Infostan
komunalna ne bije nikog što nije platio Telekomu?
komunalna ne bije nikog ako nije produžio zakup grobnog mesta?
komunalna ne bije nikog ako kvari onu tepih travu po parkićima
komunalna ne bije nikog ako na pijaci neko marne nešto sa tezge
komunalne nema ni u ostalim JKP-ovima...

SAMO ZA PRIVATNI BUSPLUS PREPRODAJU BUBREGE OD PUTNIKA???
:think:

Zanimljivo da u ovin gornjim skucajevima znaju tvoje podatke, dok kad odbijas da pokazes licnu ne znaju. Ti treba pod hitno da trazis pomoc nekog strucnog lica. I pitas, da li je tvoj pogled na svet normalan

Zanimljivo da u ovin gornjim skucajevima znaju tvoje podatke, dok kad odbijas da pokazes licnu ne znaju. Ti treba pod hitno da trazis pomoc nekog strucnog lica. I pitas, da li je tvoj pogled na svet normalan

Naravno da ću potražim stručno lice koje se zove advokat za Strazbur protiv Srbije
Poemute firme, tupčo tupava, imaju ugovor sa tobom jer si im nosio svoje podatke.

GSB već nema... oni dobijaju lovu iz budžeta direktno
BUSPLUS ne znam kako dobija
APEKS prema Aneksu - 40 miliona fiksno

A cenim da je vasa svetlost pravnik. More motka samo pomaze.
ti se razumeš u zakon i Ustav ko Marica

PRAZILUK KOMUNALCI ČUVAJU SAMO TURSKI HARAČ OD 8%
I PREBJAJU SRBSKU RAJU KOJA JE TURKE PROTERALA ODAVNO ZBOG ČUKUR ČESME

Svaka čast junaci!
Rodila majka budalu..
... i nije zadavila na vreme

mačka pa pridavi.. krava pa pobode falš... krmača pa prekolje... svraka pa iskljuje...mrav pa...

Poslednja izmena:
ti se razumeš u zakon i Ustav ko Marica

PRAZILUK KOMUNALCI ČUVAJU SAMO TURSKI HARAČ OD 8%
I PREBJAJU SRBSKU RAJU KOJA JE TURKE PROTERALA ODAVNO ZBOG ČUKUR ČESME

Svaka čast junaci!
Rodila majka budalu..
... i nije zadavila na vreme

mačka pa pridavi.. krava pa pobode falš... krača pa prekolje... svraka pa iskljuje...
A ti bi nista da ne platis. Pa svercaj se, 8procenata u ostalim slucajevima kupi kartu.

Kad se osmanlije ponovo vrate znace se red.

Jok, kad dodju ODABRANI JEVREJI...

- - - - - - - - - -

A ti bi nista da ne platis. Pa svercaj se, 8procenata u ostalim slucajevima kupi kartu.

Aj ćuti ti si glup,
deda ti pobrkao strane u ratu, ratovao na našoj protiv svojih,
šta si mogao pa da naslediš od njega pametno?

Halile, нешто много воњаш на лој?!? ;)

Ja Halilu NE MOGU DA OBJASNIM SLEDEĆI PROBLEM:

Otvorim firmu, i napišem ja za sebe neka moja pravila, potpišem svojeručno i lupim svoj pečat

Pa napišem - svako ko udje mora da kupi bez obzira da li je zadovoljan uslugom
Ako neće da plati kad udje ima da mi plati 1000 dinara odmah čim mu pridjem
Ako neće da mi plati 1000 dinara odmah da mi plati 5000 za nedelju dana

i tako ja sad čekam da mi neko predje prag
i čim predje a ja postupim po svojim pravilima jer sam napisao jednostrano da se onaj što ulazi odmah obavezuje
pa makar ne znao šta sve ja napisao dokon...

Dakle SVE JE PO ZAKONU - od kog propadosmo
.

Poslednja izmena:
mislis da je zato sto priziva tursku okupaciju...ali on bi pustio i penzionere da pocrkaju od gladi a siromasne bi premlacivao ...to je mnogo i za stranackog vojnika definitivno sa njim nesto debelo nije u redu:sad2:

Sinoć se hvalio kako ni sam ne zna koliko puta mu je slomljen nos, kao šatro bokser a u stvari sparing vreća
Jer pravom bokseru to mož se desi maksimum 2 puta za života er onda poveže da boks nije za njega p ode da juri leptire po bašti...

Tako da je on konačno našao mesto gde može da iznosi šta misli a da opet ne dobije po nosu
:rotf:

Poslednja izmena:
mislis da je zato sto priziva tursku okupaciju...ali on bi pustio i penzionere da pocrkaju od gladi a siromasne bi premlacivao ..
.to je mnogo i za stranackog vojnika definitivno sa njim nesto debelo nije u redu:sad2:

Нарвно да НИЈЕ у реду! Прочитај му бљузге на различитим темама - све одаје утисак деструкције,
менталне и моралне неуравнотежености.... Па ти води са бљузгом цивилизован разговор...
Таквима ниједна чињеница не значи ништа... има таквих неколико уредно присутних. Овога као да је
правио босанац из вица са неком приглупом усташкињом? :cool:

Back