Neplaćanjem karte uopšte ne štetimo GSB jer oni dobijaju pare iz budžeta koji se puni kroz PDV kad kupite žvake, novine, toalet papir...
MI smo dakle to sve već platili
Neplaćanjem karte ugrožavate Aneks gde Turčin MORA da dobije 40 miliona dinara fiksno pa vozili se svi vozio se niko,
u tome je frka -NEK MU PLATI KO MU ODOBRIO ANEKS jer je to 547.945 jedinačnih karata mesečno po 73 dinara
Što se para tiče niko nije oštećen niti može jer mi nemamo pare pa zato pozajmljujemo od MMF-a
To su MMF-ove pare pa me baš briga, naše pare su spičakli ovi što su "se snašli"
Ko hoće da izigrava savesnog gradjanina a nema para pri sebi nek uzme 73 dinara sa pandurskog računa, ne treba potpis!
Uzima se prema bankarskom kreditnom proizvodu - "dodjem ti, ne brini ništa, pozdravi direktora, jel su tvoji dobro?"
A ako vas neko bije u prevozu iz psiho-patološkog razloga pa ebite mu kevu, na sudu dobijate njegove podatke pa mu svratite i u goste
Kad su pa tukli Vlahovića, Dinkića, Kolesara i ostalu bratiju?
To ćete ga pitati dok bude dolazio sebi nakon što ga oplevite pred mamom i tatom koji ga tako vaspitali.
A i gde je pa radio u životu pre ovog zanimanja gde stvarno trebaju kapaciteti u p.m.?
PAZITE! Ne smete da ga bijete u uniformi jer je onda službeno (a po vas krivično), tucite ga kad ode da se kupa dakle kad skine gaće
pa tucite i ono drugo... i opet tucite...