Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
je li istina da je patrijarh Pavle jednom rekao - budimo ljudi iako smo srbi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E odlično - taman kupim markicu za nezaposlene a i pretekne
Znači podeliti svima pare koje svi treba da vrate.
Jer očigledno ne funkcioniše kako treba ovo kad svi treba da vrate a samo neki da uzmu
Pa lepi, tamo ne važi pandurska legitimacija iz Srbije
Jeste da si ti bio u čudu ali oni ti to pričali na Nemačkom
Valjda si do sada skpairao zašto su prvo pokazivali prstom da kod tebe piše Republika Srbija
a kod njih Deutsche Polizei?
Da je i kod tebe pisalo isto e tada bi mogao tamo da se voziš kao ovde.

a sta srbi planiraju da rade sa srbima koji ne mogu da placaju racune...oce li logor da prave ili ce da ih puste da sami pocrkaju...ako nemas para nema vozis, nema jedes, nema zivis
a stvarno mi vas zao potresli ste se zbog nekih bitangi koji bi da se voze, jedu i zive dzabe...ne moze to kod vas bogu tamjana ne bi dali a ne nahranili gladnog i oprostili nekom nesrecniku koji je mozda krenuo da poseti bolesnu majku na drugom kraju grada a eto prazan mu novcanik
Koliko si beskucnika nahranila u posledjih par dana, bolje pitanje koliko si gladnih nahranila u poslednjih par godina.
pa dobro ako ste izabrali da zivite u takvoj drzavi doci ce red i na vas.... kada zapadnete u nevolju umesto da se nadate pomoci od svojih komsija prodavacete i vi stanove i postajati beskucnici da bi nahranili decu .....kolo srece se okrece nista nije zapisano u kamenu
- - - - - - - - - -
moj tata ih svaki dan hrani i dolazi kuci sa nekom tuznom pricom ja ne radim pa ne mogu
To nije izgovor. Mozes da se brines o starima i deci. Bolje to nego da visis na forumu. Ja nemam meko srce kao nas premijer
pa dobro ako ste izabrali da zivite u takvoj drzavi doci ce red i na vas.... kada zapadnete u nevolju umesto da se nadate pomoci od svojih komsija prodavacete i vi stanove i postajati beskucnici da bi nahranili decu .....kolo srece se okrece nista nije zapisano u kamenu
- - - - - - - - - -
moj tata ih svaki dan hrani i dolazi kuci sa nekom tuznom pricom ja ne radim pa ne mogu
Kako mogu da ne plaćaju račune? Neka prodaju stan i presele se u manji, čije troškove mogu da podnesu? Neka nađu posao. Imaju izbora, samo nije dovoljno ležati i kukati.
Још има кретена који мисле да може да се не плаћа услуга?

ima raznih usluga, cesto nelegalnih ili kriminalnih. npr usluga drzanja gasnih komora u hitlerovoj nemackoj. ovaj nick bi zbog kulture usao u gasnu komoru ne pitajuci nista, i ko je onda kreten?? ha, ha, ha
zato se demokratija zove demokratija sto vecina ne mora da trpi loseg vladara ili kralja, i njegove naoruzane sluge
Ево ти добар савет, немој да се дружиш са лошим људима и немој да користиш лоше услуге..
Ma pusti usluge... Od usluga se ne živi, nego od proizvodnje.
Ali da ja tebe pitam...
STIGNE TI RAČUN OD VODAFONA DA PLATIŠ USLUGU POD PRETNJOM TUŽBE
Ti ćeš da uradiš šta:
a) da platiš uslugu jer piše na računu tvoja adresa, ime i prezime
b) da im milu nanu naninu otkud njima tvoj JMBG i ostalo kad nemaš Ugovor sa njima?
zaokruži "a", zaokruži "a"
To i jeste bio cilj svetske aristokratije za uništenje budaletina.
Namami mladog majmuna na majmunicu pod teranjem, dalje je lako.
Kaži zemljoradniku iz poljoprivredne zemlje da šalje sina u kancelariju u velki grad jer to lepše i lakše mada nerealno ekonomski.
Svako sebe tad vidi kao jedinog dobitnika LOTO-a
Dalje je lako, samo sačekaš jednu generaciju.
Ma davaćemo i pare da im podeliš stanove (a i našli su ODLIČNOG menadžera za taj posao),
kao gradi se radi se širi se...
Selo propada, otac ostario a sinu i ćerki se ne mili miris štale.
Ćera na šalteru a sin u uniformi jer nije završio neku bogtepitaj kakvu školu
I sad otac srećan što šalapi po selu da mu deca po Beograd, da zavidi komšiluk
a deca pokondirena nit se rzumeju u grad nit im se vraća na selo.
Ali ne vide svoju zajedničku propast - posle ćaće ono niko neće obradjivati nego će prodati Šiptaru ili muslimanu
Time će jednokratno sebi produžiti život u Beogradu ali nedovoljno za sledeću generaciju tj unuke.
Dakle napusti selo, prodaj imanje
Nemaš da platiš "poskupljenje kretanja elektrona" (narod to zove struja) - prodaj stan što si kupio od prodaje njive
E sad ti kao pandur i ne možeš da shvatiš odakle tebi plata jer je nerealna
Za sada je dobijaš od MMF pozajmica ali one se daju dok može da se utvrdi bonitet
Veruj da ćeš uskoro prodavati ne stan nego i uniformu i opremu ako su ti je dali, jer ja mislim da nisi baš čist u glavu da ti daju opremu makar i onu jednodelnu kompaktnu.
To da će ti pare za platu davati od uvoza šljive i jabuke iz Indije i Ukrajine i bez domaćih banaka može samo mentalno retardirana osoba.
Znaš onu pesmu od Električnog Orgazma sa istim naslovom?
Znači bila je dovoljna jedna jedina generacija da se izvuče iz seoskog miljea i ugura u grad da se prekine lanac.
Za taj projekat rado su dali pare da se izgrade stanovi i fabrike kao mamac koje će se potom uništiti a sav taj narod alavi i nepromišjeni ostaviti bez posla.
Dalje je lako jer kad nema posla nema para za budžet.
Pa se smanjuju plate i penzije... i dižu cene zbog pozajmica i povećava taksa za ovo ili ono pa i kretanje elektrona što je inače besplatan prirodan proces još od nastanka svenira.
Navukli su nas ko kurtončine...
patrijarh je to rekao srbima za srpsku upotrebu, a ne neprijateljima srbije da seire. znaci nije isto kad mi sebe kritikujemo i kad drugi seru po nama
imao sam priliku da vidim patrijarha pavla u autobusu gradskog saobracaja na periferiji ka kaludjerici i grockoj
Нећу им платити услугу и тужићу их, шта сад?