Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E odlično - taman kupim markicu za nezaposlene a i pretekne
Znači podeliti svima pare koje svi treba da vrate.
Jer očigledno ne funkcioniše kako treba ovo kad svi treba da vrate a samo neki da uzmu

Pa lepi, tamo ne važi pandurska legitimacija iz Srbije
Jeste da si ti bio u čudu ali oni ti to pričali na Nemačkom
Valjda si do sada skpairao zašto su prvo pokazivali prstom da kod tebe piše Republika Srbija
a kod njih Deutsche Polizei?
Da je i kod tebe pisalo isto e tada bi mogao tamo da se voziš kao ovde.

Pisalo "Milicija", pojam ti neznaš. I to SFRJ. Znaš li ti kad su bile Srbske marke u opticaju? :fdlan:

a sta srbi planiraju da rade sa srbima koji ne mogu da placaju racune...oce li logor da prave ili ce da ih puste da sami pocrkaju...ako nemas para nema vozis, nema jedes, nema zivis:sad2:

a stvarno mi vas zao potresli ste se zbog nekih bitangi koji bi da se voze, jedu i zive dzabe...ne moze to kod vas bogu tamjana ne bi dali a ne nahranili gladnog i oprostili nekom nesrecniku koji je mozda krenuo da poseti bolesnu majku na drugom kraju grada a eto prazan mu novcanik...ko zna zasto je to dobro, univerzum je pravedan na kraju svako dobije ono sto je zasluzio mozda bi i oni vama tako da su na vasem mestu

Poslednja izmena:
a sta srbi planiraju da rade sa srbima koji ne mogu da placaju racune...oce li logor da prave ili ce da ih puste da sami pocrkaju...ako nemas para nema vozis, nema jedes, nema zivis:sad2:

a stvarno mi vas zao potresli ste se zbog nekih bitangi koji bi da se voze, jedu i zive dzabe...ne moze to kod vas bogu tamjana ne bi dali a ne nahranili gladnog i oprostili nekom nesrecniku koji je mozda krenuo da poseti bolesnu majku na drugom kraju grada a eto prazan mu novcanik

Koliko si beskucnika nahranila u posledjih par dana, bolje pitanje koliko si gladnih nahranila u poslednjih par godina.

pa dobro ako ste izabrali da zivite u takvoj drzavi doci ce red i na vas.... kada zapadnete u nevolju umesto da se nadate pomoci od svojih komsija prodavacete i vi stanove i postajati beskucnici da bi nahranili decu .....kolo srece se okrece nista nije zapisano u kamenu

- - - - - - - - - -

Koliko si beskucnika nahranila u posledjih par dana, bolje pitanje koliko si gladnih nahranila u poslednjih par godina.

moj tata ih svaki dan hrani i dolazi kuci sa nekom tuznom pricom ja ne radim pa ne mogu

pa dobro ako ste izabrali da zivite u takvoj drzavi doci ce red i na vas.... kada zapadnete u nevolju umesto da se nadate pomoci od svojih komsija prodavacete i vi stanove i postajati beskucnici da bi nahranili decu .....kolo srece se okrece nista nije zapisano u kamenu

- - - - - - - - - -

moj tata ih svaki dan hrani i dolazi kuci sa nekom tuznom pricom ja ne radim pa ne mogu

To nije izgovor. Mozes da se brines o starima i deci. Bolje to nego da visis na forumu. Ja nemam meko srce kao nas premijer

Poslednja izmena:
To nije izgovor. Mozes da se brines o starima i deci. Bolje to nego da visis na forumu. Ja nemam meko srce kao nas premijer

nemaš jer ti deda bio jevrej
a nemaš ni pamet ne što si pandur nego što ti onaj drugi deda ratovao posle regrutacije na suprotnoj strani

a zamolio bih te da ne spamuješ temu nego da odgovoriš na sledeće pitanje... tarararaaaaam

- - - - - - - - - -

i ti bi mogla da smanjiš praznu priču jer ne nudiš odgovor oko problema maltretiranja putnika nego širiš priču
prvo počneš o svetskoj pravdi a onda nam pišeš deda ukro najskplju kobaju (to je hipohondar jer gladan krade prvu dostupnu) i babi koja prelazi na crveno pa kuka ko zaposli policiju da joj ne dozvoljava da prelazi na crveno, izvini to je ugrožavanje saobraćaja i neko može da robija ako ne može da ukoči na vreme zbog babe kretena.

Dakle, ne spinuj i ne brni se za svetsku pravdu jer ona ne postoji
Ovde je poenta da vidimo kako da na zajebavanje sa zakonom uzvratimo kroz kontrazajebavanje sa tim istim zakonom
Očigledno je, ponavljam, da se ovde maše zakonom ko Panta sa kobasicom (ne onaj deda nego moj komšija sa palamarom, omiljen kod komšinica)

Imaš podforum NEPRAVDA pa tamo piši ovde je busplus pa busplus
Jer znaš srećo emotivna, ti možda sad vidiš siromašne koji rado uzimaju pare od tvog tate.
Ali nisu pomagali tvom tati da se zaposli dok je njima bilo lepo.
Otkud ti znaš zašto su oni siromašni?
Ima tu i kockara koji su u ime svoje strasti i požude spičkali sve živo.
Ima i onih koji su platu trošili kao da se živi jedan dan a ne 365
Ima i alavih koji su dizali kredite i za ono što im nije trebalo nego su hteli da glume američki lajfstajl bez pokrića.
Jeste ima i došljaka sa sela koje su namamali u fabrike koje su uništene planski zarad eksperimenta

Ali ponavljam niko neće prići tvom tati dok im je lepo i dok imaju
Što se mene tiče mogu da idu kod mog tate svi redom, nek mu je laka zemlja namučio se za života.

Poslednja izmena:
Kako mogu da ne plaćaju račune? Neka prodaju stan i presele se u manji, čije troškove mogu da podnesu? Neka nađu posao. Imaju izbora, samo nije dovoljno ležati i kukati.

To i jeste bio cilj svetske aristokratije za uništenje budaletina.
Namami mladog majmuna na majmunicu pod teranjem, dalje je lako.
Kaži zemljoradniku iz poljoprivredne zemlje da šalje sina u kancelariju u velki grad jer to lepše i lakše mada nerealno ekonomski.
Svako sebe tad vidi kao jedinog dobitnika LOTO-a

Dalje je lako, samo sačekaš jednu generaciju.
Ma davaćemo i pare da im podeliš stanove (a i našli su ODLIČNOG menadžera za taj posao),
kao gradi se radi se širi se...

Selo propada, otac ostario a sinu i ćerki se ne mili miris štale.
Ćera na šalteru a sin u uniformi jer nije završio neku bogtepitaj kakvu školu
I sad otac srećan što šalapi po selu da mu deca po Beograd, da zavidi komšiluk
a deca pokondirena nit se rzumeju u grad nit im se vraća na selo.

Ali ne vide svoju zajedničku propast - posle ćaće ono niko neće obradjivati nego će prodati Šiptaru ili muslimanu
Time će jednokratno sebi produžiti život u Beogradu ali nedovoljno za sledeću generaciju tj unuke.

Dakle napusti selo, prodaj imanje
Nemaš da platiš "poskupljenje kretanja elektrona" (narod to zove struja) - prodaj stan što si kupio od prodaje njive

E sad ti kao pandur i ne možeš da shvatiš odakle tebi plata jer je nerealna
Za sada je dobijaš od MMF pozajmica ali one se daju dok može da se utvrdi bonitet
Veruj da ćeš uskoro prodavati ne stan nego i uniformu i opremu ako su ti je dali, jer ja mislim da nisi baš čist u glavu da ti daju opremu makar i onu jednodelnu kompaktnu.
To da će ti pare za platu davati od uvoza šljive i jabuke iz Indije i Ukrajine i bez domaćih banaka može samo mentalno retardirana osoba.
Znaš onu pesmu od Električnog Orgazma sa istim naslovom?

Znači bila je dovoljna jedna jedina generacija da se izvuče iz seoskog miljea i ugura u grad da se prekine lanac.
Za taj projekat rado su dali pare da se izgrade stanovi i fabrike kao mamac koje će se potom uništiti a sav taj narod alavi i nepromišjeni ostaviti bez posla.
Dalje je lako jer kad nema posla nema para za budžet.
Pa se smanjuju plate i penzije... i dižu cene zbog pozajmica i povećava taksa za ovo ili ono pa i kretanje elektrona što je inače besplatan prirodan proces još od nastanka svenira.

Navukli su nas ko kurtončine...

Poslednja izmena:
ovo bre neka politicka paranoja!?

soociologija liberalnog lapitalizma, pocetni kurs za one bez ambicija da bilo sta razumu

ili neka autoalaniza promasenog zivota?

da te obavestim nikada nisi ni imao sansu jer si okrenut malogradjanstini i putu kojim se cesce i lakse ide, i za to nije kriva ni srbija, ni socijalizam

images

Dakle sada se NEĆEMO baviti kako je nastala i zašto ova sprdačina da neko iz DS-a (privatna firma koja ima funkciju političke stranke sa regulisanim izvorima prihoda) izigrava finasijsku kontrolu kao privatna firma u komunalnom preduzeću sa gradskog budžeta, dakle nećemo tražiti na čije privatne račune ide profit od BusPlusa jer u gradski budžet ne ide.

Takodje NEĆEMO da tražimo kako su i zašto nastali štetni Aneksi Ugovora i da li je alavost na procenat dok imaš šaku vlasti bio jedini nagon da se upropasti nešto što nit ti deda zidao nit ti ostavio kao nasledje.

Isto tako NEĆEMO pitati zašto od toliko Turaka a ima ih bogatih trgovaca, halal vera, nadjoše baš ovog što ga prati nemački BND a pritom i nema neku prodaju autobuskih parata po belom svetu kako nam je prezentovano u alavosti oko procenta, veći promet ima u prodaji oružja i dorge.

Najmanje ćemo pitati zašto policija nikog nije hapsila dok se pravila ova štetočinska ujdurma niti ćemo pitati zašto štite ovaj javašluk?
Prema svecu i tropar što se kaže...
Dakle kakva policija takva situacija.

Još manje će bavimo mojom idejom da otvorim svoju privatnu firmu da kontrolišem finansije komunalnih preduzeća u vidu PijacPLUS, GobljePLUS jer smatram da se tu vrti dobra para...

GSB je doneo neke svoje statute koji su u suštini "na tarabi ona stvar" - te putnik je dužan da im plati po internom statutu firme (uopšte nije po zakonu države), te putniku se naplaćuje skuplja karta ako nema onu sa nižom cenom (i ovo je problematično jer umesto skuplja karta može da se napiše oduzima mu se celokupna garderoba na licu mesta ili uzima mu se žena i vodi na jedno mesto ili oduzima mu se sve što ima).
OVO MOŽE DA VAŽI AKO IMAMO UGOVOR GDE PRISTAJEMO NA OVAKVE USLOVE A VEĆINA PUTNIKA ZAPRAVO NEMA NIŠTA POTPISANO SA NJIMA OKO SAGLASNOSTI SA STATUTOM POGOTOVO NE OVI SA JEDINAČNIM KARTAMA.

Imaju oni i pravila da se ne puši u prevozu pa majstor zapali, ti ako si dokon slikaj pa šalji direkciji tada će oni da ga zajebu ako im smeta da bi zaposlili svog selju brdjanina što će i narodnjake da pusti sa peškirom oko vrata dok puši.

Dalje, menjaju način funkcionisanja mesečne prteplate kako se ona može poništiti zloupotrebom digitalne tehnologije.
Mesečna pretplata je plaćena unapred a odredili su internim pravilnikom da ti je mogu poništiti a pare zadržati.
Da ti ne bi poništili kartu t moraš da je habaš na aparatu i posle tri meseca kupiš novu, pa da se uhvatiš levom rukom za desno uvo a desnom rukom preko čela da uhvatiš za nos inače ti se poništava mesečna pretplata.

Interesantna pravila kad se dubioznije analiziraju....

PROBLEMI SA ZAKONOM GLASE:
1)
kakve veze ima neposedovanje karte za prevoz sa neposedovanjem ličnih isprava?
Karta za prevoz je bitna za GSB-BUSPLUS a lične isprave vrede malo više mada nedovoljno da uzmeš mobilni za dinar gde imaš LK i 17 dinara.
Busplus završava posao ako nemam kartu za prevoz a lična karta, vozačka, pasoš, član pet centra, član američke asocijacije tajkuna, registrovani ljubitelj Spartak Moskva, dopisni član MOSAD-a - e to nije nijhova briga

2)
To što kontrolor BUSPLUS-a zove policiju jer nemaš pri sebi LK ne znači da si kriv jer ti je LK ispala dok si trčao za prevozom kog nije bilo dugo.
Ako će komunalna policija da sluša svakog u vezi prijave da ne želim svakoj budali da dajem LK jer može da prepiše podatke pa da ih iskoristi ko zna za šta, mogu li ja da tražim ličnu kartu od BUSPLUS kontrolora tj da zovem komunalnu policiju jer kontrolor nema LK možda i njemu ispala dok je šetao po MAXI-ju ili IDEA-i pa sad umesto 400 validatiranih putnika juri dva za kaznu da bi sebe opravda jer ne može da postigne kvotu provere?

3)
Pošto smo prebacili loptu sa neposedovanja karte za prevoz (GSB) na viši nivo sa kojim oni nemaju veze a to je lična karta (policija)
šta koj moj kontrolor čeka moju ličnu kartu i šta se muva oko policije? Da neće sa mnom kući u krevet?
Tačnije i da je dam komunalnoj policiji kako smeju da daju moje podtake privatnoj firmi?

4)
Čak da ne dam komunalnoj policiji neg da idemo u stanicu, da li će busplus da ide zajedno sa nama?
Pa svi onako ko svadbari okićeni odemo da vidimo kako se zove mladoženja? Onako ciganska šatra...
Da li policija kad nadje moje podatke i kaže meni ko sam i gde stanujem, sme da ih prosledjuje ostalim službama koje će da prosledjuju privatnim firmama a bez mog odobrenja?
Njihov posao je bio da utvrde ko sam a ne da dele moje podatke po gradu.

Poslednja izmena:
Nek crknu i GSB i BusPlus a pogotovo komunalna policija koja ničemu ne služi ali RETKI SU BUZDOVAN KONTROLORI
Većina naših komšija izlazi u susret. Budala koja se zainati da galami zbog vaše karte:
- nije iz Beograda nego eto našo posao da plati kiriju za iznajmljen stan pa je u strahu jer bez para "mora se vrne dole"
- do juče se i sama švercovala, jer žene imaju problem sa uštedama ali ne štede na telefonskim glasanjima za TV Pink
- obilazila MAXI i IDEA-u za popuste, da ne troši vreme posle radnog vremena, pa ne može da postigne kvotu od 400 proverenih putnika na aparatu.

Poslednja izmena:
Na primedbu da plaćamo leba u pekari mogu samo da kažem
da i Biblioteka Grada propisuje 5 puta veću cenu za izgubljenu knjigu ako ne želite da platite u knjižari i odneste po regularnoj ceni
pa opet opraštaju i NE KAŽNJAVAJU POD MORANJEM I OBAVEZNO.
ona Biblioteka od koje bežite ko Djavo od Krsta pa ste neprosvećeni i glupi a ostali samo alavi na pare,

Čak i sud za učinjene prekršaje MOŽE ali i NE MORA da kazni.
Tako nije isto dal je neko pišao u žbunje od besa, ili zato što je sa lekarskim nalazima da mu nije dobro pa bolest naterala.

Plaćajte samo onim firmama sa kojima imate Ugovor gde ste svojim potpisom prihvatili sve interne odredbe te firme, baš kao za mobilni ili internet

Firme sa kojima nemate Ugovor ne mogu primenjivati svoje odredbe nad Vama
baš kao što lekar ne može da vas primi na pregled jer niste potpisali ništa za zdravstvenu knjižicu pa ne odgovara za vas ni ovolicko.

Poslednja izmena:
ima raznih usluga, cesto nelegalnih ili kriminalnih. npr usluga drzanja gasnih komora u hitlerovoj nemackoj. ovaj nick bi zbog kulture usao u gasnu komoru ne pitajuci nista, i ko je onda kreten?? ha, ha, ha

zato se demokratija zove demokratija sto vecina ne mora da trpi loseg vladara ili kralja, i njegove naoruzane sluge

ima raznih usluga, cesto nelegalnih ili kriminalnih. npr usluga drzanja gasnih komora u hitlerovoj nemackoj. ovaj nick bi zbog kulture usao u gasnu komoru ne pitajuci nista, i ko je onda kreten?? ha, ha, ha

zato se demokratija zove demokratija sto vecina ne mora da trpi loseg vladara ili kralja, i njegove naoruzane sluge

Ево ти добар савет, немој да се дружиш са лошим људима и немој да користиш лоше услуге..

Ево ти добар савет, немој да се дружиш са лошим људима и немој да користиш лоше услуге..

Ma pusti usluge... Od usluga se ne živi, nego od proizvodnje.
Ali da ja tebe pitam...

STIGNE TI RAČUN OD VODAFONA DA PLATIŠ USLUGU POD PRETNJOM TUŽBE

Ti ćeš da uradiš šta:

a) da platiš uslugu jer piše na računu tvoja adresa, ime i prezime
b) da im milu nanu naninu otkud njima tvoj JMBG i ostalo kad nemaš Ugovor sa njima?

zaokruži "a", zaokruži "a"

Poslednja izmena:
Ma pusti usluge... Od usluga se ne živi, nego od proizvodnje.
Ali da ja tebe pitam...

STIGNE TI RAČUN OD VODAFONA DA PLATIŠ USLUGU POD PRETNJOM TUŽBE

Ti ćeš da uradiš šta:

a) da platiš uslugu jer piše na računu tvoja adresa, ime i prezime
b) da im milu nanu naninu otkud njima tvoj JMBG i ostalo kad nemaš Ugovor sa njima?

zaokruži "a", zaokruži "a"

Нећу им платити услугу и тужићу их, шта сад?

To i jeste bio cilj svetske aristokratije za uništenje budaletina.
Namami mladog majmuna na majmunicu pod teranjem, dalje je lako.
Kaži zemljoradniku iz poljoprivredne zemlje da šalje sina u kancelariju u velki grad jer to lepše i lakše mada nerealno ekonomski.
Svako sebe tad vidi kao jedinog dobitnika LOTO-a

Dalje je lako, samo sačekaš jednu generaciju.
Ma davaćemo i pare da im podeliš stanove (a i našli su ODLIČNOG menadžera za taj posao),
kao gradi se radi se širi se...

Selo propada, otac ostario a sinu i ćerki se ne mili miris štale.
Ćera na šalteru a sin u uniformi jer nije završio neku bogtepitaj kakvu školu
I sad otac srećan što šalapi po selu da mu deca po Beograd, da zavidi komšiluk
a deca pokondirena nit se rzumeju u grad nit im se vraća na selo.

Ali ne vide svoju zajedničku propast - posle ćaće ono niko neće obradjivati nego će prodati Šiptaru ili muslimanu
Time će jednokratno sebi produžiti život u Beogradu ali nedovoljno za sledeću generaciju tj unuke.

Dakle napusti selo, prodaj imanje
Nemaš da platiš "poskupljenje kretanja elektrona" (narod to zove struja) - prodaj stan što si kupio od prodaje njive

E sad ti kao pandur i ne možeš da shvatiš odakle tebi plata jer je nerealna
Za sada je dobijaš od MMF pozajmica ali one se daju dok može da se utvrdi bonitet
Veruj da ćeš uskoro prodavati ne stan nego i uniformu i opremu ako su ti je dali, jer ja mislim da nisi baš čist u glavu da ti daju opremu makar i onu jednodelnu kompaktnu.
To da će ti pare za platu davati od uvoza šljive i jabuke iz Indije i Ukrajine i bez domaćih banaka može samo mentalno retardirana osoba.
Znaš onu pesmu od Električnog Orgazma sa istim naslovom?

Znači bila je dovoljna jedna jedina generacija da se izvuče iz seoskog miljea i ugura u grad da se prekine lanac.
Za taj projekat rado su dali pare da se izgrade stanovi i fabrike kao mamac koje će se potom uništiti a sav taj narod alavi i nepromišjeni ostaviti bez posla.
Dalje je lako jer kad nema posla nema para za budžet.
Pa se smanjuju plate i penzije... i dižu cene zbog pozajmica i povećava taksa za ovo ili ono pa i kretanje elektrona što je inače besplatan prirodan proces još od nastanka svenira.

Navukli su nas ko kurtončine...

Navukli te, a tebi lepo, pa se "raspričao" na forumu. Bilo meni to čudno, toliko pišeš mladoj dami, a ni jedna reč ne sluti na nešto muško/žensko.
Nego, plaćaš li kartu danas?

- - - - - - - - - -

patrijarh je to rekao srbima za srpsku upotrebu, a ne neprijateljima srbije da seire. znaci nije isto kad mi sebe kritikujemo i kad drugi seru po nama

imao sam priliku da vidim patrijarha pavla u autobusu gradskog saobracaja na periferiji ka kaludjerici i grockoj

Da li si mu prišao da mu kažeš kako to nije mudra odluka? Da on, kao tadašnja glava SPC, ne bi trebao da putuje na taj način? Ili ti je prijalo da vidiš kako ne prati savremena zbivanja?

Нећу им платити услугу и тужићу их, шта сад?

pa ništa :lol:

lepo je kad znaš da ćeš plaćaš uslugu samo onima sa kojima imaš Ugovor
bez obzira kako oni prema svom statutu naplaćuju svoje usluge kako jedinačno tako specijalno a i mesečno :lol:

ako si koristio jedinačnu uslugu a nisi je platio oni te ne mogu teretiti sa specijalnom cenom ili mesečnom
jer nemaš Ugovor sa kojim se obavezuješ na ostale cene već će pokrenuti ceo postupak za samo 73 dinara
:lol:

Svidja mi se što si počeo da misliš :bye:

Back