Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није "иако", већ "и ако".

NE SPAMUJ!
Ovde nije reč o koječijem pravopisu već o BusPlus pokušaju naplaćivanja specijalnih tarifa bez Ugovora iako se koristila JEDINAČNA USLUGA

p.s. SANU još nije objavio nova pravila u srpskohrvatskom za teritoriju Srbije takodani tinisi upravu.
Dojuče jebilo ispravno "REON" odjednomdodjoše mnogi paje ispravno "REJON"
Pusti Akadameju Nauka i Umetnosti Srbije da svrši rabotu.

Dakle fokusiraj sena temua SPC komentare nareligiju ipravopis u A.N.U.S.

Poslednja izmena:
pa ništa :lol:

lepo je kad znaš da ćeš plaćaš uslugu samo onima sa kojima imaš Ugovor
bez obzira kako oni prema svom statutu naplaćuju svoje usluge kako jedinačno tako specijalno a i mesečno :lol:

ako si koristio jedinačnu uslugu a nisi je platio oni te ne mogu teretiti sa specijalnom cenom ili mesečnom
jer nemaš Ugovor sa kojim se obavezuješ na ostale cene već će pokrenuti ceo postupak za samo 73 dinara
:lol:

Svidja mi se što si počeo da misliš :bye:

Који си ти лудак, јел не платиш и кад купиш хлеб у продавници јер ниси склопио уговор са продавцем?

Da li si mu prišao da mu kažeš kako to nije mudra odluka? Da on, kao tadašnja glava SPC, ne bi trebao da putuje na taj način? Ili ti je prijalo da vidiš kako ne prati savremena zbivanja?

ne znas ti nas. i sta meni prija, pretpostavljas na ocnovu svojih frustracija, a to ne govori o meni nego o tebi.

ja sam ovde podelio krajnje ljudsku i intimnu sliku iz zivota. a ti se cudis.

kod moje supruge je patrijarh kao svestenik davnih dana dolazio za slavu i ostale obrede, tako da je on nama blizak i kao osoba i kao patrijarh

Који си ти лудак, јел не платиш и кад купиш хлеб у продавници јер ниси склопио уговор са продавцем?

Napusti službu koja te TOTALNO zatupela i idi u onaj plastenik na jug Srbije
ili cepaj drva seljacima da ti proradi cirkulacija kojom donosiš kiseonik u mozak pa će isti bolje raditi.

PAZI MAJSTORE:

1) Odem u prodavnicu, uzmem hleb, dodjem na kasu, platim 45 dinara izadjem

ili

2) Odem u prodavnicu, uzmem hleb, ZAOBIDJEM KASU... prodavac me stigne...
NAPLATI MI 45 din. UZ BLAGOSILJANJE ŽENSKOG DELA FAMILIJE VOJNO BEZBEDNJAČKO PANDURSKE i LOPOVSKE
a ne desetostruku ili hiljadostruku vrednost za jedinačnu veknu oko koje smo se podžapali jer je nervozan

Dakle ako nisam imao 73 dinara u utorak imaću do dolaska kod sudije
Ali samo 73 dinara jer me ostale cene ne obavezuju ništa jer su samo za one pod Ugovorom o korišćenju

Prodavnica nije na budžetu a ako komunalna daje moje podatke BUSPLUSU na izvolte onda može i sudija tih problematičnih 73 dinara da im odnese ili pošalje po komunalcu kad joj donese burek sa pečurkama i jogurtom pošto su i sudija i komunalac na istom budžetu i kao takvi povezani.

I TO SAMO AKO ME SPOPADNE BAKSUZ KONTROLOR IZ NEKIH SVOJIH PRIVATNIH RAZLOGA

Poslednja izmena:
Nausti službu koja te TOTALNO zatupela i idi u onaj plastenik na jug Srbije
ili cepaj drva seljacima da ti proradi cirkulacija kojom donosiš kiseonik u mozak pa će bolje raditi.

PAZI MAJSTORE:

1) Odem u prodavnicu, uzmem hleb, dodjem na kasu, platim 45 dinara izadjem

ili

2) Odem u prodavnicu, uzmem hleb, ZAOBIDJEM KASU... prodavac me stigne...
NAPLATI MI 45 din. a ne desetostruku ili hiljadostruku vrednost

Dakle ako nisam imao 73 inara u utorak imaću do dolaska kod sudije
Ali samo 73 dinara jer me ostale cene ne obavezuju ništa

А не пријатељу, ступањем у возило јавног градског превоза ти се саглашаваш са условима које је то предузеће прописало, а прописано је да путник који је у возилу затечен без карте купује доплатну карту на лицу места, у износу који је прописан, или, ако нема новац код себе, даје податке на увид да би му био уручен налог за плаћање.
Дакле, ако те ухвате, не дугујеш 73 динара, него мислим 1500.
А ако не желиш да платиш ни 1500, онда ти комуналац уручује прекршајни налог који је још скупљи.

Дакле, не исплати се правити се блесав, али није забрањено..

ne znas ti nas. i sta meni prija, pretpostavljas na ocnovu svojih frustracija, a to ne govori o meni nego o tebi.

ja sam ovde podelio krajnje ljudsku i intimnu sliku iz zivota. a ti se cudis.

kod moje supruge je patrijarh kao svestenik davnih dana dolazio za slavu i ostale obrede, tako da je on nama blizak i kao osoba i kao patrijarh

Kakve veze da li ti je bio blizak sa onim što je činio, a nija bilo preterano mudro? To se zove neobjektivnost.
Nego, ti negde napisa kako sam ti na nekoj ignor listi, kako sad ovo? Ipak imaš želju da nešto naučiš i vidiš otvoreniji svet? Bravo, cenim takve napore.

А не пријатељу, ступањем у возило јавног градског превоза ти се саглашаваш са условима које је то предузеће прописало, а прописано је да путник који је у возилу затечен без карте купује доплатну карту на лицу места, у износу који је прописан, или, ако нема новац код себе, даје податке на увид да би му био уручен налог за плаћање.
Дакле, ако те ухвате, не дугујеш 73 динара, него мислим 1500.
А ако не желиш да платиш ни 1500, онда ти комуналац уручује прекршајни налог који је још скупљи.

Дакле, не исплати се правити се блесав, али није забрањено..

:rotf:
VRLO DOBRO!
ali ne pije vodu

Vidi lepi, ako se putniku GSB-a nešto desi usled saobraćjne nezgode, putnik ima pravo na obeštećenje samo ako može da dokaže da je imao-la kartu na toj liniji kada se nesreća desila.
Inače GSB ništa ne obavezuje oko isplate obeštećenja što si ostao bez oka ili noge od propalog patosa ponajmanje što si ušao pa te oni nešto obavezali.

Znači, ako GSB ne obavezuje ništa što sam ja ušao u prevoz i odmah propao kroz pod tako ni mene ništa ne obavezuje ulaskom u vozilo jer jedno su vlažni snovi Paje Patka v.d. pravnika.
Ja imam samo problem što nisam platio 73 dinara bez potpisanog Ugovora .

Poslednja izmena:
da, ignore. jeste tako

mora da sam usao neprijavljen na forum, a onda vidis sve i one koji te ne zanimaju.

moja greska, izvinjavam se. nece se ponoviti komunikcija sa takvima.

ps nesto me forum cesto izbacuje posle kratkog vremena, pa se prijavljujem vise puta u toku pola sata. takva mi mreza ovde odakle kuckam

:rotf:
VRLO DOBRO!
ali ne pije vodu

Vidi lepi, ako se putniku GSB-a nešto desi usled saobraćjne nezgode, putnik ima pravo na obeštećenje samo ako može da dokaže da je imalo kartu na toj liniji kada se nesreća desila.
Inače GSB ništa ne obavezuje oko isplate obeštećenja što si ostao bez oka ili noge od propalog patosa ponajmanje što si ušao pa te oni nešto obavezali.

Znači, ako GSB ne obavezuje ništa što sam ja ušao u prevoz i odmah propao kroz pod tako ni mene ništa ne obavezuje ulaskom u vozilo jer jedno su vlažni snovi Paje Patka v.d. pravnika.
Ja imam samo problem što nisam platio 73 dinara bez potpisanog Ugovora .

А ти би да се возиш илегално, па да добијеш још и одштету? Све луђе и луђе.
То ти је као и у вожњи колима, плаћаш осигурање, нека будала те удари, али ти осигуравајућа кућа не плаћа одштету ако си био под дејством алкохола, без обзира што ниси крив.

Kakve veze da li ti je bio blizak sa onim što je činio, a nija bilo preterano mudro? To se zove neobjektivnost.
Nego, ti negde napisa kako sam ti na nekoj ignor listi, kako sad ovo? Ipak imaš želju da nešto naučiš i vidiš otvoreniji svet? Bravo, cenim takve napore.

Svakakve vala imate u službu...
Jure narod za 73 dindži a ne umeju da navataju šalterdžiju banke koja isplatila 8 miliona evra keša na ruke sa vašeg računa a kamere nekako baš u tom trenutku zakazale...

ccc....
kako selektivno i neobjektivno ponašanje
to ne valja za primenu Zakona jer daje loše signale malom i nebitnom narodu do izbora kada je odjednom i napaćen i potlačen i trpi nepravdicu nevidjenu

- - - - - - - - - -

А ти би да се возиш илегално, па да добијеш још и одштету? Све луђе и луђе.
То ти је као и у вожњи колима, плаћаш осигурање, нека будала те удари, али ти осигуравајућа кућа не плаћа одштету ако си био под дејством алкохола, без обзира што ниси крив.

Pa jel si sam rekao da Pravila počinju da važe ULASKOM a ne KUCANJEM?
U čemu je problem onda?

Pa jel si sam rekao da Pravila počinju da važe ULASKOM a ne KUCANJEM?
U čemu je problem onda?

Баш тако, и правило је да немаш право на осигурање ако ниси купио карту, као што је правило да не можеш да купиш карту кад уђе контрола, већ чим уђеш у возило.

To zato što ne plaćaš, nego se kačiš nekom komšiji na wi-fi?

Nije zabranjeno kačiti se na tudj WI-FI
U Americi jeste ali ovde nije, zato Amerika mora da propadne, eno ti nekoliko tema kako sigurno propadaju.

E sad, ovde je teško nakačiti se na wi-fi iz razloga domaćeg mentaliteta:
- kad se seljo nakači na tudj WI-FI on bi odma da skida gigabajte
- kad ta isti seljo kupi svoj wi-fi odma stavlja katanac makar ja koristio protok samo za Krdžu.

Iako Seljo vidi na ruteru moju MAC adresu i da je moj broj bajtova nizak on zaključuje
a) ne uzurpira mngoo internet al ja plaćam majku mu od ovog meseca
b) sigurno može da udje u MY PICTURES i vidi one slike od web kameru što se ne stavljaju na fejsić već samo na WEBWANKERS

Чуј ово, ниси хтео да откуцаш јер је пропао патос :hahaha:
Онај поред тебе није хтео да откуца јер аутобус није имао климу.
Старијој госпођи се није свидела боја аутобуса па јој ни на памет не пада да поништи карту.

Који си ти бедник, па то нема нигде..

А то, наиђе контрола, па се лепо испричате, и с тим је готово, јер и та контрола прима плату од ГСП-а, ако нема плаћања карти и казни, нема ни прихода...

Чуј ово, ниси хтео да откуцаш јер је пропао патос :hahaha:
Онај поред тебе није хтео да откуца јер аутобус није имао климу.
Старијој госпођи се није свидела боја аутобуса па јој ни на памет не пада да поништи карту.

Који си ти бедник, па то нема нигде..

А то, наиђе контрола, па се лепо испричате, и с тим је готово, јер и та контрола прима плату од ГСП-а, ако нема плаћања карти и казни, нема ни прихода...

Nije da nisam teo, nego nisam stigo, bio trošan patos... ja da otkucam kartu kad krc-prc vidim točkove...

pa sad ako pravila važe za OBE STRANE (Davaoca usluge i Korisnika usluge) PO ULASKU onda ne vidim ŠTA JE PROBLEM?

Ova država propada jer daje penziono, socijalno i zdravstveno nesposbnima kao što si ti a koji ne umeju ništa da rade nego samo navukli uniformu i pokušavaju da izigravaju pravnike preko interneta.
Mnogo učeniji od tebe i sposobniji sa fakultetima čekaju posao jer niste hapsili bandite koji su sve pokrali.
Ćutao si da bi dobio platu za sebe a ostali nek propadnu ako hoće, medjutim i ti si u tom lancu.
Ako slabo ko puni budžet od čega ćeš primiti platu?

p.s. kontrolor ima pravo da pomogne komšiji kao što i panduri pišu lažne prijave komšijama svojih prijatelja ko da su u seksulanoj vezi pa daju sve od sebe da nakite, plus im sredjuju dokumentaciju za ovo ili ono na ime istog tog poznanstva...

Poslednja izmena:
Nije da nisam teo, nego nisam stigo, bio trošan patos... ja da otkucam kartu kad krc-prc vidim točkove...

pa sad ako pravila važe za OBE STRANE (Davaoca usluge i Korisnika usluge) PO ULASKU onda ne vidim ŠTA JE PROBLEM?

Ova država propada jer daje penziono, socijalno i zdravstveno nesposbnima kao što si ti a koji ne umeju ništa da rade nego samo navukli uniformu i pokušavaju da izigravaju pravnike preko interneta.
Mnogo učeniji od tebe i sposobniji sa fakultetima čekaju posao jer niste hapsili bandite koji su sve pokrali.
Ćutao si da bi dobio za sebe a ostali nek propadnu ako hoće, medjutim i ti si u tom lancu.
Ako slabo ko puni budžet od čega ćeš primiti platu?

p.s. kontrolor ima pravo da pomogne komšiji kao što i panduri pišu lažen prijave komšijama svojih prijatelja

Одлично, ако ниси изашао кад си видео точкове, и ако си ухваћен, платићеш казну, па ћеш други пут знати да мораш брзо да одлучиш кад видиш точкове, или ћеш д аизађеш, или ћеш да откуцаш карту.

Ова држава пропада због говнара као што си ти, који сам огледају како ће где и шта да марну.

Одлично, ако ниси изашао кад си видео точкове, и ако си ухваћен, платићеш казну, па ћеш други пут знати да мораш брзо да одлучиш кад видиш точкове, или ћеш д аизађеш, или ћеш да откуцаш карту.

Ова држава пропада због говнара као што си ти, који сам огледају како ће где и шта да марну.

U prvom delu pričaš sa mnom a u drugom delu sam sa sobom i odaješ preko interneta poslovne tajne svoje službe?
Ajd odmoriš malo...

Kako će Prekršajni Sud da tretira moje obrazloženje ti nisi kompetentan niti nadležan.

A ja odoh sad do banke da ih zamolim da isključe kamere i da mi daju par miliona evra sa vašeg računa,
šta će vam tolike pare kad ne radite ništa?
Obećavam da ću sa tim parama da popravim patos u busu i kupim karticu

Poslednja izmena:
Kontrolor me preda komunalcu i dalje kontrolor sa njihovim radom nema ništa
Komunalci me predaju regularnoj policiji i dalje nemaju ništa sa njihovim radom
Kontrolor takodje nema ništa sa radom ni regularne policije

AKO PREDAJU MOJE PODATKE PRIVATNOJ FIRMI MOŽE DOĆI DO TUŽBE PROTIV DRŽAVE
jer u ovom slučaju nije reč o neplaćenoj karti nego o neposedovanju lične karte što nije posao BUSPLUS-a

Do te tužbe PROTIV DRŽAVE, sve će biti u projektovanim okvirima onih koji misle da je ceo narod nepismen tj da sam ja Paja Patak pa će se vadimo na BUSPLUS
Policija preda moj slučaj Sudu za prekršaje (kuku meni, jadan ja, menjam gaće)

Tamo Sudija kaže svoje ja svoje a potpišem samo ako stoji moja izjava u formi u kojoj sam iskazao inače tražim IZUZEĆE ZBOG PRISTRASNOSTI NA LICU MESTA KOD PREDSEDNIKA SUDA MOMENTALNO

Daju mi drugog Sudiju po Ukazu Predsednika Suda, on upiše šta sam rekao stvarno, ja potpišem.
Prekršajni Sud kao pokuša da ignoriše pa da mi pošalje plavu kovertu, ja poptišem poštaru

Pročitam U IME NARODA, crknem od smeha
Uozbiljim se i napišem POSLEDNJI DAN žalbu i predam u pisarnicu.

Onda oni odbiju jer i dalje misle da sam Paja Patak
Pa čekam da mi odgovore posle 3-6 meseci...
U medjuvremenu odem sa jednim drugarom do Grčke i brčkamo se radosni

Napišem i DRUGU ŽALBU posle koje ne mogu više da se žalim tj nadovezujem
PREDAM POSLEDNJI DAN u pisarnicu...

Opet čekam 3- 6 meseci...
Oni sad pokušavaju da me ubede da sam Paja Patak jer posle DRUGE ŽALBE nemam više prava na iste...

Onda ja pokrenem PRAVNI LEK u vidu ZAHTEVA ZA PONOVNIM POKRETANJEM POSTUPKA gde opet ima pravo na dve žalbe u slučaju odbijanja...
Kad to odbiju onda se šalje u onaj drugi Sudić, mada oni tamo po default-u gradanima odbijaju u 99% slučajeva jer služe samo za političke ujdurme.

I kad me svi odbiju zbog neplaćenih 73 dinara uz pokušaj naplate druge cene neplaćene usluge koja košta 73 dinara
ja napišem - MOŽETE ME HAPSITI ZA 73 dinara + 1000 sudski trokovi, čekam vas kod vratima u kožne gaće - KARLEUŠA. :rotf:

a dalje je lako za šta me država tereti...
Tužili ljudi Srbiju i zbog svinjskog obora a ne zbog svinjskog ponašanja prevaranata i bandita

Poslednja izmena:
sva ta zahebancija za 73 dinara?

nije bas racionalno, tj neracionalno je i mentalno diskutabilno

1) ne košta ništa u parama
2) neće videti dinara
3) svi će raditi svoj posao i imati opravdanje za platu
4) iracionalno i mentalno diskutabilno je da Komunalna Policija nadgleda finansije samo jednog budžetskog preduzeća čije finansije vodi privatna firma iako je komunalno preduzeće na budžetu Grada a privatna firma zadužena za finansije komunalnog preduzeća svoj prihod ne uplaćuje u budžet Grada nego na privatne račune.
5) Ne mogu ni da me uhapse zbog smešnog iznosa.
6) Mogu da dobijem odštetu za nanete mi duševne bolove, narušen ugled izgradjivan godinama i slabo funkcionisanje u porodici koja sad ispašta, pati, tuguje i ono četvrto.

Poslednja izmena:
Лице које је одведено у полицијску станицу ради утврђивања идентитета плаћа 10000 динара казне, ако се добро сећам.

Ако ти мислиш да ће аутомобил комуналне полиције да те вози у полицијску станицу џабе грдно се вараш.

- daj kartu
- ne'am

- daj pare
- ne'am

- daj ličnu kartu
- ne'am

- alo policija
- alo Strazbur

- - - - - - - - - -

Лице које је одведено у полицијску станицу ради утврђивања идентитета плаћа 10000 динара казне, ако се добро сећам.

Ако ти мислиш да ће аутомобил комуналне полиције да те вози у полицијску станицу џабе грдно се вараш.

lice bez lične karte me prijavilo da ja nemam ličnu kartu
policija nije utvrdila identitet tog lica nego pristrasno i selektivno obavljala zadatak čime je prekršila Zakon u članu tom i tom

a i neću da platim opet...
ne dam ja moje pare da idu tebi za platu
muda svoja oću izedem za ono što mi piše PDV na svakom računu
al zato kupujem na pijaci 90% stvari oIo

pa nek idu pare zemljoradniku i onom što švercuje i smrzava se na ulici i po zimi
dok vi sedite i prdite na toplom radijatoru u stanici mesto da i zimi vezujete prehladnjene prekršioce za isti kao kad nije zima

mrš bre neradnici!

Poslednja izmena:
Ali stvarno... ZAŠTO DA VAM PLATIM?

Pazi šta može da se desi opet...

Stigne kazna a ja je platim ko zadnji balvan
Gde idu te pare?
Te pare idu u budžet i odatle vama prebace na račun
Kad imate para na računu vi možete da dobijete platu...

Medjutim, šta se dešava?
Ja platim jel onu kaznu kao zadnji balvan, te pare legnu na vaš račun, dodje Badža Poštenjačina u banku, podigne trenutno raspoloživ keš bez potpisa
Kamere isključene, ne zna se ko je bio na šalteru, ne zna se ko je direktor banke, ne zna se ni gde je banka
ma ne zna se ništa ali vi ostanete bez plate a ja platio?

Tako da ja iz straha da pare ne odu opet Badži Poštenjačini neću uplaćivati nikome nište za svaki slučaj dok se situacija u zemlji i svetu ne reši.
Ovo za mobilni i za internet moram jer sam potpisao Ugovor a ima stavke i koje mi ne odgovaraju al ko mi kriv kad nisam gledao.
Al dalje ne dam nikom, jer tipujem da je Badža Poštenjačina do sada sigurno spičko sve pare, pa da je ost'o kratak i da će sutra opet da zavati koliko ima na stanju, sem ako još maločas nije podig'o...

Poslednja izmena:
Mozda je resenje da se donese zakon da niko ko nije rodjen na teritoriji Srbije ne moze da radi u drzavnim organima ...to bi resilo bar deo problema...strasno je koliko neki ljudi mrze svoje komsije i sta su sve spremni da urade zbog svog d.upeta

Pa većina je rodjena na teritoriji Srbije ali imaju mentalnih problema jer se danas u službu prima preko veze
a ne preko psiho-testova gde su obuhvaćeni razni aspekti - od socijalizovanosti do paranoje

Inače, ja sam pre da u Skupštini Grada ne radi niko iz bivših republika i unutrašnjosti, nego samo oni koji su odrasli na BG kaldrmi i znaju nadimke najjačih likova u malom fudbalu...

Ovako seljo kad dodje u Beograd da upravlja, on ne stavi kante za smeće na autobuskim stajalištima.
Ne zato što ih mrzi nego zato što je odrastao tamo gde toga nema.
Tamo gde se nužda vrši pored puta a dupe briše kukurznim listom

Pa onda da se protera poslednji Turčin koji traži harač u beogradskom budžetskom preduzeću...
Izgleda još nije čuo da smo mi Turke proterali
a i da se vrnemo na temu...

Back