Kontrolor me preda komunalcu i dalje kontrolor sa njihovim radom nema ništa
Komunalci me predaju regularnoj policiji i dalje nemaju ništa sa njihovim radom
Kontrolor takodje nema ništa sa radom ni regularne policije
AKO PREDAJU MOJE PODATKE PRIVATNOJ FIRMI MOŽE DOĆI DO TUŽBE PROTIV DRŽAVE
jer u ovom slučaju nije reč o neplaćenoj karti nego o neposedovanju lične karte što nije posao BUSPLUS-a
Do te tužbe PROTIV DRŽAVE, sve će biti u projektovanim okvirima onih koji misle da je ceo narod nepismen tj da sam ja Paja Patak pa će se vadimo na BUSPLUS
Policija preda moj slučaj Sudu za prekršaje (kuku meni, jadan ja, menjam gaće)
Tamo Sudija kaže svoje ja svoje a potpišem samo ako stoji moja izjava u formi u kojoj sam iskazao inače tražim IZUZEĆE ZBOG PRISTRASNOSTI NA LICU MESTA KOD PREDSEDNIKA SUDA MOMENTALNO
Daju mi drugog Sudiju po Ukazu Predsednika Suda, on upiše šta sam rekao stvarno, ja potpišem.
Prekršajni Sud kao pokuša da ignoriše pa da mi pošalje plavu kovertu, ja poptišem poštaru
Pročitam U IME NARODA, crknem od smeha
Uozbiljim se i napišem POSLEDNJI DAN žalbu i predam u pisarnicu.
Onda oni odbiju jer i dalje misle da sam Paja Patak
Pa čekam da mi odgovore posle 3-6 meseci...
U medjuvremenu odem sa jednim drugarom do Grčke i brčkamo se radosni
Napišem i DRUGU ŽALBU posle koje ne mogu više da se žalim tj nadovezujem
PREDAM POSLEDNJI DAN u pisarnicu...
Opet čekam 3- 6 meseci...
Oni sad pokušavaju da me ubede da sam Paja Patak jer posle DRUGE ŽALBE nemam više prava na iste...
Onda ja pokrenem PRAVNI LEK u vidu ZAHTEVA ZA PONOVNIM POKRETANJEM POSTUPKA gde opet ima pravo na dve žalbe u slučaju odbijanja...
Kad to odbiju onda se šalje u onaj drugi Sudić, mada oni tamo po default-u gradanima odbijaju u 99% slučajeva jer služe samo za političke ujdurme.
I kad me svi odbiju zbog neplaćenih 73 dinara uz pokušaj naplate druge cene neplaćene usluge koja košta 73 dinara
ja napišem -
MOŽETE ME HAPSITI ZA 73 dinara + 1000 sudski trokovi, čekam vas kod vratima u kožne gaće - KARLEUŠA.
a dalje je lako za šta me država tereti...
Tužili ljudi Srbiju i zbog svinjskog obora a ne zbog svinjskog ponašanja prevaranata i bandita