Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gsp nema para za rad, resenje je prosto mi ne mozemo priustit gradski prevoz znaci ukinuti gsp. Problem resen. Ne treba vise placati komunalce iz budzeta ni vozace. Usteda 100 miliona godisnje. Ja se ne obrazujem gledajuci video klipove. Imam 8 razreda ali to je vise nego dovoljno da znam da kupim kartu

Ma naravno, usmereno obrazovanje je najvažnije, ularski tip :ceka:

Laku noć svima, ujutro se radi :)

e pa sad...ajde ne znamo da se bavimo bankarstvom, ne znamo da pravimo pivo, ne znamo da prodajemo struju ....ali da ne znamo da oremo zemlju i da ce to arapi bolje da rade od nas ...jel treba sve da prodamo strancima pa da zivimo od njihove milostinje kao one banana drzave po Africi ...mnogo treba mrzeti ovaj narod pa imati takvo misljenje o njemu...ajde ovi politicari sto rasprodaju zemlju i bas ih briga za narod ali sta ti imas od toga

Da sve treba da damo strancima jer je to jedini nacin odrzavanja sadasnjih penzija i postojecih plata. Realno one bi bile duplo nize. Ali to nas narod i penzioneri ne zasluzuju.

To se ponegde zove - pravna država. Bez izgovora da treba srediti i ono na vrhu, jer treba. Ali to ne znači da oni dole moraju da kradu zbog onih gore, već da se sređuje na svim nivoima.

- - - - - - - - - -

Sve ti to objasni sudiji, ima da te pusti bez kazne. I još će da te pohvali kako si pametnica.

Bus Plus nema ugovor sa gradjanima te nema prava da kažnjava narod više od cene karte. To je kršenje zakona i ustava, sada čeprka pa proveri a pitaj i nekog sudiju. Dakle nemaju ugovor a kažnjavaju više nego što košta karta !?!?!?

Ma naravno, usmereno obrazovanje je najvažnije, ularski tip :ceka:

Laku noć svima, ujutro se radi :)

Laku noć. ;) Neki i sad rade, ali zato nemaju problema sa busovimaplusovima.

- - - - - - - - - -

Bus Plus nema ugovor sa gradjanima te nema prava da kažnjava narod više od cene karte. To je kršenje zakona i ustava, sada čeprka pa proveri a pitaj i nekog sudiju. Dakle nemaju ugovor a kažnjavaju više nego što košta karta !?!?!?

To sve lepo izloži sudiji.

To se ponegde zove - pravna država. Bez izgovora da treba srediti i ono na vrhu, jer treba. Ali to ne znači da oni dole moraju da kradu zbog onih gore, već da se sređuje na svim nivoima.

- - - - - - - - - -

Kaži svom direktoru da vrati one stanove, kad ih pre zaradi a umro Tito pa se ne dele?
Sve ti to objasni sudiji, ima da te pusti bez kazne. I još će da te pohvali kako si pametnica.

Znači, kažem komunlacu - dobar dan vas je BusPlus pozvao jer nemam LK a ne kartu za prevoz
Molim, pre nego krenemo u stanicu, proverite da li ovaj isti gradjanin ima LK pri sebi ako me već prijavljuje kao poštenjačina?
Poštujem zakon i slobodno idemo u policijsklu stanicu na dalje utvrdjivanje ko sam a što dalje neće biti vaš problem pa možete nazad na svoje radno mesto
Policija ako prosledi moje podatke BUSPLUS-u reći ću to na sudu i sa tim zapisnikom tužiti državu
a sudiju pitati imate li pravo da mi naplatite više od 73 dinara...

:super:

Poslednja izmena:
Da sve treba da damo strancima jer je to jedini nacin odrzavanja sadasnjih penzija i postojecih plata. Realno one bi bile duplo nize. Ali to nas narod i penzioneri ne zasluzuju.

kad sve prodas onda si beskucnik i svako moze da te sutira...mislim da je to krajnji cilj ovih nasih politicara

- - - - - - - - - -

Kaži svom direktoru da vrati one stanove, kad ih pre zaradi a umro Tito pa se ne dele?

Znači, kažem komunlacu - dobar dan vas je BusPlus pozvao jer nemam LK a ne kartu za prevoz
Molim, pre nego krenemo u stanicu, proverite da li ovaj isti gradjanin ima LK pri sebi ako me već prijavljuje kao poštenjačina?
Poštujem zakon i slobodno idemo u policikslu stanicu na dalje utvrdjivanje ko sam a što dalje neće biti vaš problem pa možete nazad na svoje radno mesto
Policija ako prosledi moje podatke BUSPLUS-u reći ću to na sudu i sa tim zapisnikom tužiti državu

ma kazes da si ciganin oni mogu da se voze dzabe i ne moraju da imaju lk...treba svi cigani da postanemo milom ili silom

- - - - - - - - - -

ja sam u tempu videla kao su uhvatili nekog dedicu ukrao kobasicu...kazu - pa sto bas najskuplju...dedica se crveni i sleze ramenima...oni ga pustili.... mozda ne znaju za taj novi zakon da naplacuju kazne

ma kazes da si ciganin oni mogu da se voze dzabe i ne moraju da imaju lk...treba svi cigani da postanemo milom ili silom

ma nema potrebe glupirati se, samo se pozivamo na zakon ali i poštovanje čak i kada njima ne odgovara...
sve je jasno, vaćare nas na strah

ajd da gubimo malo vreme
kad te preuzme komunalac busplus nema ništa sa tobom i daljim akcijama
kada te preuzme regularna policija ti si zbog identiteta a ne zbog kartice
stoga ne mogu da te kecaju za karticu
a ako ti LK ispala dok si ulazio u prevoz onda nisi ni mogao da oglasiš nestanak dokumenata

VOLIM NAŠ ZAKON JER JE OKRENUT MALOM ČOVEKU :heart:

kad sve prodas onda si beskucnik i svako moze da te sutira...mislim da je to krajnji cilj ovih nasih politicara

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ja sam u tempu videla kao su uhvatili nekog dedicu ukrao kobasicu...kazu - pa sto bas najskuplju...dedica se crveni i sleze ramenima...oni ga pustili.... mozda ne znaju za taj novi zakon da naplacuju kazne

Pa cime da nahranimo milione gladnih usta. Kako da finansiramo gsp kad niko ne kupuje kartu. Jedini resenje da postanemo beskucnici. I prodamo celu srbiju

ma nema potrebe glupirati se, samo se pozivamo na zakon ali i poštovanje čak i kada njima ne odgovara...

ajd da gubimo malo vreme
a ako ti LK ispala dok si ulazio u prevoz onda nisi ni mogao da oglasiš nestanak dokumenata

ljudi su sludjeni pandura se ili plase ili ih mrze.... postali smo prava banana drzava uskoro cemo i favele imati a njih ce slati da ubijaju decu jer su buduci kriminalci to rade u Latinskoj Americi.... koliko puta mi se desilo kad udjem u auto da cujem - vezi se poslali su ih u hajduciju....drugarica mi pricala kako je gledala da su navatali neku babu da prelazi na crveno i uzeli joj pola penzije....baba place i kaze - bolje da me auto pregazio...ko su ti ljudi odakle su dosli i ko ih zaposli u policiji:sad2:

Poštujem zakon i slobodno idemo u policijsklu stanicu na dalje utvrdjivanje ko sam a što dalje neće biti vaš problem pa možete nazad na svoje radno mesto

Stvar ličnog izbora je koga će da pregleda i traži mu LK. Ti si od onih što kod sudije za prekršaje plače kako je bila kolona i svi su vozili brzo? Znaš koliko ih zabole za takve priče? :hahaha:

- - - - - - - - - -

ajd da gubimo malo vreme

Okrenut je tebi, tako je. Zato ga poštuj.

ljudi su sludjeni pandura se ili plase ili ih mrze.... postali smo prava banana drzava uskoro cemo i favele imati a njih ce slati da ubijaju decu jer su buduci kriminalci to rade u Latinskoj Americi.... koliko puta mi se desilo kad udjem u auto da cujem - vezi se poslali su ih u hajduciju....drugarica mi pricala kako je gledala da su navatali neku babu da prelazi na crveno i uzeli joj pola penzije....baba place i kaze - bolje da me auto pregazio...ko su ti ljudi odakle su dosli i ko ih zaposli u policiji:sad2:

Kako srceparajuce. Ko god ne postuje zakon ide u bajbuk ili placa kaznu. Bio siromasan bogat mlad star, zakon je isfi za sve. Doduse penzioneri su najbitnija kategorija zato imaju povlasten prevoz i ostalo. Na penzinerima svet ostaje. Plus su sigurni glasaci

Pa cime da nahranimo milione gladnih usta. Kako da finansiramo gsp kad niko ne kupuje kartu. Jedini resenje da postanemo beskucnici. I prodamo celu srbiju

aman bre skupa karta ne mogu ljudi da plate...znas li ti da je npr. u nemackoj internet dzabe svuda a ovde te sisa ko hoce i koliko hoce ...sve preko 5 evra i za telefon i za internet i za tv je pljacka...ne secam se koliko sam placala karte za metro ali bila neka sica a ovde deru za sve

Kako čime?
Pa sa one dve milijarde godišnje što dobijaju neki a vraćaju svi
Kada bi svi dobili isti deo od te dve milijarde to bi bilo
2.000.000.000 PODELJENO SA 7.500.000

eeee
pa sasvim dovoljno

kada se na to sasvim dovoljno dodaju pošteno podeljene donacije od EU za nezaposlene, trudnice i ugrožeme...

živeli bi kao kod 2 Tita

- - - - - - - - - -

p.s. a i za busplus karticu bi preteklo

Kako srceparajuce. Ko god ne postuje zakon ide u bajbuk ili placa kaznu. Bio siromasan bogat mlad star, zakon je isfi za sve. Doduse penzioneri su najbitnija kategorija zato imaju povlasten prevoz i ostalo. Na penzinerima svet ostaje. Plus su sigurni glasaci

ti kao papagaj ...ako nisi imao lose iskustvo sa ljudima koji treba da stite zakon osvrni se oko sebe a i ti ces doci na red... u cg na svakih 20km zaustavlja nas policija - dobar dan, kako ste, jeste li umorni, vasa dokumenta molim...prvi put mi odusevljeni kako su fini...trinesti put pre nego su ista rekli tata vadi dokumenta i kaze - dobar dan, dobro smo, nismo umorni, izvolite dokumenta ... a pricali su kako ce propasti cg bez Srbije.... spasili se bre

Stvar ličnog izbora je koga će da pregleda i traži mu LK. Ti si od onih što kod sudije za prekršaje plače kako je bila kolona i svi su vozili brzo? Znaš koliko ih zabole za takve priče? :hahaha:

- - - - - - - - - -

Okrenut je tebi, tako je. Zato ga poštuj.

Ako svako punoletno lice mora da ima ličnu kartu onda mora i BUSPLUS poštenjačina što ih traži a ne sme jer nije ovlašćen.

Pa idemo onda obojica ili oboje kod prave policije da nam utvrde identitet

E to što policija, kako kažeš, privodi jednog a ne sve koji nemaju ličnu kartu je
ili propust u poštovanju zakona
ili ste glupi pa ćete da pobrkate dva podataka od istog dana u isto vreme
:heart:

aman bre skupa karta ne mogu ljudi da plate...znas li ti da je npr. u nemackoj internet dzabe svuda a ovde te sisa ko hoce i koliko hoce ...sve preko 5 evra i za telefon i za internet i za tv je pljacka...ne secam se koliko sam placala karte za metro ali bila neka sica a ovde deru za sve

Nisam znao da je beplatan internet jer ja placam 20evra mesencno kad sam tamo. Mozda sam trebao da kazem da je moj pradeda radio u nemackoj kao ratni zarobljenik i da necu da platim

Kako čime?

eeee
pa sasvim dovoljno

kada se na to sasvim dovoljno dodaju pošteno podeljene donacije od EU za nezaposlene, trudnice i ugrožeme...

živeli bi kao kod 2 Tita

- - - - - - - - - -

bombardovali su nas da bi nam uvaljivali te kredite i zavili nas u crno...daju ti 100 evra, odmah uzmu 90 a moras da im vratis 300...tako bi svako bio bogat i uspesan

- - - - - - - - - -

Nisam znao da je beplatan internet jer ja placam 20evra mesencno kad sam tamo. Mozda sam trebao da kazem da je moj pradeda radio u nemackoj kao ratni zarobljenik i da necu da platim

ne moras da placas mozda hoces neku svemirsku brzinu...u americi je pre 10 godina vikendom bilo dzabe telefoniranje u celoj zemlji

Kako čime?

eeee
pa sasvim dovoljno

živeli bi kao kod 2 Tita

- - - - - - - - - -

To ti je oko 280 evra godišnje. Ili 24 evra mesecno

Ja kad sam se švercovo u Minkenu u metru, bila kazna 50 marke koga uhvatu.

bombardovali su nas da bi nam uvaljivali te kredite i zavili nas u crno...daju ti 100 evra, odmah uzmu 90 a moras da im vratis 300...tako bi svako bio bogat i uspesan

- - - - - - - - - -

ne moras da placas mozda hoces neku svemirsku brzinu...u americi je pre 10 godina vikendom bilo dzabe telefoniranje u celoj zemlji

Placas kakvu god brzinu da hoces. Lol u nemackoj nema nista za dzabe. Cak i kad pozoves ribu na kafu ona oce da plati svoj racun

Placas kakvu god brzinu da hoces. Lol u nemackoj nema nista za dzabe. Cak i kad pozoves ribu na kafu ona oce da plati svoj racun

pa vidi da si sirotinja pa da te ne osteti....ovde se od sirotinje otima na kraju ces i ti doci na red

Prvo su došli po komuniste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista.
Zatim su došli po Jevreje, a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.
Zatim su došli po sindikalce, a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene, ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni

To ti je oko 280 evra godišnje. Ili 24 evra mesecno

E odlično - taman kupim markicu za nezaposlene a i pretekne
Znači podeliti svima pare koje svi treba da vrate.
Jer očigledno ne funkcioniše kako treba ovo kad svi treba da vrate a samo neki da uzmu

Ja kad sam se švercovo u Minkenu u metru, bila kazna 50 marke koga uhvatu.

Pa lepi, tamo ne važi pandurska legitimacija iz Srbije
Jeste da si ti bio u čudu ali oni ti to pričali na Nemačkom
Valjda si do sada skpairao zašto su prvo pokazivali prstom da kod tebe piše Republika Srbija
a kod njih Deutsche Polizei?
Da je i kod tebe pisalo isto e tada bi mogao tamo da se voziš kao ovde.

Poslednja izmena:

Back