Ja se sa bivšim devojkama srećem, jbg, mali je grad... Ali nikakve emocije ne podstiču u meni, iako smo imali baš, kao, lepu vezu... Protkanu sitnim, majušnim lošim trenutcima, ali to je tako, valjda...
Kao i većina ovde na forumu, i ja imam dve koje bih voleo da sretnem. Za jednu je, verovatno, nemoguće. Emigrirala riba, jbg, za Australiju. (U, jebemti, al' sam je razočar'o

)... A i za drugu, zaista je mala verovatnoća da ću je sresti. Iz Kruševca... Daleko je da bih se slučajno sreo sa njom... A ne znam ni šta bih joj rekao...
Možda, ali samo možda, je to ono, kad nešto viđaš (relativno) često, ono gubi draž, pa meni ni jedna od bivših ljubavi ne znači više preterano... Nije da mi kao, nije drago, ali to je sve. A ako nešto ne viđaš, ili viđaš jako retko, onda dobija na značaju u podsvesti, kao jedan sa ove teme, što se razočarao kad je sreo bivšu posle puno godina, a idealizovao ju je do tog trenutka...
Ali, čitam sve ove poruke, malkice otužne i patetične, o tome kako ništa ne znaju o svojim bivšim, a taaaaaaako bi da ih sretnu... Ma, mrdnite guze! Napred, u nove pobede! Rasturite glupe iluzije o tome šta bi bilo kad bi bilo! U akciju! Garantujem da je sasvim moguće da se nađu sve te osobe o kojima ste pisali! Od patetisanja pored računara nema ničega! Jao, koliko samo lepih trenutaka sebi uskraćujete time što se sablazno vezujete za "ine" osobe koje bi, po svemu, to i trebale da budu. Neke tamo.