McMillan
Poznat
- Poruka
- 9.581
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas ti koMcMillan:Ko...?
Sharlote:Moj bivsi decko od pre nekih 5-6 gidina je ozenjen vec nekoliko godina i nema dece. U principu nista sto se desava u njegovom zivotu nema uticaja na moje zadovoljstvo ili nezadovoljsvo, ali zbog ove sitnice imam jedno crnce zadovoljstva, znam da sam grozna, ali mislim da je to i vise nego zasluzio, varao je sigurno i mene i svoju sadasnju zenu to znam. Povredjuje druge ljude da bi zadovoljio svoje hirove. Covek koji misli samo na sebe. Pa neka misli na sebe!
NatasaNatasa:Ako se mačak raspali, može da se i zapali ....ja bih pripazila da sam na tvom mestu
NatasaNatasa:Ma da ... samo još što ne počnemo da se ujedamo ....
Pa voleo bih da cujem kako su i sta rade... i tako to... cisto informativno, drugarski... Ne zelim mene da pominju... jer bi to znacilo da sam im zadao oziljak.... bas kao i one meni... Bilo bi mi draze da ne misle na mene uopste... Zeleo bih da su srecne a ne opterecene prosloscu...Fejs74:Recimo da ste imali "veliku ljubav" (čitaj burnu) pre recimo 6-7 ili 10 god.Da li bi sada imali želju da zavirite u njen život onako kao u filmu da vas ne vidi.Da vidite kako živi, da li je srećna, da li vas pomene.Ili čak da se sretnete negde i na miru ispričate o "životu posle".Ili biste samo voleli da ponovite neke sexi vragolije u kojima ste se slagali.
jal tu nesto bilo ne doreceno?Lexa:Volela bih da razgovaram sa njim. Ne bih volela da znam kako mu je i kakav ima život.
Pa i ne treba da ih mrziš. Dovoljno je da budeš ravnodušna, ako već misliš da imaš problem... Mada ja mislim da su ti problemi kratkog vekapeach:pa i ja ih ne mrzim.sta vise...mozda u tome i jeste moj problem![]()