BURNA PROŠLOST.Iza ili još uvek u nama?

Moj bivsi decko od pre nekih 5-6 gidina je ozenjen vec nekoliko godina i nema dece. U principu nista sto se desava u njegovom zivotu nema uticaja na moje zadovoljstvo ili nezadovoljsvo, ali zbog ove sitnice imam jedno crnce zadovoljstva, znam da sam grozna, ali mislim da je to i vise nego zasluzio, varao je sigurno i mene i svoju sadasnju zenu to znam. Povredjuje druge ljude da bi zadovoljio svoje hirove. Covek koji misli samo na sebe. Pa neka misli na sebe!

Sharlote:
Moj bivsi decko od pre nekih 5-6 gidina je ozenjen vec nekoliko godina i nema dece. U principu nista sto se desava u njegovom zivotu nema uticaja na moje zadovoljstvo ili nezadovoljsvo, ali zbog ove sitnice imam jedno crnce zadovoljstva, znam da sam grozna, ali mislim da je to i vise nego zasluzio, varao je sigurno i mene i svoju sadasnju zenu to znam. Povredjuje druge ljude da bi zadovoljio svoje hirove. Covek koji misli samo na sebe. Pa neka misli na sebe!

Ma imas ti pravo ko yebe njega kad je smece i da bog da nikad ne imao dece kad je tebe ostavio i prevario.
Ti si bila prava osoba za njega a on to nije video sram ga bilo djubre matoro.

Fejs74:
Recimo da ste imali "veliku ljubav" (čitaj burnu) pre recimo 6-7 ili 10 god.Da li bi sada imali želju da zavirite u njen život onako kao u filmu da vas ne vidi.Da vidite kako živi, da li je srećna, da li vas pomene.Ili čak da se sretnete negde i na miru ispričate o "životu posle".Ili biste samo voleli da ponovite neke sexi vragolije u kojima ste se slagali.
Pa voleo bih da cujem kako su i sta rade... i tako to... cisto informativno, drugarski... Ne zelim mene da pominju... jer bi to znacilo da sam im zadao oziljak.... bas kao i one meni... Bilo bi mi draze da ne misle na mene uopste... Zeleo bih da su srecne a ne opterecene prosloscu...

Povremeno sam srecao tako jednu u busu... I to je bas bzvz... ona sad ima tipa... taj njen mali tip me tako cudno nesto gleda, spustenog pogleda... i neko pricanje sa mnom bi se u nekoj tracarskoj sredini odma pogresno protumacilo... pa je i ona sama odlazila u drugi kraj busa... totalno bzvz...

A sad sex sa nekom od njih... pa iskreno kad se setim nekih oma mi se pridigne pritisak jel... :lol: Jest da bi najverovatnije i zeleo taj sex ali ipak su uvek prisutni oni razlozi i davati neku nadu i stvarati novi oziljak je bezveze kao i mesati se nekoj u njenu buducnost, a tek je posebno debilno reci nekoj buducoj da bi kresno neku bivsu. Zato ovde i foliraju da nema vise nista kad se raskine... Naravno da ima ali ipak je pametnije gledati u buducnost nego u proslost.

obrati paznju na posljednju stvar
i legni tu kraj mene
zaboravi na sve sto znas
opusti se sad
ne traci svoje vrijeme
ja te volim
volim da ti pogadjam sne
i ne razumijem zasto te smeta
ne mari za to
obrati paznju na posljednju stvar
i sjecat ces se dugo
povuci jos dim