Feelgooood
Iskusan
- Poruka
- 5.306
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rastamann:Ne pali se, u pitanju je shala, a da je izmishljotina, jeste...Ako po tome shto ne nosi burmu rachuna koliko poshtuje nju i njihov brak, onda jadan taj lik za koga se ona udala...
Banshee:to ne mora nikakve veze da ima sa postovanjem/nepostovanjem.
uopste mi nije jasno kako tako generalizujete polazeci od sebe za ovako licno pitanje :?
mislim moji roditelji od kako znam za njih ne nose burme a veoma se postuju i zive u skladnom braku prlicno dugo...i sto se mene tice i bolje,jer prvo da vidim starog sa burmom nekom,pomislila bi vidi idiota (jednostavno covek niakd nije nosio nakit,ne lezi mu i izgledao bi glupavo - jos ako je ne daj boze zlatna burma) a mama dugo ne nosi prstenje jer ima problema sa zglobovima i krvotokom i jer isto ne voli da se kindjuri.
i neki dan sam pricala sa nekim tipom,i videla sam da ima burmu,i bas mi je nekako bezveze izgledao.licno je dozivljavam mi ko markiranje teritorije - evo mene je zena obelezila,samo da se zna da sam neciji - a na kraju krajeva burna nije stvar koja ce te spreciti da kreses pola grada ako samo pozelis,naprotiv
mada kontam,razlikujemo se svi,neko voli da obelezi supruznika i da se zna da je u braku,kao simbol cega god vec,sta god....ali mi je zato to povezivanje sa ljubavlju,postovanjem,vernoscu krajnje bzvzno jer je veoma subjektivno...
Brak nisu on i ona, vec porodica - jal sad malo jasnije?sve je vec zauzeto:ne znam kada bih shvatila brak verovatno bi mi i burma bila vazna.
http://img137.imageshack.us/img137/6426/humorpic258341tvjq9.jpgFeelgooood:... Što se tradicije, sujeverja ili sličnih stvari tiče, nisam upoznata.
Harmony:Brak nisu on i ona, vec porodica - jal sad malo jasnije?
Kada razmisljamo o svojim roditeljima, sasvim nam je normalno sto su u braku.
Dok i sami ne postanemo roditelji uglavnom mislimo da je brak prevazidjena stvar.
Dobije se sasvim nova dimenzija te zajednice kada se rode deca.
To je onda brak, bio potpisan ili ne.
Burme - stvar ukusa.
Harmony:Brak nisu on i ona, vec porodica - jal sad malo jasnije?
Kada razmisljamo o svojim roditeljima, sasvim nam je normalno sto su u braku.
Dok i sami ne postanemo roditelji uglavnom mislimo da je brak prevazidjena stvar.
Dobije se sasvim nova dimenzija te zajednice kada se rode deca.
To je onda brak, bio potpisan ili ne.
Burme - stvar ukusa.
donamileva:Svaka cast
Ist si kop moja kucka koja isto tako zapi[ava sve staze i bogaze preko kojih šeta
kojote:
lara#1:.
Ali ako je ja nosim, nosice je i on.
A konstatovacu da se na ovom forumu svi tipovi k.urce kako su muskarcine, slobodoumni, ne-papucari, jebaci i sve te osobine koje 1000000% niko nema od vas u rl.
Nisam imala to na umu.Neva:Ti mislis da ce ga nosenje burme ometati u iskusenjima....?
Neva:Ne razumem cemu uslovljavanje.. i teranje - " osusice ti se, ako je ne budes nosio "? Malo mi je debilno. Btw, nista licno...mozda tako razmisljas zato sto jos nemas muza ?
I da, konstatacija ti je skroz losa ! :wink:
Neva:Ne razumem cemu uslovljavanje.. i teranje - " osusice ti se, ako je ne budes nosio "? Malo mi je debilno. Btw, nista licno...mozda tako razmisljas zato sto jos nemas muza ?
I da, konstatacija ti je skroz losa ! :wink: