Burme

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
terapeut:
Ja sam nazalost zbog mog posla ostala zeljna i nakita i dugackih noktiju!
Tako da burmu ne nosim i zao mi je zbog toga,bas ponekad zavidim zenama na tom malom obelezju da su necije.
Suprug je nosi stalno,nikad je ne skida i kaze da voli da je nosi,da mu bas prija!

joj ala lazeee

I suprug i ja nosimo burme, meni je to slatko, sami smo ih birali - sto znaci da nam se svidjaju-imao je naravno neku predrasudu i odbojnost u pocetku (kako ce on to...?) ali nam je prvo bilo slatko pa smo se usput i nekako navikli.

Ne nosimo je ni moj muz ni ja, ponekad ih stavimo. Steta, lepa je mnogo, ali je zlatna a ja volim srebro i svo prstenje mi je od srebra i nosim ih svaki dan tako da se ne uklapa. Ali to stvarno ne menja nista izmedju nas, vaznije su druge stvari od prstenja

Nije burma garancija vernosti, ali zna se da ona ima svoju simbolicku vrednost i ako on/ona nece da je nosi, to samo govori da ne poshtuje brak i suprugu/a. A cim nema poshtovanja, znaci da nema ni ljubavi, prema tome cemu sve to?

to ne mora nikakve veze da ima sa postovanjem/nepostovanjem.
uopste mi nije jasno kako tako generalizujete polazeci od sebe za ovako licno pitanje :?
mislim moji roditelji od kako znam za njih ne nose burme a veoma se postuju i zive u skladnom braku prlicno dugo...i sto se mene tice i bolje,jer prvo da vidim starog sa burmom nekom,pomislila bi vidi idiota (jednostavno covek niakd nije nosio nakit,ne lezi mu i izgledao bi glupavo - jos ako je ne daj boze zlatna burma) a mama dugo ne nosi prstenje jer ima problema sa zglobovima i krvotokom i jer isto ne voli da se kindjuri.
i neki dan sam pricala sa nekim tipom,i videla sam da ima burmu,i bas mi je nekako bezveze izgledao.licno je dozivljavam mi ko markiranje teritorije - evo mene je zena obelezila,samo da se zna da sam neciji - a na kraju krajeva burna nije stvar koja ce te spreciti da kreses pola grada ako samo pozelis,naprotiv :roll:
mada kontam,razlikujemo se svi,neko voli da obelezi supruznika i da se zna da je u braku,kao simbol cega god vec,sta god....ali mi je zato to povezivanje sa ljubavlju,postovanjem,vernoscu krajnje bzvzno jer je veoma subjektivno...

ma meni je i ceo pojam braka malo bzvz, nekako je zaostao iz proslih vremena jer vise nije ono sto je nekad predstavljao.
to ne mora uvek biti slucaj, ima i danas divnih brakova.
nije mi bas jasno zasto ljudi toliko zele brak? pa to nije nikakva garancija i sl. zasto vam trebaju svedoci za vasu ljubav? i prsten kao siguran znak da si vezan/a za nekog?
ne znam kada bih shvatila brak verovatno bi mi i burma bila vazna.

lara#1:
Nije burma garancija vernosti, ali zna se da ona ima svoju simbolicku vrednost i ako on/ona nece da je nosi, to samo govori da ne poshtuje brak i suprugu/a. A cim nema poshtovanja, znaci da nema ni ljubavi, prema tome cemu sve to?

Koja izmishljotina...Tvoj muz je sigurno neka teshka papucha...Ona chupava sa zekama...

Back