to ne mora nikakve veze da ima sa postovanjem/nepostovanjem.
uopste mi nije jasno kako tako generalizujete polazeci od sebe za ovako licno pitanje :?
mislim moji roditelji od kako znam za njih ne nose burme a veoma se postuju i zive u skladnom braku prlicno dugo...i sto se mene tice i bolje,jer prvo da vidim starog sa burmom nekom,pomislila bi vidi idiota (jednostavno covek niakd nije nosio nakit,ne lezi mu i izgledao bi glupavo - jos ako je ne daj boze zlatna burma) a mama dugo ne nosi prstenje jer ima problema sa zglobovima i krvotokom i jer isto ne voli da se kindjuri.
i neki dan sam pricala sa nekim tipom,i videla sam da ima burmu,i bas mi je nekako bezveze izgledao.licno je dozivljavam mi ko markiranje teritorije - evo mene je zena obelezila,samo da se zna da sam neciji - a na kraju krajeva burna nije stvar koja ce te spreciti da kreses pola grada ako samo pozelis,naprotiv

mada kontam,razlikujemo se svi,neko voli da obelezi supruznika i da se zna da je u braku,kao simbol cega god vec,sta god....ali mi je zato to povezivanje sa ljubavlju,postovanjem,vernoscu krajnje bzvzno jer je veoma subjektivno...