Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
...da je ozenjen,i da je vec poklonio ljubav nekoj zeni...![]()
Mnogo si ti naivna.
@Cika Hard: Pa trudim se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...da je ozenjen,i da je vec poklonio ljubav nekoj zeni...![]()
Mnogo si ti naivna.
@Cika Hard: Pa trudim se.
Sta pomislite kada vidite tipa koji ima burmu na ruci?

Ako drago dete, samo pazi... nevinoss pre svega![]()
Ako drago dete, samo pazi... nevinoss pre svega![]()

Mnogo si ti naivna.
Bolje biti i naivan ,nego biti kao ti.Od tebe cu to shvatiti kao kompliment. Kada mi to napise osoba kao ti,tada mi je jasno sve...he,he...![]()
Mnogo si ti naivna.
Bolje biti i naivan ,nego biti kao ti.Od tebe cu to shvatiti kao kompliment. Kada mi to napise osoba kao ti,tada mi je jasno sve...he,he...![]()
Kada mi odgovri tako nejasno osoba kao ti ja samo sebi kazem: "Svasta" i odmahnem rukom.
Kako glupa tema!
![]()

Miro,pa ne bi valjda ocijukala sa ozenjenim..To nije lepo....![]()

a skim ću sestro slatka...pa i ja sam udata,pa šta...ako sam se udala nisam se sahranila....a i samo je očijukanje...to je bezopasno...sve ostalo prepuštam nekoj drugoj...![]()
Jeste. Nece te pojesti tamo neka Babaroga, kada i on baci pogled na tebe. A i mozda tvog muza tako smekaju?![]()

jes' vala, tako jeoteto prokleto![]()

To govori o materijalnom stanju kuma.

Ako je nevinoss na drumu, neće da valja. Pregaziće je nekoNaravno, to mi je uvek na umu, a sto na umu - to na drumu.

da.ne smes biti osudjivana![]()
iiihh,sve se bojim da ga ne šmekaju...a šmeka i on...kad je frajerčina...nije što je moj ali je macan i po....i šta ja sad treba oči da mu izvadim...ma kakvi...to je sasvim normalno u ljudkoj prirodi...odabiranje vrste i tako to....valjda me neće pojesti neki ako ga šmekam...mlogo sam žilava....![]()
Krenuo je na pecanje

Ja je ne nosim, smeta mi jer ne volim da nosim nakit ni na ruci ni oko vrata![]()

mislim da bi imao zavidnu kolekcijumislim da bi imao zavidnu kolekciju
inače Margarita

hahahaha...moj muž je zaista trenutno na pecanju...hahahaha
mada morate drage moje priznati da ima oženjenih koji ne nose burmu.....i ladno se zezneš u proceni...šta onda.....![]()
Sta pomislite kada vidite tipa koji ima burmu na ruci?