Bunjevci neće da budu Hrvati

pa ga srbin sprčio....tako postao čitav svet, to nam nemere nikako oprostiti, :hahaha:
Мислиш због доброг секса да се тотално изгубио, и видео јужни пол? Тај му га гадно завуко! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Bunjevci nacija? To ne postoji, jbg, onda moraju oformiti naciju...
Буњевци, као и многи други, јесу ПЛЕМЕНСКА ЗАЈЕДНИЦА вишег ранга, и то треба поштовати. Очигледно да су комунисти намерно избегли ускладити статус те Народне заједнице, само да би их припојили Хрватима и умањили Србију на Националној, територијалној, политичкој основи...

Буњевци, као и многи други, јесу ПЛЕМЕНСКА ЗАЈЕДНИЦА вишег ранга, и то треба поштовати. Очигледно да су комунисти намерно избегли ускладити статус те Народне заједнице, само да би их припојили Хрватима и умањили Србију на Националној, територијалној, политичкој основи...

Mda, ljude koji se nisu htjeli izjašnjavati Srbima nego su se zvali Bunjevci su izmislili Hrvati kako bi smanjili Srbiju... :hahaha:

Tebi logika baš nije jača strana?

Mda, ljude koji se nisu htjeli izjašnjavati Srbima nego su se zvali Bunjevci su izmislili Hrvati kako bi smanjili Srbiju... :hahaha:

Не, хрвати су измислили да се народ који себе назва Буњевцима има звати хрватима, а Србима су Буњевци били и остаће Буњевци, још један цвет у нашој башти..

Не, хрвати су измислили да се народ који себе назва Буњевцима има звати хрватима, а Србима су Буњевци били и остаће Буњевци, још један цвет у нашој башти..

Bunjevci su Hrvati, kao i Dalmatinci, Zagorci, Slavonci, to je povijesni fakt, a to što su oni zaboravili tko su, to je već njihov problem, sretno im bilo...

Bunjevci su Hrvati, kao i Dalmatinci, Zagorci, Slavonci, to je povijesni fakt, a to što su oni zaboravili tko su, to je već njihov problem, sretno im bilo...

Буњевци су Буњевци, у Србији су то што јесу, а то што у НДХ сви морају бити усташе је само још један показатељ ваше болести..и њима је овде добро, не морају да се плаше да ће их неко силити да буду нешто што нису.

Ти или си природно блесав или се правиш? Ајде прочитај поново шта сам написао.

Како Хрвату објаснити да постоји истинита историја о Народима, кад неприхватају ни своје постојање и своју истиниту историју?

Ти некапираш и даље да има остатка Србског Народа који су остали као племенска заједница, захваљујући комуњарама?

Невидиш да су сву историју на викију обрисали о Србима на простору Паноније?

Poslednja izmena:
Ти или си природно блесав или се правиш? Ајде прочитај поново шта сам написао.

Како Хрвату објаснити да постоји истинита историја о Народима, кад неприхватају ни своје постојање и своју истиниту историју?

Ти некапираш и даље да има остатка Србског Народа који су остали као племенска заједница, захваљујући комуњарама?

Невидиш да су сву историју на викију обрисали о Србима на простору Паноније?

Ostaci srpskih plemena? Srpski indijanci? :hahaha:

Kao što sam već jednom i napisao, ti si lud... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Nisu to Hrvati izmislili, to su povijesni fakti, što ti uopće znaš o Bunjevcima, znaš li išta? :per:

Ja shvaćam Bunjevce i njihovu nužnost da se odreknu hrvatstva, jbg, mogu samo zamisliti kako je teško živjeti u Srbiji i biti Hrvat... :(

Ти си рођен са болесним мозгом... А колико си ти нормалан, да се видети, типичан хрват, у преводу крволочно псето, канибал.

Објасни шта значи и шта представља сам појам ШОКЦИ, БУЊЕВЦИ.

А после објасни шта представља појам ХРВАТИ.

Poslednja izmena:
Što će reći, smatraš Bunjevce hrvatskim Indijancima?

Ja smatram i Srbe hrvatskim indijancima, no moje mišljenje nema nikakve težine... :mrgreen:

Ono što govore povijesni izvori je to da su Bunjevci Hrvati kao i Slavonci, Zagorci, Dalmatinci, Podravci, Međimurci, Ličani...

- - - - - - - - - -

Јел Народе, да ли сте видели овакву свест и овакво понашање било где у свету?

Сачувај ме Боже!

Pa jel' točno ili nije?

- - - - - - - - - -

Nisu to Hrvati izmislili, to su povijesni fakti, što ti uopće znaš o Bunjevcima, znaš li išta? :per:

Ja shvaćam Bunjevce i njihovu nužnost da se odreknu hrvatstva, jbg, mogu samo zamisliti kako je teško živjeti u Srbiji i biti Hrvat... :(

Нису хрвати измислили да се Буњевци зову Буњевцима, но су Буњевци оно што јесу, а ви би да буду усташе, само вас ебе што су на нашој територији те их не можете убеђивати са камом испод грла да нису Буњевци већ рвати..цркни у мукама ујкане..

Чуди ме да Тито није и Цигане прогласио Хрватима, мада присуство циганске генетике међу Хрватима то можда и демантује, где год је требало скрпити Хрвата тамо се и милом и силом хрватило.

Подршка за Буњевце, који за разлику од Шокаца нису упали у толикој мери у врзино коло, из кога се више не могу извући.

Нису хрвати измислили да се Буњевци зову Буњевцима, но су Буњевци оно што јесу, а ви би да буду усташе, само вас ебе што су на нашој територији те их не можете убеђивати са камом испод грла да нису Буњевци већ рвати..

Bunjevci su Hrvati, možeš se ti glupirati koliko god hoćeš ali to je povijesni fakt, a to što oni danas ne žele biti Hrvati zbog ogromne mržnje prema Hrvatima u Srbiji, to je već drugi problem...

Naravno, svatko se može zvati kako hoće, ako Bunjevci kažu da nisu Hrvati nego Bunjevci, ja nemam ništa protiv, nek' se zovu kako hoće, to je njihov problem, ja ih razumijem, živjeti kao Hrvat pokraj majmuna kakav si ti sigurno nije nimalo ugodno...

цркни у мукама ујкане..

Pazi da se ne zadaviš bananom majmunčiću... :per:

Bunjevci su Hrvati, možeš se ti glupirati koliko god hoćeš ali to je povijesni fakt, a to što oni danas ne žele biti Hrvati zbog ogromne mržnje prema Hrvatima u Srbiji, to je već drugi problem...

Naravno, svatko se može zvati kako hoće, ako Bunjevci kažu da nisu Hrvati nego Bunjevci, ja nemam ništa protiv, nek' se zovu kako hoće, to je njihov problem, ja ih razumijem, živjeti kao Hrvat pokraj majmuna kakav si ti sigurno nije nimalo ugodno...

Pazi da se ne zadaviš bananom majmunčiću... :per:

Ко о чему усташки мандрил о бананама..:roll:

Back