radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
prčimo i mi srpkinje![]()
Mali si ti za to jos pisas u gace.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prčimo i mi srpkinje![]()
Мислиш због доброг секса да се тотално изгубио, и видео јужни пол? Тај му га гадно завуко!pa ga srbin sprčio....tako postao čitav svet, to nam nemere nikako oprostiti,![]()

Буњевци, као и многи други, јесу ПЛЕМЕНСКА ЗАЈЕДНИЦА вишег ранга, и то треба поштовати. Очигледно да су комунисти намерно избегли ускладити статус те Народне заједнице, само да би их припојили Хрватима и умањили Србију на Националној, територијалној, политичкој основи...Bunjevci nacija? To ne postoji, jbg, onda moraju oformiti naciju...
Ja koliko znam a znam, Hrvati oni desne orijentacije momentalno dobiju češu kada Bunjevci i Šokci kažu da nisu Hrvati.
Tu stvar u Lijepoj Njihovoj treba da raščiste, ne ovde u Srbiji.
Џабе, кад Вучић каже да су Хрвати има да буду Хрвати

Pa u tome i jest fora, u lijepoj našoj nema takvih naroda.
Mali si ti za to jos pisas u gace.
У тој вашој нема никаквих Народа, нажалост... Само Хрвати...Pa u tome i jest fora, u lijepoj našoj nema takvih naroda.

Буњевци, као и многи други, јесу ПЛЕМЕНСКА ЗАЈЕДНИЦА вишег ранга, и то треба поштовати. Очигледно да су комунисти намерно избегли ускладити статус те Народне заједнице, само да би их припојили Хрватима и умањили Србију на Националној, територијалној, политичкој основи...

Mda, ljude koji se nisu htjeli izjašnjavati Srbima nego su se zvali Bunjevci su izmislili Hrvati kako bi smanjili Srbiju...
Tebi logika baš nije jača strana?
Не, хрвати су измислили да се народ који себе назва Буњевцима има звати хрватима, а Србима су Буњевци били и остаће Буњевци, још један цвет у нашој башти..
Не, хрвати су измислили да се народ који себе назва Буњевцима има звати хрватима, а Србима су Буњевци били и остаће Буњевци, још један цвет у нашој башти..

Bunjevci su Hrvati, kao i Dalmatinci, Zagorci, Slavonci, to je povijesni fakt, a to što su oni zaboravili tko su, to je već njihov problem, sretno im bilo...
Ти или си природно блесав или се правиш? Ајде прочитај поново шта сам написао.Mda, ljude koji se nisu htjeli izjašnjavati Srbima nego su se zvali Bunjevci su izmislili Hrvati kako bi smanjili Srbiju...
Tebi logika baš nije jača strana?
Ти или си природно блесав или се правиш? Ајде прочитај поново шта сам написао.
Како Хрвату објаснити да постоји истинита историја о Народима, кад неприхватају ни своје постојање и своју истиниту историју?
Ти некапираш и даље да има остатка Србског Народа који су остали као племенска заједница, захваљујући комуњарама?
Невидиш да су сву историју на викију обрисали о Србима на простору Паноније?

Ти си рођен са болесним мозгом... А колико си ти нормалан, да се видети, типичан хрват, у преводу крволочно псето, канибал.Ostaci srpskih plemena? Srpski indijanci?
Kao što sam već jednom i napisao, ti si lud...![]()
Ти си рођен са болесним мозгом...
Објасни шта значи и шта представља сам појам ШОКЦИ, БУЊЕВЦИ.
А после објасни шта представља појам ХРВАТИ.

Ostaci srpskih plemena? Srpski indijanci?
Kao što sam već jednom i napisao, ti si lud...
(

Šta ti, osobo poreklom iz Crne Gore, imaš protivu plemena? A?![]()

To su sve srpski indijanci. Jel' točno?![]()
Ništa, ja sam poglavica, što bih ja imao protiv plemena?![]()
Što će reći, smatraš Bunjevce hrvatskim Indijancima?

Јел Народе, да ли сте видели овакву свест и овакво понашање било где у свету?
Сачувај ме Боже!
Ostaci srpskih plemena? Srpski indijanci?
Kao što sam već jednom i napisao, ti si lud...
- - - - - - - - - -
Nisu to Hrvati izmislili, to su povijesni fakti, što ti uopće znaš o Bunjevcima, znaš li išta?
Ja shvaćam Bunjevce i njihovu nužnost da se odreknu hrvatstva, jbg, mogu samo zamisliti kako je teško živjeti u Srbiji i biti Hrvat...![]()
Нису хрвати измислили да се Буњевци зову Буњевцима, но су Буњевци оно што јесу, а ви би да буду усташе, само вас ебе што су на нашој територији те их не можете убеђивати са камом испод грла да нису Буњевци већ рвати..
цркни у мукама ујкане..

Bunjevci su Hrvati, možeš se ti glupirati koliko god hoćeš ali to je povijesni fakt, a to što oni danas ne žele biti Hrvati zbog ogromne mržnje prema Hrvatima u Srbiji, to je već drugi problem...
Naravno, svatko se može zvati kako hoće, ako Bunjevci kažu da nisu Hrvati nego Bunjevci, ja nemam ništa protiv, nek' se zovu kako hoće, to je njihov problem, ja ih razumijem, živjeti kao Hrvat pokraj majmuna kakav si ti sigurno nije nimalo ugodno...
Pazi da se ne zadaviš bananom majmunčiću...![]()