VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
Ja volim sve ulice Beograda, a najvise onu moju!
i shta ovo su ''konstruktivne'' diskusije na osavremenjenom pf
beograd?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim sve ulice Beograda, a najvise onu moju!

Drveće treba da se orezuje jednom godišnje. A izmet nije samo od glubova, još je gori ovaj od gačaca, što imaju gnezda na tom drveću i koji pada svud okolo. A, opet, s druge strane, i te gačce oterati nije u redu, bez obzira na sve, kažu i da su oni na drugi način veoma korisni... ***, "sukob interesa"...Ima li neko ideju zasto su posekli grane..nema ni jedne jedine zelene grancice..zasto se to radi..a izmet golubova na sve strane..what's the point.
tkacio:Nema šanse da će ići sredinom. Ogroman problem bi bilo rešiti tramvajske stanice, morala bi se praviti pešačka ostrva, kompletna signalizacija (što znači još jedno 20 semafora po dužini ulice) itd.Говоркало се о управљању трамвајских шина у Булевару. Наиме до Вука шине иду средином, а онда се пружају по странама. Знате ли како би то требало да се уради? Да ли ће дужином целог Булевара ићи по средини или ће ићи са стране?
Ima li neko ideju zasto su posekli grane..nema ni jedne jedine zelene grancice..zasto se to radi..a izmet golubova na sve strane..what's the point.
tkacio:
tkacio:
tkacio: plus sto ta sechena mesta treba premazati sa nechim(ne znam tachno chime) da ga na tim mestima ne bi napadale gljivice,insekti i slichno...a pitanje je dal su to uradili,posto i to kosta
tkacio:
tkacio:
tkacio:Nema šanse da će ići sredinom. Ogroman problem bi bilo rešiti tramvajske stanice, morala bi se praviti pešačka ostrva, kompletna signalizacija (što znači još jedno 20 semafora po dužini ulice) itd.
Inače, Bulevar kneza Aleksandra Karadjordjevića je bivša Bulevar mira.

и када је реконструисана Немањина тада су тако распоређене
Е сад, то што Ви кажете да то ствара проблем, ако ником другом, а оно путницима који излазе из трамваја, зато што не могу људски да се мимоиђу са онима који улазе у трамвај
osakatili su drvece u bulevaru da ne bi narednih 5 godina morali da odrzavaju drvorede poshto je to mnogo skupo....
debili...unakazili su bulevar...
a niko pritom ne razmishlja da je drvecu potrebno lishce da bi zivelotkacio:
tkacio:
tkacio: plus sto ta sechena mesta treba premazati sa nechim(ne znam tachno chime) da ga na tim mestima ne bi napadale gljivice,insekti i slichno...a pitanje je dal su to uradili,posto i to kosta
samo gledaju da ushtede pare......
ranije je bulevar bio lep,po meni,bas zbog tih velikih kroshnji,a sada.....uzastkacio:
tkacio:
tkacio:

Зимус ће платане потпуно да исеЧу, да би имали дрва за огрев![]()