bojan_so
Obećava
- Poruka
- 53
Pozdrav svima...zanimaju me cene u bugarskoj od kada je usla u eu? planirao sam da idem ovog leta tamo sa drustvom...pa bih bilo dobro da znam sta da ocekujem. Bilo kakve informacije su dobrodosle. Hvala unapred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bio neko u Nesebru tako sto je samo platio put preko neke agencije a smestaj trazio na licu mesta? Ja ne mogu unapred da planiram jer ne znam hocu li imati odmor a i ako ga dobijem ne znam u koje vreme. Isla bih busom preko neke agencije, ali ne znam smem li se osloniti na to da cu tamo na licu mesta naci neki solidan smestaj.
Ako je neko imao takvo iskustvo nek podeli sa mnom, hvala
Naći ćeš sigurno, i to mnogo jeftinije nego preko agencije...
Nisam lično to uradila ali sam 4 godine tamo letovala i znam da nasvakoj vili imaš oglas za slobodne sobe.
Naći ćeš sigurno, i to mnogo jeftinije nego preko agencije...
Nisam lično to uradila ali sam 4 godine tamo letovala i znam da nasvakoj vili imaš oglas za slobodne sobe.
A kako misliš da dobiješ vizu bez uplaćenog aranžmana u agenciji?
A kako misliš da dobiješ vizu bez uplaćenog aranžmana u agenciji?
Tako što uplatiš samo prevoz u agenciji i platiš troškove viziranja (oko 400 dinara bilo prošle godine).
U kojoj agenciji je to moguće? Da li mogu da viziram pasoš i za sopstveni prevoz ? To bi bilo idealno...
E to već ne znam. Ovu varijantu znam da je bila moguća preko Delfin ili Aqua travela, raspitaj se...
U kojoj agenciji je to moguće? Da li mogu da viziram pasoš i za sopstveni prevoz ? To bi bilo idealno...
Vec dve godine vadim vizu sam i idem sopstvenim prevozom. Za porodicna letovanja daju vize bez vaucera, pozivnog pisma ili bilo cega treceg. Popuni se zahtev, potvrda iz firme o zaposlenju i to je to ...
Pozdrav svima...zanimaju me cene u bugarskoj od kada je usla u eu? planirao sam da idem ovog leta tamo sa drustvom...pa bih bilo dobro da znam sta da ocekujem. Bilo kakve informacije su dobrodosle. Hvala unapred
Jel bio neko u Nesebru tako sto je samo platio put preko neke agencije a smestaj trazio na licu mesta? Ja ne mogu unapred da planiram jer ne znam hocu li imati odmor a i ako ga dobijem ne znam u koje vreme. Isla bih busom preko neke agencije, ali ne znam smem li se osloniti na to da cu tamo na licu mesta naci neki solidan smestaj.
Ako je neko imao takvo iskustvo nek podeli sa mnom, hvala
Moka preporuka je DA odete u manja mesta pored Nesebara i Suncevog brega.
Tu su cene normalne i za vas prihvatljive.