ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Моја препорука је хотел Плиска...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke, hvala na savetima!
Hehe, ali ja imam jos pitanja!Necete se tako lako izvuci. :wink:
Lola, citao sam komentare ljudi koji su bili u Balkanu. Znaci, uzas!! Ono, ne rade vrata od kupatila, namestaj od pre Hrista, sve u fazi raspada. Ali, kazu da je dobro zezanje. S druge strane, ne bi bilo bas prijatno da me neko opeljesi dok sam na plazi, kao sto si ti "ukrala" taj kasetofon. :wink:
Spomenula si jos dva hotela (Victoria i Chaika). Da li to znaci da je dozvoljeno kupanje u hotelima u kojima nisi gost? Posto znam neka mesta gde je dozvoljeno koriscenje bazena samo gostima hotela.
Zivka, dvoumim se izmedju Continentala i nekog hotela po imenu Kokiče. Taj je, kazu, skoro renoviran, takodje sa dve * ali malo jaci. Osim toga, jeftiniji je od Continentala. Da ne znas mozda nesto o njemu?
Da da, Englezi su cobani teski. Ma u stvari, tamo dolazi najveca socijala iz cele Evrope, bogati idu na Sejsle i Karibe.
Najvaznije pitanje: ZASTO KUPANJE U MORU NIJE UVEK DOZVOLJENO??
Hvala vam jos jednom.
Bio sam u Bugarskoj jednom, i neka hvala, više ne.
Meni je ciganija, ali najgora. Jeste jeftino, ali ništa više od toga.
Bolje za te pare na Ohrid.
Prava seljanija, seljanija, samo gledaju da te izvaćare i pokradu i to na najgori mogući način.
Molila bih bilo koga ko je raspolozen, a pritom je letovao u Pomorju, da mi odgovori na nekoliko pitanja. Gledajuci kartu Pomorja koji je deo novi a koji stari deo grada(npr. preko google)? Da li se na svim delovima moze kupati? Konkretno me interesuje vila Niki u kojoj planiram da odsednem ove godine a nalazi se gledajuci kartu sa desne strane Pomorja u blizini ulice Aheloi i Stara planina. Da li je nekom poznat taj deo mesta i kakav je vas savet? Da li je to novi ili stari deo grada? Hvala unapred.
Pokušao sam da pročitam sve šta je napisano na ovoj temi ali nisam stigao , nigde se ne spominje mogućnost zakupa apartmana . Ali ako neko ima iskustvo ili da mi da svet kako da stignem do bugarske da li sa autobusom ili vozom , i da li tamo postoji slobodno tržište da na licu mesta iznajmim apartman ili recimo sobu sa nekom malom kuhinjom . Sigurno se pitate zašto ipak neverujem ni jednoj agenciji ja volim na licu mesta da upoznam ljude i da pogledam smeštaj . Đabe i dobar smeštaj ako je okruženje loše daleko od mora ili su u komšiluku neki daveži koji isto leetuju kao i ja . Ako neko ima preporuke neka mi ih da mesto opet nije bitno bitno je da ima lepa i čista plaža sa malo gužve u Avgustu i da mi je lak prevozni transver iz beograda do tamo . Hvala unapred.
Pokušao sam da pročitam sve šta je napisano na ovoj temi ali nisam stigao , nigde se ne spominje mogućnost zakupa apartmana . Ali ako neko ima iskustvo ili da mi da svet kako da stignem do bugarske da li sa autobusom ili vozom , i da li tamo postoji slobodno tržište da na licu mesta iznajmim apartman ili recimo sobu sa nekom malom kuhinjom . Sigurno se pitate zašto ipak neverujem ni jednoj agenciji ja volim na licu mesta da upoznam ljude i da pogledam smeštaj . Đabe i dobar smeštaj ako je okruženje loše daleko od mora ili su u komšiluku neki daveži koji isto leetuju kao i ja . Ako neko ima preporuke neka mi ih da mesto opet nije bitno bitno je da ima lepa i čista plaža sa malo gužve u Avgustu i da mi je lak prevozni transver iz beograda do tamo . Hvala unapred.
Da li je neko letovao u Bugarskoj i kakva su Vam iskustva. Molim Vas za savet, jer planiram sa porodicom tamo da letujem, a ne znam jos ni u kom mestu.[/QU
Ja radim u turistickoj agenciji u Novom Sadu. Radimo sa svim agencijama, tako da su Vam kod nas sve turisticke agencije na jednom mestu. Ako Vas interesuju konkretne cene i slike samo napisite gde Vam se ide, koji termin i posebne zahteve. Ja cu se potruditi da dobijete konkretne odgovore. Bila sam u Bugarskoj pre 3 god i prezadovoljna sam uslugom. Ja sam bila u Zlatnim Pjascima, ali je to jako zivo mesto. Licno mislim da bi Vam odgovarao novi deo Nesebara. Ako bi zeleli mirnije mesto, onda Primorsko i Kiten. Moj e-mail je solajahelena@gmail.com.Hvala, cao.
Ja planiram da idem u Bugarsku ovog leta, posto nemam puno novca. Pregledao sam dosta sajtova turistickih agencija. Dvoumim se izmedju Nesebra i Suncevog Brega. Isao bih sam na more sam motociklom ili autobusom. Privatni smestaj u Nesebru se krece oko 50 evra u privatnim kucama za 10 dana, dok je u Suncevom Bregu oko 150 evra u hotelu, sa doruckom. Zanimaju me sledece stvari:
1) Da li je hladno otici na letovanje oko 20-25 juna, sa obzirom da su neki komentarisali da je klima tamo kao u Beogradu, hladnije nego u Crnoj Gori?
2) Da li mi je bolje da odem u Nesebar ili Suncev Breg?
3) Da li mogu da budem u Nesebru,a da motociklom idem na plazu u Suncev Breg ili da izlazim uvece tamo?
4) Da li mogu da koristim bazen nekog hotela u Suncevom Bregu, a da nisam njihov gost?
5) Da li je moguce doneti svoj suncobran na plazu?
Hvala unapred na odgovorima, a ako mi padne jos nesto na pamet, pitacu.
Cisto da napomenem da ce ekipa emisije Sat plus raditi i ovo leto putovanje :Bg-Halkidiki; Bg-Suncev Breg; Bg-Budva... Tako da ce neki naci odgovore tamo.
Supice, hvala ti mnogo na opsirnom odgovoru. Ne plasim se ja da ce u junu biti vruce, vec da ce biti hladno i kisovito. Definitivno su sesti sam na motor i otici, samo ne znam da li mi treba neko garantno pismo od agencije, domacina ili nesto slicno zbog vize...
Da li je neko bio u hotelu Sapphire u Suncevom Bregu?
Zanima me kakav je smestaj, osoblje i kolika je udaljenost od plaze... Posto bas i ne verujem agencijama...