Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jerotije:Psihologue, ti si skoro doshao. Poshto je pivo ?
Suncev Breg, a skoknuli smo i do Nesebara i Burgasa. Varna mi je nesto bila daleko pa smo odustali.Psihologue:Gde si bila u BuGarskoj?
To je proshlost-iz iskustva kazem !bohemi:Ma nema nista! O prepadima po putu ni govora!
bohemi:Suncev Breg, a skoknuli smo i do Nesebara i Burgasa. Varna mi je nesto bila daleko pa smo odustali.
Pisala sam juce tacne cene. Pogledaj pod Akva Parkovi.jerotije:Koliko je Akva Park ?
bohemi:Hotel,3 zv, malo dalje od Kubana. Hvala ti za savete, koristili su. Ruckali smo u Djaniju. Covece, kakva guzva, neverovatno.I cene su iznenadjujuce. Skup je Breg... Burgas je npr. duplo jeftiniji. Prijalo mi je sto ne sretoh nikog poznatog. Nesebar je prepun Srba. Akva Park je OK ali prze sa cenama.
Varna je lep grad, a iznad svega im je lep park koji se pruža nekoliko kilometara uz more tj. plažu. Bio sam i u pozorištu, slušao Mad. Baterf. izuzetni glasovi i lep doživljaj. Gradska plaža im je pretrpana, ako to voliš - ok. Nisam nikad letovao u Varni ali iz Albene i Pjasaka sam išao svako drugo veče u Varnu, imaš one mini buseve za par leva, a i gradske autobuse još jeftinije. Imaju međugradsku autobusku st. ali ću ti teško objasniti gde je. Išao sam tako jedne godine do Balčika, pa posle nisam imao autobus za nezad, morao sam taksijem. Kažu - krade se -. Znaš onu narodnu: "Ako se pomešaš sa pomijama, poješće te svinji". Idi na dobra mesta, sa dobrim svetom i dešavaće ti se lepe stvari. Letovao sam godinama na njihovom moru, i obišao ga od Balčika do Ahtopolja, uvek mi beše lepo. Nadam se i tebi će.cosmogirl:da li je bio neko u Varni, i kakvi su utisci??? I da li neko zna kakva je autobuska veza sa ostalim priobalinim gradovima u Bugarskoj???
Pozz i hvala!!!

rei_zulu:. U odnosu na recimo Tursku, u Bugarskoj je daleko prijatnija, opuštenija i veselija atmosfera. Biće vam lepo! :grin:

Vesna Ks:A i sto moraju da nas vole i padaju u nesvest kad nas vide? :wink: Koji mi to narod toliko volimo pa na svaki njegov primerak istegnemo kez,radost i veselje sto ga vidimo nas preplavi...?Bitno je da je odnos korektan,a "voljenje"je kod svakog od nas(i njih)rezervisano samo za odredjeni broj bliskih osoba.
![]()
Zdarv rezon i može se generalizovati, ali u pravu je Zulu i razumem ga, jako je tužno i bolno kad shvatiš, ili još gore kad ti kažu (doživeo sam to) da nisi dobrodošao ,samo zato što si iz ove napaćene zemljice... još uvek me boli. :-(markus1:Planiram da ove godine odem sa porodicom na letovanje u Bugarsku. Do sada nikad nisam bio na Crnom moru, ali sam cuo pohvale od prijatelja koji su vec bili.
kao i vecina nasih ljudi, prilicno sam podozriv kada je pitanju letovanje na Crnom moru. Nisam siguran koje je letovaliste najbolje, posto bih putovao sa suprugom i bebom od 8 meseci. Potreban nam je odmor, bez buke tokom noci.
Volimo i nocni zivot (posebno ja), tako da bih sigurno overio najbolje klubove, narocito sa elektronskom muzikom.
Sta mi savetujete: koje mesto, koji hotel (samo sa 4* ili 5*), koju agenciju?
Kakva su vasa iskustva oko putovanja kolima (putujem iz Bgd)? Ima li nekih opasnosti na putu...cuo sam da Bugarska policija presrece na putevima i uzima reket!!
Svaki savet bi mi pomogao oko konacne odluke, posebno sto covek ide samo jednom godisnje na letovanje, pa je mnogo glupo ako 10-15 dana propadnu.
Hvala svima na pomoci.
luckastalutkica:Pa na primer, ako stopirash od Beograda do Uzica, moze da naidje neki kamion koji je na proputovanju iz Austrije preko Srbije u Bugarsku, i ako te zagotivi vozach moze da ti ponudi kad god hocesh da te vozi u Bugarsku, on ionako stalno vozi na toj relaciji, mozesh i nekog da povedesh, mozesh dechka da povedesh, tako da prevoz imash besplatno.Znam iz iskustva.![]()