Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.612
....................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jerotije:Cuo sam da je malo mesto i da je tek u fazi razradjovanja. Ako gresim
ispravite me !
ANTURIJUM:Hvala Kuguar!Mozes li mi reci sta si sve saznao o Pomorju?Ja ne znam nista,samo sam prosla pored njega prosle godine.
jerotije:....................
meda&mary:zdravo
moja devojka i ja planiramo ove godine da odemo do bugarske, ali da idemo autobusom i tamo nadjemo smestaj. dvoumimo se izmedju kitena i primorskog. zanimaju nas kakve su cene, gde je verovatnoca veca da cemo pre i jeftinije naci smestaj, i kakva je temperatura vazduha i mora krajem jula, kakvo je zezanje, itd.![]()
zanima nas i kada i gde su ovi cenovnici snimljeni
zahvalni na bilo kakvoj informaciji
meda&mary![]()
A jeste čuli za poplave na bugarskom primorju, i oštećene hotele i ...... 

plava špilja:A jeste čuli za poplave na bugarskom primorju, i oštećene hotele i ......
![]()
Najgore su prosli Nesebar i suncev breg, a ne zlatni pjasci.Kuguar:Za poplave sam cuo, i cak i video. U bugarskoj, tj u oblasti burgasa, je za jedno popodne palo kise, koliko za mesec-dva dana u proseku. Velike su bujice, i stvarno je doslo do ostecenja puteva, plaza i nekih hotela. Najgore su prosli Nesebar, i Zlatni pjasci. Setaliste na pjascima je totalno potoljeno... Naravno, posto bugari nisu kao crnogorci, sanirace oni sve to u najbrzem roku...
Jao, provalio si me Jerotije!!!!!!!!!!!!!!! Samo nisam Vasojevićjerotije:plava spilja pokusava da turiste odvrati od Bugarske. a znamo da je djetic-Vasojevic. . Dzabe plava spiljo. Opet se nece u CG. Ni dzabe da im se nudi.....
Ništa, ljudi idite u Bugarsku...........Kuguar:Ja znam malo toga, ali dovoljno da verujem da ce lepo biti. Imas gode link, i tu mozes svasta saznati o Pomorju, i uopste o bilo kom drugom mestu u bugarskoj! Link mozes videti, u jednom od mojih prethodnih odgovora. Tu mozes naci komentare ljudi koji su vec bili tamo...