BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ANTURIJUM:
Hvala Kuguar!Mozes li mi reci sta si sve saznao o Pomorju?Ja ne znam nista,samo sam prosla pored njega prosle godine.

Ja znam malo toga, ali dovoljno da verujem da ce lepo biti. Imas gode link, i tu mozes svasta saznati o Pomorju, i uopste o bilo kom drugom mestu u bugarskoj! Link mozes videti, u jednom od mojih prethodnih odgovora. Tu mozes naci komentare ljudi koji su vec bili tamo...

jerotije:
....................

Ti si mali, SPAMER najgore vrste! Mnogo si jadan, i nista pametno covek od tebe ne moze da sazna! Smoris svaku temu na kojoj se pojavis! Zali Boze sto imas pristup ovde, jer nista pametno nisi rekao! Za 15 dana imas nepunih 700 poruka! Kad bi admin (da ga ima ovde) obrisao sve tvoje tackice, ostao bi na 20 poruka! Na zalost, ovde nema admina, tj barem ne na ovom kanalu.

meda&mary:
zdravo
moja devojka i ja planiramo ove godine da odemo do bugarske, ali da idemo autobusom i tamo nadjemo smestaj. dvoumimo se izmedju kitena i primorskog. zanimaju nas kakve su cene, gde je verovatnoca veca da cemo pre i jeftinije naci smestaj, i kakva je temperatura vazduha i mora krajem jula, kakvo je zezanje, itd. :?:
zanima nas i kada i gde su ovi cenovnici snimljeni
zahvalni na bilo kakvoj informaciji
meda&mary :lol:
:arrow: A jeste čuli za poplave na bugarskom primorju, i oštećene hotele i ...... :!:

plava špilja:
:arrow: A jeste čuli za poplave na bugarskom primorju, i oštećene hotele i ...... :!:

Za poplave sam cuo, i cak i video. U bugarskoj, tj u oblasti burgasa, je za jedno popodne palo kise, koliko za mesec-dva dana u proseku. Velike su bujice, i stvarno je doslo do ostecenja puteva, plaza i nekih hotela. Najgore su prosli Nesebar, i Zlatni pjasci. Setaliste na pjascima je totalno potoljeno... Naravno, posto bugari nisu kao crnogorci, sanirace oni sve to u najbrzem roku...

Kuguar:
Za poplave sam cuo, i cak i video. U bugarskoj, tj u oblasti burgasa, je za jedno popodne palo kise, koliko za mesec-dva dana u proseku. Velike su bujice, i stvarno je doslo do ostecenja puteva, plaza i nekih hotela. Najgore su prosli Nesebar, i Zlatni pjasci. Setaliste na pjascima je totalno potoljeno... Naravno, posto bugari nisu kao crnogorci, sanirace oni sve to u najbrzem roku...
Najgore su prosli Nesebar i suncev breg, a ne zlatni pjasci.
Oni su oko 150 km dalje.

I sta bi sa poplavom, zna li ko detalje? Mi kao sto rekoh planirali da idemo u Nesebar, a sada nemamo pojma. Ako je neko bio u nesebaru u vreme polave, neka napise kako je tamo, da li savetuje da se ode tamo? hvala

Kuguar:
Ja znam malo toga, ali dovoljno da verujem da ce lepo biti. Imas gode link, i tu mozes svasta saznati o Pomorju, i uopste o bilo kom drugom mestu u bugarskoj! Link mozes videti, u jednom od mojih prethodnih odgovora. Tu mozes naci komentare ljudi koji su vec bili tamo...

Ево од мене ћете чути из прве руке, у недељу сам допутовала из Поморја.

Старо Поморје је ОК, мада морам да признам да нисам ишла тамо на плажу, само сам чула приче. Међутим, не бих вам баш препоручила нови део града (у ком сам ја била), пошто тамо нема ништа, ни за провод, ни за шопинг, а плажа је једно велико градилиште (мада је у принципу функционална, иако ружна). До старог дела града оданде морате бусом или возићем. Из возића ћете видети само пропале фабрике и "социјалистичке" зграде, туга и јад. Цене у Поморју су нешто ниже него у Несебру.

Море је ОК, топло и чисто, понекад има траве. Док сам ја била тамо, време је било савршено. Невреме је почело кад сам се вратила кући, тако да о томе ништа не знам.

Све у свему, немојте пуно да очекујете од Поморја.

Рачунајте и на то да су Бугари доста подигли цене.

Vidim da su plaze iste kao i u Primorskom. Peskovite i ciste. Verovatno ostalo nije zadovoljavajuce. Pa tako se i pricalo ranije na forumu da je Primorje mesto koje je tek u izgradnji !

Јесте у изградњи. На плажи се граде огромне хотелчине, које су у страшном контрасту са околином. Већ замишљам како по агенцијама показују само слике хотела, а кад људи оду тамо виде скрнавштину на све стране.

Ово све говорим за нови део града, стари је солидан, као што рекох.

Back