Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.612
..............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
myche:samo sam ja pametna pa idem u bulgari baš kada je sezona - krajem jula!
jerotije:Rece mi da on i zena nemogu ni pod razno da potrose 7 eura za veceru u bilo kom restoranu a dosli su prekjuce. Pa valjda je sad neka sezona ?

meda&mary:zdravo
moja devojka i ja planiramo ove godine da odemo do bugarske, ali da idemo autobusom i tamo nadjemo smestaj. dvoumimo se izmedju kitena i primorskog. zanimaju nas kakve su cene, gde je verovatnoca veca da cemo pre i jeftinije naci smestaj, i kakva je temperatura vazduha i mora krajem jula, kakvo je zezanje, itd.![]()
zanima nas i kada i gde su ovi cenovnici snimljeni
zahvalni na bilo kakvoj informaciji
meda&mary![]()
Prosle godine sam bila u Nesebaru i bas sam zadovoljna,ali jedino sto mi se nije svidelo su prepune plaze.Sticajem okolnosti nisam mogla da obilazim okolna mesta i ne znam kako je tamo.Ove godine bih isla u neko mirnije mesto,ostala bih vise dana i verovatno bi malo obilazila.Psihologue:Bio u skoro svim mestima uz bugarsko primorje...
ANTURIJUM:Prosle godine sam bila u Nesebaru i bas sam zadovoljna,ali jedino sto mi se nije svidelo su prepune plaze.Sticajem okolnosti nisam mogla da obilazim okolna mesta i ne znam kako je tamo.Ove godine bih isla u neko mirnije mesto,ostala bih vise dana i verovatno bi malo obilazila.
To bi zapravo i bilo moje pitanje-znas li dobro mesto u kome nije guzva?
ANTURIJUM:Psihologue,javi se!Nesto bih te pitala.
ANTURIJUM:Znas li neko lepo,mirno mesto u Bugarskoj...gde nisu guzve na plazama...?Bila sam u Nesebaru prosle godine,ali vise od toga ne znam.Potrudila sam se da procitam sve sto ste pisali ovde,ali nisam nasla ono sto me zanima.
HVALA !!!!! Gde ces ove godine?Psihologue:Mesto iza Kitena AKTURSK