BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
skaarj:
U Pomorju sam pio dobro vino (domace). Trenutno Pomoriska firma "Festa" pravi ok vince....i nije mnogo skupo...

Ha ha, volim i ja vino... Ali iskreno, sada me samo zanima kakvo je mesto, cene, i ostalo sto moze da zanima turistu, koji prvi put ide negde....
Ajd malo o Pomorju, molim te..

cao. imam jednu molbu.... da mi neko bas detaljno napise kakve su cene u bugarskoj (konkretno Nesebar me interesuje), smestaj, provod, plaze....
ove godine idem prvi put i neznam sta da ocekujem....bas bih bila zahvalna da mi neko pomogne!

jerotije:
Probao sam ali su slike mnogo velike da bi ih ovde postavio a neznam kako da ih smanjim. Ko hoce nek mi ostavi imel pa cu mu ih poslati sa zadovoljstvom. Pozz :razz:

Imas moj mail, na PM...
Inace, danas sam iskopao na netu, da je otvoren novi Aqua Park, u Nesebaru, veci od ovog u Suncevom bregu...

http://aquaparadise-bg.com/park_en.html

Ulaz je 26 leva, isto kao i u Suncevom bregu...

Evo cenovnika koje je snimio Jerotije ;)

cenovnik 1
IMG_0128-1.jpg

cenovnik 2
IMG_0132-1.jpg

Jedino preostaje da malo pojasni sta je sta, itd.... a ne samo da kuca tackice po ekranu :D :P

! euro je 2 leva orijentaciono. Ja nevidim sliku ovde na forumu ali ako je neko vidi lako ce da preracuna. 0.8 leva je npr supa sto znaci da je to 0.40 centi odnosno oko 35 din otprilike itd itd.....

Back