BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam za hotele, znam samo za privatni smestaj, ali nekim logickim zakljucivanjem, verovatno jeste, jer i agencija treba da uzme neki procenat
imas i online rezervacije , pa proveri
proguglaj malo, sigurno ces nesto naci ;)

ja sam bio vec 2 puta u garskoj i extra mi bilo ,,,brdo zena i piva i zezanja celu noc.konkretno bio sam u nesebaru oba puta.i sto je dobro/lose naso sam neku bugarku koja je prsla za mnom i zove me da dodjem i ove godine.....ocu ja ali me zezaju agencije meni treba samo prevoz do nesebara za ostalo cu se snaci....znaci ako neko zna koja agencija oce samo da me odveze do mora nek mi kaze bicu mu zahvalan do j..... a i nabacicu mu neku bugarkuuuu

vec tri godine idem u bugarskoj na letovanje i svake godine su sve bolji a i skuplji prve godine sam bio u car konstantin i elena to je 5 km od Z pjasci i 2 godine u Z.Pjasci prosle godine preko neke agencije iz nisa HAPPY HOLIDAY tako nesto smestili mi u cajku to je spojeno sa zlatnim pjascima ali je bez veze katastrofa pa sam se preselio u zlatnim pjascima tamo je OK .Prvo tamo su sve hoteli nemojte da vas lazu da ima privatnog smestaja NEMA NIJEDNOG samo hotel do hotela cene nisu bas male mogu se reci i skupe ja sam bio u hotelu PRESLAV prelep hotel 200m od plaze miran tih gazda je turcin a gazdarica bugarka i izuzetno su dobri ljudi kao i celo osoblje bio sam na nocenje sa doruckom i sve je bilo superpo osobi je bila cena 230eura ispod 200 eura nemate dobar hotel ako imate jos pitanja pitajte stojim na usluzi i jos nesto Z.Pjasci su vise za neozenjene i neudate jer je bas zivo mesto ludnica diskoteke na sve strane zezanje a da i AQUA PARK je u zlatnim pjascima cena ulaza je ja mislim 20eura a deca do 100cm visine ne placaju ulaz mislim da je tako nesto

Za deset dana polazak, Albena, Bugarska, hotel na obali, 4*:-D

elits4nc.jpg

dzekson:
a da i AQUA PARK je u zlatnim pjascima cena ulaza je ja mislim 20eura a deca do 100cm visine ne placaju ulaz mislim da je tako nesto

Jesi bio u Aqua Parku?? Kako je tamo?? Ajd malo opisi, plizzz..
Inace ja idem u Pomorje. Da li je neko bio tamo? Cuo sam da je blizu Nesebara...

joksa&milena:
Eeeee i mene interesuje, na ovim bugarskim sajtovima ne mogu da nadjem informacije.

Ja se ubih trazeci.... Jedna od zivtonih zelja mi je da odem u neki Aqua park... I zbog toga jedva cekam letovanje... Mada, ne znam da li blizu Pomorja ima... Pomorje je valjda izmedju Burgasa i Nesebara... Da li neko moze da mi potvrdi da tu negde ima Aqua Park???

Kuguar:
Ja se ubih trazeci.... Jedna od zivtonih zelja mi je da odem u neki Aqua park... I zbog toga jedva cekam letovanje... Mada, ne znam da li blizu Pomorja ima... Pomorje je valjda izmedju Burgasa i Nesebara... Da li neko moze da mi potvrdi da tu negde ima Aqua Park???

Evo nasao sam gde se nalazi park... Tj, nalazi se u Suncevom bregu, a ovo je mapa oblasti... Ako nekog zanima, ide i slika parka :D. Sta reci, osim JEDVA CEKAM DA ODEM TAMO ;)

map-region.jpg

A jel znas kako se krecu cene picha, hrane po restoranima, po kaficima, po pekarama?U Z.Pijascima i Albeni i tim manjim mestima.I jel znas gde pored Z.Pijasaca ima mesto gde ima privatan smestaj i kolike su cene otprilike?
Ajd hvala ti.

batika:
A jel znas kako se krecu cene picha, hrane po restoranima, po kaficima, po pekarama?U Z.Pijascima i Albeni i tim manjim mestima.I jel znas gde pored Z.Pijasaca ima mesto gde ima privatan smestaj i kolike su cene otprilike?
Ajd hvala ti.

Ako mene pitas, ja jos nikada nisam bio u Bugarskoj! Ove godine idem prvi put... Sigurno ce ti vec neko odgovoriti...

joksa&milena:
Ja krecem sa 2 devojke :) u nedelju i prevoz na relaciji Jagodina-Nessebar-Jagodina - 3700din.

Idemo naravno na "divljaka" jer te ljudi tamo vuku za rukav da uzmes sobu, uz naravno cenkanje za smestaj.

Koja ti je prva, a koja druga devojka i kako ces se tamo snaci sa dve... :- )

Back