Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.846
Kaze mi jedan prijatelj da nije nesto ali ipak ukusi su razliciti !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u nedelju i prevoz na relaciji Jagodina-Nessebar-Jagodina - 3700din.dzekson:a da i AQUA PARK je u zlatnim pjascima cena ulaza je ja mislim 20eura a deca do 100cm visine ne placaju ulaz mislim da je tako nesto
djorax:Povratna busom je 1999 din, iz Nisa.
Kuguar:Jesi bio u Aqua Parku?? Kako je tamo?? Ajd malo opisi, plizzz..
joksa&milena:Eeeee i mene interesuje, na ovim bugarskim sajtovima ne mogu da nadjem informacije.
Kuguar:Ja se ubih trazeci.... Jedna od zivtonih zelja mi je da odem u neki Aqua park... I zbog toga jedva cekam letovanje... Mada, ne znam da li blizu Pomorja ima... Pomorje je valjda izmedju Burgasa i Nesebara... Da li neko moze da mi potvrdi da tu negde ima Aqua Park???
batika:A jel znas kako se krecu cene picha, hrane po restoranima, po kaficima, po pekarama?U Z.Pijascima i Albeni i tim manjim mestima.I jel znas gde pored Z.Pijasaca ima mesto gde ima privatan smestaj i kolike su cene otprilike?
Ajd hvala ti.
joksa&milena:Ja krecem sa 2 devojkeu nedelju i prevoz na relaciji Jagodina-Nessebar-Jagodina - 3700din.
Idemo naravno na "divljaka" jer te ljudi tamo vuku za rukav da uzmes sobu, uz naravno cenkanje za smestaj.