BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Созопол је дивно место, топло препоручујем свима да га посете! Бисер црноморске обале! Најлепше плаже, диван стари град (већи и очуванији од оног у Несебру), љубазни локалци, добра клопа, .... Смештај ћете наћи на лицу места, у центру. Нема потребе унапред се цимати.

Дивни Созопол... :heart:

Poslednja izmena od moderatora:
Созопол је дивно место, топло препоручујем свима да га посете! Бисер црноморске обале! Најлепше плаже, диван стари град (већи и очуванији од оног у Несебру), љубазни локалци, добра клопа, .... Смештај ћете наћи на лицу места, у центру. Нема потребе унапред се цимати.

Дивни Созопол... :heart:

Баш је сигурно да се може тако наћи? Размишљала сам ове године да одем у Бугарску. Мало ми је то несигурно тако.

Баш је сигурно да се може тако наћи? Размишљала сам ове године да одем у Бугарску. Мало ми је то несигурно тако.

Топло препоручујем Булгарију! :heart:
Из мог искуства и искуства која сам чуо од доста других људи не би требало да буде проблема. Не знам, на теби је да одлучиш.

koliko god suludo zvucalo zbog zimovanja i pitam, vec godinama planiram i nikako da odem :)

Бугарска је супер дестинација за зимовање, нећеш погрешити. :cool:

Бугарска је супер дестинација за зимовање, нећеш погрешити. :cool:

Englezi su ulozili silne pare u skijaske centre i to nadgledaju jer naravno zele da im se novac vrati i zato mora sve da funkcionise.
Glavni zaposleni su stranci ... tako da je bolja organizacija ... a dovoljno je samo malo mrdnuti iz oaze centra i nailazi se na pravu Bugarsku .
Siromasan narod koji prezivljava kao i mi .
Medjutim i pod takvim uslovima direktni pregovori daju cenu bar 3 puta manju nego preko nasih agencija koji cenu komplet apartmana naplacuju ponaosob po clanu

Gledam cene i nekako mi se Bugarska čini dosta jeftinijom u odnosu na Grčku i Tursku. U odnosu na Tursku, zato što se samo jednom prelazi granica, pa može i kolima, a cene hrane i pića su mnogo jeftinije nego u Beogradu ... ali da skratim.

Sveti-konstantin-Elena.jpg

Da li je neko bio na čuvenom letovalištu Sveti Konstantin i Elena http://bugarskainfo.com/leto/sveti-konstantin-i-elena/ , i kakva su vam iskustva sa gornjeg dela Crnog mora?

Pozdrav svima.
Nisam do sada nikada bila u Bugarskoj a ista bih sa detetom bez agencije, da sama nadjem smestaj. Neka mi neko preporuci koje bi primorsko mesto bilo dobro, mirno, fino za decicu a jeftino. Citala sam o Ahtopolu da je bas lepo, ali jedno je tekst a drugo iskustvo. I kako je najjeftinije ici u Bugarsku, autobusom, kolima... Kakvi su im putevi i koliko se dugo putuje recimo kolima do njihovog primorja?
Pozdrav

sad ja ko o cemu baba o ustipcima, ali nisanila sam redenka chalters, one kucice, preko nase plane delovase mi bas extra, kad bi to nasla preko bugara :)

bila ja
odlicno je
u pitanju je spa hotel sa svim i svacim:mrgreen:
osoblje ljubayno da ljubaynije biti ne moze
cisto
istina ja idem leti
i posto sam ranoranioc svakog jutra prisustvujem brisanju leyaljki, ciscenju bayena, punjenju djakuzija mineralnom vodom temerature 50 stepeni
vožnja bagija kroz potočiće naravno da rezultuje blatom po odeči
ali i to se ređava za bezobrazno male pare mislim usluga pranja

rezervišem ne kućice već apartman u hotelu
tako cu i ove godine
ishrana u hotelskom restoranu, kafanicama u Banskom i jođ boljim u susednom mestu Razlog

- - - - - - - - - -

Pozdrav svima.
Nisam do sada nikada bila u Bugarskoj a ista bih sa detetom bez agencije, da sama nadjem smestaj. Neka mi neko preporuci koje bi primorsko mesto bilo dobro, mirno, fino za decicu a jeftino. Citala sam o Ahtopolu da je bas lepo, ali jedno je tekst a drugo iskustvo. I kako je najjeftinije ici u Bugarsku, autobusom, kolima... Kakvi su im putevi i koliko se dugo putuje recimo kolima do njihovog primorja?
Pozdrav

putevi su odlični
samo vodi racuna da se ne prekoraci brzina

Jel' bio neko u hotelu "SIJA" u Pomorju? Interesuje me kakav je hotel,kakva su kupatila, higijena i tako to... Ima na netu par fotografija i sve izgleda sasvim pristojno ali me interesuju licna iskustva onih koji su bili tamo.
Hvala unapred!

Meni su nezaboravna letovanja u periodu 2003-2009 u Nesebru dok su deca bila ,,deca,,a mi matori uzivali u svemu sto je Bugarska a posebno Nesebar i Suncev Breg nudili...
U Nesebru imamo dozivotnog prijatelja Kostu kod koga smo odsedali nekoliko godina....Skoro sam ga posetio,prosirio je kapacitete...ima i nov Hotel-App ali nema gostiju iako je cena visew nego povoljna....(oko 5 e sobama i oko 7e u novim app).Evo njegovog broja mobilnog +359 88 7410607 i toplo preporucujem svima koji zele jeftin i dobar odmor da mu se jave i rezervisu smestaj...Apartmani se inace nalaye u ulici Ljuben Karavelov na oko 300 m od gradske plaze.

Бугарска је прелепа земља и много чешће ћу да идем тамо одсад.

Диван и топао народ, имам доста пријатеља и пријатељица тамо, баш ми се свиђа.

Људи су љубазни и предусретљиви, немаш никаквих проблема што си из Србије, за разлику од Црне Горе и Хрватске.

Најтоплије препоруке, земља има морску обалу, прелепе планине и градове који су одлични за провод.

Бугарска је прелепа земља и много чешће ћу да идем тамо одсад.

Диван и топао народ, имам доста пријатеља и пријатељица тамо, баш ми се свиђа.

Људи су љубазни и предусретљиви, немаш никаквих проблема што си из Србије, за разлику од Црне Горе и Хрватске.

Најтоплије препоруке, земља има морску обалу, прелепе планине и градове који су одлични за провод.

И ја сам велики фан Бугарске! :super: И Бугарки! :mrgreen:

Back