Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.851
Није то шверц грожђа па да се разумешOno sto gluplji deo foruma ne kapira da cenu necega definise ponuda i potraznja
Npr kad se eliminise ruski gas, sta ce spreciti druge snabdevace da podignu dodatno cenu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није то шверц грожђа па да се разумешOno sto gluplji deo foruma ne kapira da cenu necega definise ponuda i potraznja
Npr kad se eliminise ruski gas, sta ce spreciti druge snabdevace da podignu dodatno cenu?
Није то шверц грожђа па да се разумеш
У твојим пословима нема фјучерсаma jasta
kako da ne
opate poznato u ekonomiji otporaskoj, da kad raste traznja za nekom robom cena nikad ne raste
У твојим пословима нема фјучерса
https://www.ice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Natural-Gas-Futures/data?marketId=6036837&span=3
Брзо је прошло оно што си мислио да је нова стварност 2022to brzo prodje
Брзо је прошло оно што си мислио да је нова стварност 2022
Nista, lepo uskoro bojkotuj neruski NIS i sipaj gorivo u flase.
zato sto kupe svaki mesec iz Rusije
Све си у праву
znao sam da ces dati najbolji primer opravdavanja SILE i principa ''moze nam se ''Nista, lepo uskoro bojkotuj neruski NIS i sipaj gorivo u flase.
Moze im se i dobro sto je tako. Sto manje uticaja Kremljja tim bolje.znao sam da ces dati najbolji primer opravdavanja SILE i principa ''moze nam se ''
Bome, nemate baš malen problem. Mi vam također nećemo moći pomoći, jer je NIS pod sankcijama i JANAF-u će biti zabranjeno pružati usluge opskrbe plinomm za Srbiju.Autorska temilica:
Deluje mi da vaskolika publika, uvažene dame i gospoda našeg forumskog Otečestva nisu do kraja shvatili razmere tektonskog poremećaja izazvane nedavnom najavom Bugarske.
Naime, naš vastočni sused uredno je i na vreme najavio da više neće dozvoliti tranzit ruskog gaza prema zemljama kojima je taj gas namenjen.
Okreni, obrni, to se najviše tiče Mađarske i Srbije.
Lako je Mađarskoj, ona je deo EU i kao takva može se okoristiti mehanizmima jedinstvene nabavke i imati znatno manje problema od Srbije, kako u pogledu količina, tako i u pogledu cene.
S druge strane, Srbija, Večno i Sluđeno Neutralna na Svoju Štetu, suočiće se sa ozbiljnim izazovima.
Na sve to treba dodati i činjenicu da je važeći ugovor Srbije i Gazproma istekao 30. septembra.
Da li nam to Bratski Bugarski Narod konačno pomaže da se otresemo od ruskog uticaja?
Bome, nemate baš malen problem. Mi vam također nećemo moći pomoći, jer je NIS pod sankcijama i JANAF-u će biti zabranjeno pružati usluge opskrbe plinomm za Srbiju.
Какве џукачке фаце, ахах
Свако од ових би комотно могао да буде неки твој џуџан из Санџака
A tko šalje ukapljeni plin?mislis naftom
janaf ne salje plin

Znači li to da bi Hrvatska mogla opskrbljivati Srbiju ukapljenim plinom bez da Ameri nametnu sankcije; to ne bi išlo preko NIS-a?Srbiji niko

Znači li to da bi Hrvatska mogla opskrbljivati Srbiju ukapljenim plinom bez da Ameri nametnu sankcije; to ne bi išlo preko NIS-a?![]()