Bugari i alieni

Pa daj odmah sto rep-ova (gusterskih :) ), jerbo am na stotine citata izveo na ovom pdf-u... steta sto ih nisam sabrao.

Dao sam Demisteru za pravo da nastavi ...a poslacu mu pocetak knjige "Kontova i dugokontova prirode" i nadam se da ce se sloziti barem prvih par pasusa ovde objavimo... :)

Kada se kise sliju na tintare koje su kartonom oklopljene, a u sredistu im je plivadon, a evolutivnijim skokom milion godina unapred, i kofetin, ipak se istope kao vanila-cokoladni sladoled na veneri.....a venera je ipak kao zrno , malo zrno kravljeg sira u beskraju tepsija bureka obliznje pekare....

citat iz Mr Sal-ove knjige "Kontovi i dugokontovi prirode i njene lesnik Nutele....."

Kada se kise sliju na tintare koje su kartonom oklopljene, a u sredistu im je plivadon, a evolutivnijim skokom milion godina unapred, i kofetin, ipak se istope kao vanila-cokoladni sladoled na veneri.....a venera je ipak kao zrno , malo zrno kravljeg sira u beskraju tepsija bureka obliznje pekare....

citat iz Mr Sal-ove knjige "Kontovi i dugokontovi prirode i njene lesnik Nutele....."

Gde da nabavim tu knjigu?

ok, znaci kada ti pljujes po npr hriscanstvu ili npr nekoj naciji ili npr nekoj populaciji to je u redu, ali ako se neko zeza na racun bugara tebi to sega-mega-giga-ultra smeta, i toliko puta kliknes na trouglic da se svi admini pitaju sta li se to desava na ovom pdf-u.
u prevodu - ne znas da diskutujes.

kalimero.

To je nepraavda,to je neeepraaavdaaaa!!!!
Kalimero...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
A možda je neki pijani Bugarin sjeo na mačku...
Pa mu se učinilo da je alien...

Prilozi

• Trashcat.jpg
    Trashcat.jpg
    36,5 KB · Pregleda: 3
ok, znaci kada ti pljujes po npr hriscanstvu ili npr nekoj naciji ili npr nekoj populaciji to je u redu, ali ako se neko zeza na racun bugara tebi to sega-mega-giga-ultra smeta, i toliko puta kliknes na trouglic da se svi admini pitaju sta li se to desava na ovom pdf-u.
u prevodu - ne znas da diskutujes.

kalimero.

U prevodu ewo tebi :heart::heart::heart: :bye:

Diskusija u kojoj na dve strane o temi nije rechena ni rech vec se samo ismeva bugarska nacija i to na jedan prost i primitivan nachin.

U prevodu moderacija je zakazala, ponovo, kad dozvoljava ovakvu diskusiju.

Shta je sledetje ?

Tema o bosanskim piramidama u kojoj tje se prichati vicevi o Muji i Hasi?

PS Nisam Bugarin, nego mi smeta odsustvo reakcije nadleznih na ove ponovljene uvrede.

U prevodu ewo tebi :heart::heart::heart: :bye:

Diskusija u kojoj na dve strane o temi nije rechena ni rech vec se samo ismeva bugarska nacija i to na jedan prost i primitivan nachin.

U prevodu moderacija je zakazala, ponovo, kad dozvoljava ovakvu diskusiju.

Shta je sledetje ?

Tema o bosanskim piramidama u kojoj tje se prichati vicevi o Muji i Hasi?

PS Nisam Bugarin, nego mi smeta odsustvo reakcije nadleznih na ove ponovljene uvrede.

ma idi begaj :zcepanje:
dakle, kada ti nekog podHebavas, kada na prost i primitivan nacin pricas o nekome/necemu, onda moderacija ne zakazuje?

kalimero :zper:

Dovoljno se i moderacija, a i redovni clanovi ovog PDF-a uverise o Buudalinoj ...kako da kazem...em mrznji, em ksenofobiji, em odvratnosti prema bosancima.
Bio je i banovan za to. Kao i za nipodastavanje vernika i same vere. Pravoslavne.

Administracija je izbrisala te postove, ali u krstinoj SQL bazi se i dalje nalaze njegovo nipodastavanje i bosanaca i zena (pichokare)

Tu se nesto buni na kao "uvrede bugara" a po njemu je Ok da i na PP a i javno iskazuje nipodastavanje bosanskih srba?

Tolike kontradiktornosti u njemu...kao da ga nije Bosananc zaceo (po njegovoj izjavi)

Pravi onaj shapeshifter, reptil....ili sto bi mi normalni rekli "kalimero"... :):):)

"Ne budali skribomanu Sajo
razjasnishmo u chemu je kvaka .
Al gluposti stati nogom za vrat
Dovesti je poznaniju stvari
to je moja duznost najsvetija."

A ti opet lazima pokushavash da skrenesh sa teme i prichash o mojoj malenkosti koja sad i ovde nije bitna..
Reci i ti neshto o temi ili idi na onu tvoju www ,trpaljerku pa se tamo zabavljaj do mile volje .

Back