rep za ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada se kise sliju na tintare koje su kartonom oklopljene, a u sredistu im je plivadon, a evolutivnijim skokom milion godina unapred, i kofetin, ipak se istope kao vanila-cokoladni sladoled na veneri.....a venera je ipak kao zrno , malo zrno kravljeg sira u beskraju tepsija bureka obliznje pekare....
citat iz Mr Sal-ove knjige "Kontovi i dugokontovi prirode i njene lesnik Nutele....."
Mislim da je krajnje vreme da administratori reaguju protiv uvreda na rachun bugarskog naroda .
Kad vec moderatori netje.
ok, znaci kada ti pljujes po npr hriscanstvu ili npr nekoj naciji ili npr nekoj populaciji to je u redu, ali ako se neko zeza na racun bugara tebi to sega-mega-giga-ultra smeta, i toliko puta kliknes na trouglic da se svi admini pitaju sta li se to desava na ovom pdf-u.
u prevodu - ne znas da diskutujes.
kalimero.
U prevodu ewo tebi![]()
Diskusija u kojoj na dve strane o temi nije rechena ni rech vec se samo ismeva bugarska nacija i to na jedan prost i primitivan nachin.
U prevodu moderacija je zakazala, ponovo, kad dozvoljava ovakvu diskusiju.
Shta je sledetje ?
Tema o bosanskim piramidama u kojoj tje se prichati vicevi o Muji i Hasi?
PS Nisam Bugarin, nego mi smeta odsustvo reakcije nadleznih na ove ponovljene uvrede.
Nesto si mi pocrneo, kombajn rajder???
Hahahahah... kopertona, bolan, kopertona, bratke..![]()