Budući događaji iz ugla Biblije.

nemoj da mi ubijaš nadu da će posle ove av av sekte doći neko normalan na vlast
Nije on jedini koji ovde vlada...da se mnogo pita pita se...ali stvari moraju ići u pravcu koje mu ko zna ko sve servira...a moš' i sam pretpostaviti...

Bojim se da je problem mnogo složeniji, od samog AV.
Celo društvo je nakaradno okrenuto, ne zbog njega, već zbog raznih okolnosti...Tako da ako želiš lepše vreme, moraš promeniti celo društvo...a ne samo njega...
Svi smo po neki šrafić u celom mehanizmu...a ja vidim da škripi na sve strane...a ljudi se podmazuju samo po džepu, a Ne i gde stvarno treba...

Ma Ok je to i slažem se da je poštovanje Božijeg zakona najbolje za psihičko zdravlje. Ali ako si lažni prorok i zavaravaš, prvo sam sebe pa onda druge ovako javno...ne jednom nego više puta...gubiš poverenje ljudi i niko te kao Hristovog glasnika neće shvatati ozbiljno, već nekim lupetalom...Tada može doći do frustracije kod tebe samog, pa da ti se i samo Pismo smuči...Tu može nastati problem.
Ja svakog podržavam na Božijem putu, pa i tebe, ako vidim da radiš ispravno...Ok je to i što misliš da treba da računaš vreme dolaska, ali zašto to javno iznosiš? To mi deluje kao lično eksponiranje i liči na onu dečiju pričicu...evo vuka, evo vuka, evo vuka...a kad vuk stvarno došao, deci niko nije verovao.
Ko će tebi sada da veruje kada si se izmašio mnogo puta?!
Razmisli šta bi ti Hrist rekao, na to što radiš...

Treba stražariti, podržavam to. Ali niko nikad neće znati dan kada će doći...niti može, niti treba. Po svim događajima se vidi da je blizu...ali neće još...
Seti se da ni jedna reč iz Božijih usta ne izlazi prazna...ono što je rekao se mora zbiti... a nije još sve...prvo se mora nešto desiti da bi On došao a pre neće...

Besmisleno je računanje, šta postižeš sa tim...Ti ili bilo ko? Ja ako sam veran i hoću da stojim na putu istine ja ću stajati uvek, došao On večeras ili za sto godina...Šta menja to što ću znati datum?
Zašto bih trošio energiju da tražim šifrovan datum...umesto da istančam odredbe i propise u svom telu...to je daleko važnije...i to bi ti sam Hrist rekao.
Budi budan i čist sa upaljenim žižcima i sad i svaki drugi dan kao da svakog trenutka treba da otvori vrata...a pred vratima je, to je sigurno.
Onaj koji čeka Ženika računa datum da bi znao kad će Ga konačno sresti, jer Ga toliko žarko čeka. I da se onda sa Njim konačno sjedini u pravoj ljubavi. Takođe, čeka Ga da bi izbegao "sve što se ima zbiti" - Luka 21:36. Moralnost obuhvata vršenje svih zapovesti Božijih, ne samo "ne ubij, ne kradi", i sl. nego i zapovest o straženju da bismo na kraju saznali kada On dolazi (Otkr. 3:3). Ovo nije priča "vuk, vuk...", jer ja ne obmanjujem svesno kao taj iz priče niti to činim nesvesno pošto kod mene nema nikakve obmane već prilježnog ispitivanja Pisma da bi se odgonetnula zagonetka koju je Bog postavio (Priče 25:2). U tom ispitivanju naravno da ima grešaka, jer to i jeste odgonetanje kako Priče 25:2 kaže, a ne čitanje tačno napisanog datuma u Bibliji, jer tačno napisanog datuma u Bibliji nema nego hronoloških i numeroloških odrednica na osnovu kojih se to određuje. Međutim, Bog ne bi nikad postavio zagonetku koju nećemo moći na kraju odgonetnuti, On ne čini besmislene stvari, On u Otkr. 3:3 kaže da ćemo na kraju odgonetnuti, na kraju saznati kada dolazi zahvaljujući straženju tj. ispitivanju Pisma i savremenih događaja i znakova. Nisam prorok pa tako ni lažni kako klevećeš kao i mnogi nego tumač Pisma u kojem piše i o budućim događajima.

Matej 24,21Jer će biti nevolja velika kakova nije bila od postanja svijeta dosad niti će biti;
Matej 24,22I da se oni dani ne skrate, niko ne bi ostao; ali izbranijeh radi skratiće se dani oni.

Jel' vidiš da ponovo mašiš?

Hrist ne može lagati, niti bunca dok ovo priča...rodio se da kaže šta će biti...

Jel' ti trenutna situacija u svetu izgleda da je u skladu sa njegovim rečima?
Meni ni izbliza...
Dakle, ovo će se dešavati u budućnosti... to što će biti je tek pred nama...a mora i to biti jer nije bilo.

Kako ovo nisi uzeo u obzir?

Hristove reči su jednostavne, a tvoje šifre komplikovane...zato ti kažem, mani se toga i drži se Hristove jednostavnosti...pročisti svoje oko...
Upravo se ti ne držiš jednostavnosti, ne poznaješ dovoljno Pismo kao i mnogi ovde što me kleveću zbog svog neznanja i nepokajanosti srca. Ti navodiš te reči Hristove o velikoj nevolji kakva ne bi od postanka sveta misleći da će On doći tek posle njih. A taj dolazak posle njih je dolazak sa Nevestom u dolinu Megido 25.02.2030. radi pobede u armagedonskoj bitki. A ovaj dolazak o kome ja najviše pričam (iako pišem i o Armagedonu) je dolazak radi uzeća Neveste pre Nevolje od 5 najgladnijih i najtežih godina (od kojih poslednje 3,5 su najteže). Znači, sada 12/13. - 14/15.12.2024. dolazi da uzme Nevestu pre te Nevolje. On sad dolazi kad ljudi jedu, piju, vesele se, grade, kupuju, prodaju, žene se, udaju se i ne osećaju kao oni uoći Potopa u vreme Noja. Dolazi za njih iznenada, kao lopov u noći. A mi verni nismo u noći i mi Ga uskoro očekujemo da nas izbavi od te Velike Nevolje (Luka 21:36, Otkr. 3:10).

ok..treba stražiti..nego da budem i ja prorok...predviđam ti depresiju kad se svi datumi koje postavljaš izjalove...previše si sebe uložio u taj projekat izračunavanja datuma da bi mogao da se izvučeš bez depresije kad shvatiš da su se demoni poigrali tobom filujući te pogrešnim uvidima...to što ti pokušavaš da prorekneš niko živi ne zna kad će biti i da li će biti...
Odgovorih gore o tome. Dato nam je da znamo na kraju. Verujem da će biti 12/13.-14/15.12.2024. Ne igraju se demoni sa mnom nego sa vama koji ne držite zapovest Hristovu da stražite, tj. računate kada će doći. Zato kod mene nema depresije nego samo radosti, jer moj Ženik uskoro dolazi. A teško onima koji ostanu u nevolji - kakva će ih depresija i očaj zahvatiti. Biće potrebno mnogo pokajanja, preumljenja, okretanja Bogu da se prežive te velike nevolje.

Znaci opet nista kao sto sam ti kazao.
Ni 14, 15 ce biti nista jer su ti sve osnove netacne.
Eto prebacices na 25 i sve ponovo.
Nije to "ništa", veliki događaj se desio baš 7/8.12.2024. o kojem sam govorio kao potencijalnom danu vaznesenja - pad Damaska. Bio sam blizu. Uskoro će i njegovo potpuno razorenje kako Isaija 17 i Jeremija 49 proriču, verovatno 12/13.12.2024. kad počinje i nuklearni rat i vaskrsenje mrtvih. Dole ću ostaviti link o tome. Ja sam ranije pominjao ovde 15.12.2024. kao dan vaznesenja, ali poslednjih sedmica pomenuh 7/8.12.2024. jer je to prvi dan Hanuke. Ipak neće biti vaznesenje prvog nego poslednjeg dana Hanuke - 14/15.12.2024.

Ostani sa nama CB!
Tvoj doprinos svima nama nasušnoj temi o slavnom Drugom dolasku Hristovom je od neprocenjivog značaja.
Svako ko govori o ovoj temi pa makar i pogrešio ... je dobrodošo.
Trudimo se da dođemo do Istine, a to je nešto najteze, što običan čovek smrtni sebi u zadatak dati moze.
Samim tim i greška se prašta Bozijom milošću.
Naravno, Tonolan, ti uvek imaš razumevanja za razliku od mnogih ovde, i uvek se kulturno, hrišćanski ophodiš baš zato što zaista težiš Istini. Za očekivati je da u proračunu dolaska ima grešaka (jer Priče 25:2 kaže da je reč o zagonetki, a i ap. Pavle kaže da sad znamo kao u zagonetki, kao kroz staklo), one su neminovne dok se na kraju ne dođe do tačnog datuma (Otkr. 3:3). A ovi što smatraju da ne treba računati neće nikad ni izračunati.
Verujem da je definitivno vaznesenje 14/15.12.2024., a vaskrsenje i preobraženje ili isti dan ili 2 dana ranije.
Evo ovde: https://drive.google.com/file/d/1agQtFJKLeGh5_R_WyrRByszuTtEUEjP8/view
detaljno napisasmo o tome. Ja i ovima što me kritikuju preporučujem da se udube u to i uveriće se da Isus dolazi ove sedmice. Tu će videti i kako je ovo sa Damaskom povezano sa bliskim vaznesenjem. Tu pominjem i najnovije vesti o pripremi za rat u Tajvanu i o bolesti X koja je neki dan počela u Kongu i navodim vizije koje ovde pominjah proteklih godinu ili dve da kratko uoči vaznesenja počinje nova plandemija bolest X i par dana uoči vaznesenja počinje rat na Tajvanu. Bilo je i pre vojnih vežbi Kine oko Tajvana, ali ovog puta mislim da će Kina iskoristiti zauzetost sveta oko Sirije da napadne Tajvan.

Pozdrav, Tonolan!
Maran ata!

Nije to "ništa", veliki događaj se desio baš 7/8.12.2024. o kojem sam govorio kao potencijalnom danu vaznesenja - pad Damaska. Bio sam blizu. Uskoro će i njegovo potpuno razorenje kako Isaija 17 i Jeremija 49 proriču, verovatno 12/13.12.2024. kad počinje i nuklearni rat i vaskrsenje mrtvih. Dole ću ostaviti link o tome. Ja sam ranije pominjao ovde 15.12.2024. kao dan vaznesenja, ali poslednjih sedmica pomenuh 7/8.12.2024. jer je to prvi dan Hanuke. Ipak neće biti vaznesenje prvog nego poslednjeg dana Hanuke - 14/15.12.2024.
Znaci rekao si da ce iz zemlje iiziknuti paradaiz a ono izniklo trnje.
I kazes pogodio si?

Upravo se ti ne držiš jednostavnosti, ne poznaješ dovoljno Pismo kao i mnogi ovde što me kleveću zbog svog neznanja i nepokajanosti srca. Ti navodiš te reči Hristove o velikoj nevolji kakva ne bi od postanka sveta misleći da će On doći tek posle njih. A taj dolazak posle njih je dolazak sa Nevestom u dolinu Megido 25.02.2030. radi pobede u armagedonskoj bitki. A ovaj dolazak o kome ja najviše pričam (iako pišem i o Armagedonu) je dolazak radi uzeća Neveste pre Nevolje od 5 najgladnijih i najtežih godina (od kojih poslednje 3,5 su najteže). Znači, sada 12/13. - 14/15.12.2024. dolazi da uzme Nevestu pre te Nevolje. On sad dolazi kad ljudi jedu, piju, vesele se, grade, kupuju, prodaju, žene se, udaju se i ne osećaju kao oni uoći Potopa u vreme Noja. Dolazi za njih iznenada, kao lopov u noći. A mi verni nismo u noći i mi Ga uskoro očekujemo da nas izbavi od te Velike Nevolje (Luka 21:36, Otkr. 3:10).
Evo ga opet...
...dobro,zar te nije konacno sramota da i dalje furas istu pricu ???

Naravno, Tonolan, ti uvek imaš razumevanja za razliku od mnogih ovde, i uvek se kulturno, hrišćanski ophodiš baš zato što zaista težiš Istini. Za očekivati je da u proračunu dolaska ima grešaka (jer Priče 25:2 kaže da je reč o zagonetki, a i ap. Pavle kaže da sad znamo kao u zagonetki, kao kroz staklo), one su neminovne dok se na kraju ne dođe do tačnog datuma (Otkr. 3:3). A ovi što smatraju da ne treba računati neće nikad ni izračunati.
Verujem da je definitivno vaznesenje 14/15.12.2024., a vaskrsenje i preobraženje ili isti dan ili 2 dana ranije.
Evo ovde: https://drive.google.com/file/d/1agQtFJKLeGh5_R_WyrRByszuTtEUEjP8/view
detaljno napisasmo o tome. Ja i ovima što me kritikuju preporučujem da se udube u to i uveriće se da Isus dolazi ove sedmice. Tu će videti i kako je ovo sa Damaskom povezano sa bliskim vaznesenjem. Tu pominjem i najnovije vesti o pripremi za rat u Tajvanu i o bolesti X koja je neki dan počela u Kongu i navodim vizije koje ovde pominjah proteklih godinu ili dve da kratko uoči vaznesenja počinje nova plandemija bolest X i par dana uoči vaznesenja počinje rat na Tajvanu. Bilo je i pre vojnih vežbi Kine oko Tajvana, ali ovog puta mislim da će Kina iskoristiti zauzetost sveta oko Sirije da napadne Tajvan.

Pozdrav, Tonolan!
Maran ata!
koji ti je biblijski dokaz da će uopšte biti vaznesenja ljudi pre nekakve velike nevolje? to mislim nigde ne postoji u Jevanđeljima...to su kasnije interpretacije

nadam se da nije samo ovo što navodim dole jer to uopšte nije vaznesenje ljudi pre nekakve velike nevolje kako naivno tumačite..naprotiv to je u času Isusovog povratka ubijanje ili otimanje polovine ljudi od strane demona ili vanzemaljaca...to da će se neko uzeti ne znači da će na nebo nego da će u smrt...

obrati pažnju da se tu govori o velikom stradanju...i pozivu ljudima da se sakriju kad se to zbude

Luka 17,31U onaj dan koji se desi na krovu a pokućstvo njegovo u kući, neka ne silazi da ga uzme; i koji se desi u polju, tako neka se ne vraća natrag.

i nigde se ne kaže da će Isus nekog uzimati nego da će se uzeti...mogu i vanzemaljci da dođu pa da poubijaju ili otmu sve koje nađu tj. polovinu...

dalje jasno se kaže u sred te objave
Luka 17,33Koji pođe da sačuva dušu svoju, izgubiće je; a koji je izgubi, oživljeće je.

dakle biće kao neka prevara koja nudi spasenje duše i svi koji se polakome biće uzeti to jest ubijeni...

Matej 24,36A o danu tome i času niko ne zna, ni anđeli nebeski, do otac moj sam.
Matej 24,37Jer kako što je bilo u vrijeme Nojevo tako će biti i dolazak sina čovječijega.
Matej 24,38Jer kako što pred potopom jeđahu i pijahu, ženjahu se i udavahu do onoga dana kad Noje uđe u kovčeg,
Matej 24,39I ne osjetiše dok ne dođe potop i odnese sve; tako će biti i dolazak sina čovječijega.
Matej 24,40Tada će biti dva na njivi; jedan će se uzeti, a drugi će se ostaviti.
Matej 24,41Dvije će mljeti na žrvnjevima; jedna će se uzeti, a druga će se ostaviti.
Matej 24,42Stražite dakle, jer ne znate u koji će čas doći Gospod vaš.

Luka 17,26I kako je bilo u vrijeme Nojevo onako će biti u dane sina čovječijega:
Luka 17,27Jeđahu, pijahu, ženjahu se, udavahu se do onoga dana kad Noje uđe u kovčeg, i dođe potop i pogubi sve.
Luka 17,28Tako kao što bi u dane Lotove: jeđahu, pijahu, kupovahu, prodavahu, sađahu, zidahu;
Luka 17,29A u dan kad iziđe Lot iz Sodoma, udari oganj i sumpor iz neba i pogubi sve.
Luka 17,30Tako će biti i u onaj dan kad će se javiti sin čovječij.
Luka 17,31U onaj dan koji se desi na krovu a pokućstvo njegovo u kući, neka ne silazi da ga uzme; i koji se desi u polju, tako neka se ne vraća natrag.
Luka 17,32Opominjite se žene Lotove.
Luka 17,33Koji pođe da sačuva dušu svoju, izgubiće je; a koji je izgubi, oživljeće je.
Luka 17,34Kažem vam: u onu noć biće dva na jednome odru, jedan će se uzeti a drugi će se ostaviti;
Luka 17,35Dvije će mljeti zajedno, jedna će se uzeti a druga će se ostaviti;
Luka 17,36Dva će biti na njivi, jedan će se uzeti a drugi će se ostaviti.
Luka 17,37I odgovarajući rekoše mu: gdje, Gospode? A on im reče: gdje je strvina onamo će se i orlovi skupiti.

vidi zadnji stih...gde će se uzeti pitaju ljudi...odgovor je gde je strvina tamo će se i lešinari skupiti...dakle uzeti su strvina a lešinari su demoni...

znači kad se Isus vrati u tom času će demoni uzeti one na koje polažu pravo i odneti ih u svoj svet ili pobiti...
mislim logično je sada svetom vladaju demoni a kad Isus preuzme ovaj svet demoni će iz ovog sveta pokupiti ono na šta imaju pravo...
ne bi imalo smisla da je obrnuto...da se uzmu ispravni a Isusu ostavi da vlada nepopravljivim..

Poslednja izmena:
i da dodam još ovo..sve to, taj povratak Isusa i otmica polovine ljudi će se desiti po Isusu u vreme dok još žive neki koji slušaju taj njegov govor...
znači ili je Isus pogrešno prorokovao ili je imao je vampire u publici... :p

Matej 24,34Zaista vam kažem: ovaj naraštaj neće proći dok se ovo sve ne zbude.

uz to ta otmica će se dešavati samo u Judeji po Isusu
Matej 24,16Tada koji budu u Judeji neka bježe u gore;
Matej 24,17I koji bude na krovu da ne silazi uzeti što mu je u kući;
Matej 24,18I koji bude u polju da se ne vrati natrag da uzme haljine svoje.

Poslednja izmena:
koji ti je biblijski dokaz da će uopšte biti vaznesenja ljudi pre nekakve velike nevolje? to mislim nigde ne postoji u Jevanđeljima...to su kasnije interpretacije

nadam se da nije samo ovo što navodim dole jer to uopšte nije vaznesenje ljudi pre nekakve velike nevolje kako naivno tumačite..naprotiv to je u času Isusovog povratka ubijanje ili otimanje polovine ljudi od strane demona ili vanzemaljaca...to da će se neko uzeti ne znači da će na nebo nego da će u smrt...

obrati pažnju da se tu govori o velikom stradanju...i pozivu ljudima da se sakriju kad se to zbude

i nigde se ne kaže da će Isus nekog uzimati nego da će se uzeti...mogu i vanzemaljci da dođu pa da poubijaju ili otmu sve koje nađu tj. polovinu...

dakle biće kao neka prevara koja nudi spasenje duše i svi koji se polakome biće uzeti to jest ubijeni...

Matej 24,36A o danu tome i času niko ne zna, ni anđeli nebeski, do otac moj sam.
Matej 24,37Jer kako što je bilo u vrijeme Nojevo tako će biti i dolazak sina čovječijega.
Matej 24,38Jer kako što pred potopom jeđahu i pijahu, ženjahu se i udavahu do onoga dana kad Noje uđe u kovčeg,
Matej 24,39I ne osjetiše dok ne dođe potop i odnese sve; tako će biti i dolazak sina čovječijega.
Matej 24,40Tada će biti dva na njivi; jedan će se uzeti, a drugi će se ostaviti.
Matej 24,41Dvije će mljeti na žrvnjevima; jedna će se uzeti, a druga će se ostaviti.

Luka 17,26I kako je bilo u vrijeme Nojevo onako će biti u dane sina čovječijega:
Luka 17,27Jeđahu, pijahu, ženjahu se, udavahu se do onoga dana kad Noje uđe u kovčeg, i dođe potop i pogubi sve.
Luka 17,28Tako kao što bi u dane Lotove: jeđahu, pijahu, kupovahu, prodavahu, sađahu, zidahu;
Luka 17,29A u dan kad iziđe Lot iz Sodoma, udari oganj i sumpor iz neba i pogubi sve.
Luka 17,34Kažem vam: u onu noć biće dva na jednome odru, jedan će se uzeti a drugi će se ostaviti;
Luka 17,37I odgovarajući rekoše mu: gdje, Gospode? A on im reče: gdje je strvina onamo će se i orlovi skupiti.

vidi zadnji stih...gde će se uzeti pitaju ljudi...odgovor je gde je strvina tamo će se i lešinari skupiti...dakle uzeti su strvina a lešinari su demoni...

znači kad se Isus vrati u tom času će demoni uzeti one na koje polažu pravo i odneti ih u svoj svet ili pobiti...
mislim logično je sada svetom vladaju demoni a kad Isus preuzme ovaj svet demoni će iz ovog sveta pokupiti ono na šta imaju pravo...
ne bi imalo smisla da je obrnuto...da se uzmu ispravni a Isusu ostavi da vlada nepopravljivim..
Ucenici su i tim stihovima pitali kada je kraj sveta i tvoj dolazak.
Nije rec o nekoj posebnoj grupi koja ce veskrsnuti ili se vazneti na nebo.
Vec se radi o celokupnom covecansvu.
Mttvi ce vaskrsnuti a zivi ce se prepbraziti i svi ce zajedno otici na nebo za vreme od 1000 god.
Gde se posle vracaju da zive na zemlji.
Dakle tu nema nikakve posebne grupe kako si pazljivo zakljucio.
Niti u tekstu ima nekih demona jer ce i o i stradati.
Jedan ce se uzeti a jedan nece, je da ce neki otivc na nebo drugi ne, bice unisteni.
Koji tada ne odu nece nikada otici, bice unisteni.
Tu je kraj.
1. Solunjanima 4,13Neću vam pak zatajiti, braćo, za one koji su umrli, da ne žalite kao i ostali koji nemaju nada;
1. Solunjanima 4,14Jer ako vjerujemo da Isus umrije i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s njim.
1. Solunjanima 4,15Jer vam ovo kazujemo riječju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onijeh koji su pomrli.
1. Solunjanima 4,16Jer će sam Gospod sa zapoviješću, sa glasom arhanđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije;
1. Solunjanima 4,17A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.

Ako mrtvi zive negde u raju, kako ih zivi nece preteci tamo?
Pa ne zive cekaju vaskrsenje gde ce svi zajedno otici tamo.
Niko pre.

Onaj koji čeka Ženika računa datum da bi znao kad će Ga konačno sresti, jer Ga toliko žarko čeka. I da se onda sa Njim konačno sjedini u pravoj ljubavi. Takođe, čeka Ga da bi izbegao "sve što se ima zbiti" - Luka 21:36. Moralnost obuhvata vršenje svih zapovesti Božijih, ne samo "ne ubij, ne kradi", i sl. nego i zapovest o straženju da bismo na kraju saznali kada On dolazi (Otkr. 3:3). Ovo nije priča "vuk, vuk...", jer ja ne obmanjujem svesno kao taj iz priče niti to činim nesvesno pošto kod mene nema nikakve obmane već prilježnog ispitivanja Pisma da bi se odgonetnula zagonetka koju je Bog postavio (Priče 25:2). U tom ispitivanju naravno da ima grešaka, jer to i jeste odgonetanje kako Priče 25:2 kaže, a ne čitanje tačno napisanog datuma u Bibliji, jer tačno napisanog datuma u Bibliji nema nego hronoloških i numeroloških odrednica na osnovu kojih se to određuje. Međutim, Bog ne bi nikad postavio zagonetku koju nećemo moći na kraju odgonetnuti, On ne čini besmislene stvari, On u Otkr. 3:3 kaže da ćemo na kraju odgonetnuti, na kraju saznati kada dolazi zahvaljujući straženju tj. ispitivanju Pisma i savremenih događaja i znakova. Nisam prorok pa tako ni lažni kako klevećeš kao i mnogi nego tumač Pisma u kojem piše i o budućim događajima.
Na žalost prijatelju nisi u pravu.
Ti stihovi koje navodiš uopšte ne govore o tome o čemu ti pričaš.
Ne znam zašto mešaš stražarenje sa traženjem datuma?
Datum nikad niko neće znati, niti postoji neka šifra u Pismu koja ga krije.
Zapamti moje reči! Nikad Niko neće znati jer nam nije dato niti treba da nam bude dato...

Ne želim da te razuveravam i da ulazim u dublju diskusiju, jer mislim da nema svrhe.

Samo ovo za klevetanje što pominješ ću reći.
Ni na kraj pameti mi nije da bilo koga klevećem pa ni tebe...zašto bih to radio.
Ti se osećaš klevetanim jer si promašio, tu je problem...
Ti se lično blamiraš i sam sebe činiš lažnim prorokom na svakih par meseci...ja ti samo kažem da to što hoćeš da izračunaš je nemoguće. Ne samo tebi, nego je nemoguće nikom živom...
Sve ostalo pozitivno u Hristu podržavam...

Mislim da si debelo pomešao hronologiju događaja koji su ispred nas...

Znaci rekao si da ce iz zemlje iiziknuti paradaiz a ono izniklo trnje.
I kazes pogodio si?
Ja kažem da nisam pogodio dan, da sam pogrešio za 7 dana, ali da iako se nije desilo vaznesenje jeste pad Damaska koji je veoma povezan sa vaznesenjem. Damask će uskoro biti potpuno razrušen, kako svedoči Pismo (Isaija 17 i Jeremija 49). Ja verujem da će to biti 12/13.12.2024. kad počinje nuklearni rat i kad će vaskrsnuti pravednici. 14/15.12.2024. će biti vaznesenje, dakle greška za samo 7 dana plus što sam ranije uvek pominjao 15.12., a u poslednje vreme 8.12. Osim toga 7/8.12. je prvi dan Hanuke, a 14/15.12.2024. je poslednji dan Hanuke. Dakle, dobro sam rekao da će biti na Hanuku, samo neće biti prvi nego poslednji dan tog velikog praznika u koji Isus dolazi po Nevestu.
A ovo: https://www.pravda.rs/2024/12/10/zv...adisti-seju-strah-i-smrt-uznemiravajuc-video/ čeka uskoro ceo svet, pa se treba kajati a ne rugati (ne meni kao što neki misle već sopstvenom neznanju)...

Evo ga opet...
...dobro,zar te nije konacno sramota da i dalje furas istu pricu ???
Treba tebe i slične da je sramota što i dalje sledite priču suprotno Hristu koji kaže da treba stražiti... Ja sam veran Hristu da stražim, tj. živim pobožno računajuči kada će doći.
I zato se nadam svom preobraženju prekosutra i odlasku na Nebo u nedelju.
Maran ata!

Kažeš koji je biblijski dokaz da je pre nevolje, a navodih ti već npr. Luka 21:36 i Otkr. 3:10 koji to jasno govore.
A mediji će lažno prikazati da su nas oteli vanzemaljci (koji su demoni), a ustvari reč je o uznesenju od strane Isusa 14/15.2024. 21.12.2024. pojavljuje se Antihrist, pali angeo Azazel iz bezdana. 16.06.2026. doći će satana i svi pali angeli na Zemlju. 25.02.2030. dolazi Isus sa Nevestom da pobedi u armagedonskoj bitki.

Treba tebe i slične da je sramota što i dalje sledite priču suprotno Hristu koji kaže da treba stražiti... Ja sam veran Hristu da stražim, tj. živim pobožno računajuči kada će doći.
Maran ata!
stražiti ne znači igrati se proroka nego popravljati sebe da budeš ljubav što više možeš kao što je Isus bio...mudre devojke su imale ljubav u srcima tj. ulje u lampama... a vaznesenje nije bibijski koncept...

stražiti ne znači igrati se proroka nego popravljati sebe da budeš ljubav što više možeš kao što je Isus bio...mudre devojke su imale ljubav u srcima tj. ulje u lampama... a vaznesenje nije bibijski koncept...
Nisam prorok nego tumač biblijskih proroštava. Straženje je vršenje zapovesti Božijih a ono uključuje u sebe i računanje vremena dolaska Hrista (Otkr. 3:3)...

Treba tebe i slične da je sramota što i dalje sledite priču suprotno Hristu koji kaže da treba stražiti...
A kada si me video da osporavam da trebamo straziti ?
To je Isus izricito nalozio stoga svaki hriscanin se treba maksimalno fokusirati na svoju licnu duhovnost i pratiti znace vremena u kojeg zivimo.
Ja sam veran Hristu da stražim, tj. živim pobožno računajuči kada će doći.
Lepo je sto kazes da si veran Hristu i da zivis pobozno,sta god ti ovo znacilo ali je JAAAAAAAKO LOSE sto gazis Njegove reci racunajuci ono sto je On izricito rekao da nam nije otkriveno vec da o tome zna samo Otac Nebeski.
...da budedm precizniji - radeci to ti zapravo Isusa cinis lazovom jer nameravas pokazati da nije samo Otac taj sto zna vec da si i ti !
Maran ata!
Maran ata.

P.S. radi se o par dana stoga predlazem da budemo strpljivi pa da konacno utvrdimo ko je sve vreme bio u zabludi a ko nije.

Ja kažem da nisam pogodio dan, da sam pogrešio za 7 dana, ali da iako se nije desilo vaznesenje jeste pad Damaska koji je veoma povezan sa vaznesenjem. Damask će uskoro biti potpuno razrušen, kako svedoči Pismo (Isaija 17 i Jeremija 49). Ja verujem da će to biti 12/13.12.2024. kad počinje nuklearni rat i kad će vaskrsnuti pravednici. 14/15.12.2024. će biti vaznesenje, dakle greška za samo 7 dana plus što sam ranije uvek pominjao 15.12., a u poslednje vreme 8.12. Osim toga 7/8.12. je prvi dan Hanuke, a 14/15.12.2024. je poslednji dan Hanuke. Dakle, dobro sam rekao da će biti na Hanuku, samo neće biti prvi nego poslednji dan tog velikog praznika u koji Isus dolazi po Nevestu.
A ovo: https://www.pravda.rs/2024/12/10/zv...adisti-seju-strah-i-smrt-uznemiravajuc-video/ čeka uskoro ceo svet, pa se treba kajati a ne rugati (ne meni kao što neki misle već sopstvenom neznanju)...
I ovo si promasio 100% kao sto sam zi vec x puta kazao.
Zato sto su sve tvoje osnove netacne.
Ja nisam video da neko iznosi toliko laznu i ne Biblijsku nauku kao ti.
To je zato sto si svugde pokupio po nesto kako te usi svrbe.

Back