Budući događaji iz ugla Biblije.

samo lazes i izmisljas i sad neko klevetnik jer ne zna koliko dugo lazes i izmsiljas - e jesi vragolan bezboznicki, ajde zasto ne prestanes vise da lazes? sta glumatas vise?

halo, slagao je za datume, nema dalje, lazov je, lazni prorok i cao, necemo sa njim nista da proucavamo, jer sve samo izmislja i laze, pa ima takvih sekti koliko hoces, sta nam one trebaju, kao treneri u laganju/eno sns to isto radi, bolje covek nesto drugo da trenira u zivotu nego laganje i izmisljanje, ama sta god drugoi da trenira je bolje, blejanje u plafon, pa je bolje nego ovo sto vi radite, samo arcite vreme, papir, kilobajte
Već sam odgovarao na to. Ništa ne izmišljam, kako klevećeš, govorim samo istinu. Da ne bih ponovo pisao, ostaviću ovde ovo što danas nekome na engleskom odgovorih o tome:

"About "no one knows day and hour" I will put here answer to someone who asked me about that earlier:

"As I said, I am just an interpreter of His word in Bible, not prophet. It does not mean that I am prophet because I speak about when some future event will happen. It is not enough to be prophet in strict biblical sense. Because beside speaking about when future event will happen, to be prophet it is also necessary for me to say that I got prophetic vision from YAH about when that future event will happen what I have never said because I have never had some supernatural revelation from YAH in a prophetic vision. I only read the Scripture and interpret it as YAH commands. We can conclude when some future event will happen not only by prophetic vision but also studying the Bible what I do. And of course: "Being wrong only means you aren't correct yet!", I think so too, but I have never said that I am correct when date for which I said that would rapture then happen comes and pass and nothing happens. I say that I am correct with more or less certainty only before that date comes. I say that based on that I studied in Bible. And I say that with strong biblical arguments I found searching Bible. Because rapture did not happen in some of my previously mentioned dates does not mean that it will not happen in some of future dates I mention. And all my previous searching was not in vain because with all faults came some new revelation in His word and correction and improvement based on it. I am more and more mature in my searching because I had obeyed YAHUSHUA (Jesus) to watch, to count when He comes for what He left numerical determinants in The Holy Scripture. But, I do not think that I will count until I die as you input and if you mean that my natural death will come in many years or decades. I count reasonably not unwisely. Because, my brother in Christ and I firstly (that was on April 7 2020 AD) came to July 16 2022 AD (Feast of New (the fifth) Month and day after Feast of New Wine (The Second Pentecost)) as day of Rapture. How have we came to that date? Firstly, in 2011 AD, we determined sabbatical: 2015, 2022, 2029, 2036, 2043, 2050, 2057,... and jubilee years: 1994, 2044, 2094,... And we determined that correctly. We also correctly determined 6000. year - 120. jubilee year (2044/45 AD). Then on April 7 2020 AD we have concluded that Armageddon battle is 14 years before start of 120. Jubilee year (2044 – 14 = 2030, period in 2030. before March 17 2030 is still biblical 2029. year) based on that Ezekiel 40-48 temple will be built 14 years as long temple during Solomon was built. And when we subtract 7 years (as long as Tribulation lasts) from biblical 2029. year we get biblical 2022. year as possible year of rapture. Yet, later we found out that Jesus does not come before 7-years Tribulation but before 5-years Tribulation since Joseph (image of Jesus) came to save father and brothers from famine in the 2nd year of 7-years famine, so before 5 years of bigger famine. Thus, Jesus comes, in the 2nd year after sabbatical year and it is 2024 AD. But there are many other arguments for 2024 as year of rapture:
. That is about year of rapture. About date of rapture (and also additional arguments for year of rapture) can be read in other videos from our channel: https://www.youtube.com/@Rapture-s9i.

So, meaning of “no one knows day and hour” is that for those of us who don't know, He said that to encourage us to watch and seek to find out. "Admonish yourself, therefore, as you have received and as you have heard, and hold fast and repent. If you do not beware, I will come upon you like a thief, and you will not know at what hour I will come upon you." Rev. 3:3 Therefore, it is written that if we do not watch we will not know the hour of His coming, which means that if we watch we will know hour of His coming. Noah knew when the flood would come, and Jesus says that as it was in the time of Noah, so it would be in the days of His second coming. As Noah knew, so will we know. Apostle Paul says in the Epistle to the Thessalonians that the YAH will come as a thief in the night for the ungodly, but that we are not sons of the night that the day will overtake us suddenly, but sons of the light. Matthew 24:42 says: "Therefore be ready, because you do not know on which day the Lord will come to you." Yes, based on everything mentioned about it in the Scriptures, Christ thus seems to say: "since you do not know, then watch, examine the Scriptures to find out when I am coming and thus become ready". Therefore, for a while we don't know, but at the end we find out, that's the meaning of Christ's words. There are many more arguments in support of this (Rev. 3:10, Luke 21:36, etc.), but this is enough.""

Poslednja izmena:
patolski, samo bre teras ljude u bezboznistvo, to ti je cilj da ljudima ogadis hriscanstvo, ako dodje neki nevernik da garant pobegne i zalupi vrata ovog foruma, ... ja bih te samo banovao za vek i vekov
Oni koji su cista srca kao Tonolan su sad bliži hrišćanastvu zahvaljujući mom pisanju. A ljudi nečista srca poput tebe sami sebe udaljavaju od Hrista.

Blizi se Dan Gospodnji ...
Da, posti i moli se usrdno Gospodu da budeš primljen sutra na oblake, da ti Gospod oprosti sve grehe, tj. da budeš udostojen izbeći sve što se ima desiti (Luka 21:36)! I ja ću se moliti za tebe, a i ti za mene se pomoli. Pismo kaže da treba da molimo jedni za druge.
Evo još mnogih dokaza da je vaskrsenje 5/6.12., a vaznesenje 7/8.12.2024.:
https://drive.google.com/file/d/1fyrL8ceK28L18qWbC692zXt3OxG3Xr-T/view
Toliko. Ovo je verovatno moja poslednja poruka na forumu.
Maran ata!

Oni koji su cista srca kao Tonolan su sad bliži hrišćanastvu zahvaljujući mom pisanju. A ljudi nečista srca poput tebe sami sebe udaljavaju od Hrista.
šta ti znaš o ljudima koji ovde idu pod nickovima Tonolan i bas kao pa daješ sebi za pravo da sudiš ko je čista srca a ko nije...jedino što znaš je da je jedan protiv onoga što iznosiš a drugi za tvoje teorije...

šta ti znaš o ljudima koji ovde idu pod nickovima Tonolan i bas kao pa daješ sebi za pravo da sudiš ko je čista srca a ko nije...jedino što znaš je da je jedan protiv onoga što iznosiš a drugi za tvoje teorije...
Znam po pisanju. Tonolan me nikad nije klevetao kao što mnogi ovde čine. Naprotiv, podržava me zato što vidi da ja volim Istinu i služim joj, a i on voli I(i)stinu. On se trudi da spozna istinu, vidi se po njegovom pisanju ("po plodovima poznaćete ih", kaže Gospod, a njegovi su plodovi dobri). I dosta je i spoznao zahvaljujući istinoljublju.

Moj ti je prijateljski savet da se maneš ćorava posla. Nije to što radiš dobro za tebe, a pre svega za tvoje psihičko zdravlje.
Treba stražariti i biti budan kao da će sutra i ništa više od toga...
Niko neće unapred znati dan ni čas...NIKO...jer će doći kao lupež po noći...
Za psihičko zdravlje je najbolje ispunjavati zapovesti Božije, a jedna od njih je da stražimo, tj. da živimo moralno i na osnovu u Pismu ostavljenih vremenskih i numeroloških odrednica računamo kada će doći. Otkr. 3:3 kaže da ćemo na kraju saznati kada dolazi. Znači, u početku ne znamo dana ni časa, a na kraju znamo na osnovu istraživanja Pisma. Verujem da smo sada tačno odredili, tj. da dolazi 12/13.12. da vaskrsne Crkvu, a 14/15.12.2024. je uznosi na Nebo. Doduše 14/15.12. smo odredili već 2022.:
Znači, još tad. Samo je godina bila pogrešna - nije 2022. nego 2024. godina u kojoj dolazi. Pisali smo ovde detaljno zašto mora biti ipak 2024. godine.

Poslednja izmena:
on je neki protestant, samo se stidi da kaze koji, pa zato tebe gura da budes veci lazni prorok od osnivaca njegove sekte, cime prokazuje samo svoju zigosanu savest
Nije on protestant. Koliko se sećam, pisao je da je bio u komunistima, ali da je raskinuo s njima i okrenuo se veri. Ja vidim da je iskren u svojoj želji da spozna Boga, da se spase, da živi večno sa Bogom, tj. sa Ocem, Sinom i Svetim Duhom. On nije lažni prorok, kao što ni ja nisam (nego samo tumač Biblije, pa tako i biblijskih proroštava), samo me podržava u ovome što radim, jer vidi da mi je ovo bazirano na Pismu i da smo zaista blizu Gospodnjeg dolaska kako i pišem. On nije zatvorio srce za istinu i zato to vidi za razliku od mnogih drugih. Ja se radujem zbog njega, jer retki su danas istinoljubivi.

Ipak je vaznesenje 14/15. decembra 2024. kako sam ranije govorio. 7/8.12.2024. možda bude nešto veliko kao najava vaznesenja 7 dana kasnije. Vaskrsenje je 12/13.12.2024.
That from Haggai about taking on Kislev 24 and so on seems to be to consider from that day and farther in close future, e.g. during seven days of feast of Hanukkah which starts on Kislev 25 i.e. Dec 7/8 and ends on Tevet 1 i.e. Dec 14/15 2024. Something big could happen on Dec 7/8 but just as warning, but ascension is 7 days later i.e. on Dec 14/15 2024 (resurrection 5 days later, i.e. on Dec 12/13 2024). Connection between chapter 24 and year of rapture (2024 AD) and between verse 21 and the winter solstice (Dec 21) regarding the appearance of the Beast is in Mathew 24:21 too: "For then shall be great tribulation, such as was not since the beginning of the world to this time, no, nor ever shall be". In more details about all that written here: https://drive.google.com/file/d/1UpkrNaiqflQpVCaQFR1pe1VhNBYCvhZF/view?usp=sharing.
Maran ata!

Za psihičko zdravlje je najbolje ispunjavati zapovesti Božije, a jedna od njih je da stražimo, tj. da živimo moralno i na osnovu u Pismu ostavljenih vremenskih i numeroloških odrednica računamo kada će doći. Otkr. 3:3 kaže da ćemo na kraju saznati kada dolazi. Znači, u početku ne znamo dana ni časa, a na kraju znamo na osnovu istraživanja Pisma. Verujem da smo sada tačno odredili, tj. da dolazi 12/13.12. da vaskrsne Crkvu, a 14/15.12.2024. je uznosi na Nebo. Doduše 14/15.12. smo odredili već 2022.:
Znači, još tad. Samo je godina bila pogrešna - nije 2022. nego 2024. godina u kojoj dolazi. Pisali smo ovde detaljno zašto mora biti ipak 2024. godine.
Ma Ok je to i slažem se da je poštovanje Božijeg zakona najbolje za psihičko zdravlje. Ali ako si lažni prorok i zavaravaš, prvo sam sebe pa onda druge ovako javno...ne jednom nego više puta...gubiš poverenje ljudi i niko te kao Hristovog glasnika neće shvatati ozbiljno, već nekim lupetalom...Tada može doći do frustracije kod tebe samog, pa da ti se i samo Pismo smuči...Tu može nastati problem.
Ja svakog podržavam na Božijem putu, pa i tebe, ako vidim da radiš ispravno...Ok je to i što misliš da treba da računaš vreme dolaska, ali zašto to javno iznosiš? To mi deluje kao lično eksponiranje i liči na onu dečiju pričicu...evo vuka, evo vuka, evo vuka...a kad vuk stvarno došao, deci niko nije verovao.
Ko će tebi sada da veruje kada si se izmašio mnogo puta?!
Razmisli šta bi ti Hrist rekao, na to što radiš...

Treba stražariti, podržavam to. Ali niko nikad neće znati dan kada će doći...niti može, niti treba. Po svim događajima se vidi da je blizu...ali neće još...
Seti se da ni jedna reč iz Božijih usta ne izlazi prazna...ono što je rekao se mora zbiti... a nije još sve...prvo se mora nešto desiti da bi On došao a pre neće...

Besmisleno je računanje, šta postižeš sa tim...Ti ili bilo ko? Ja ako sam veran i hoću da stojim na putu istine ja ću stajati uvek, došao On večeras ili za sto godina...Šta menja to što ću znati datum?
Zašto bih trošio energiju da tražim šifrovan datum...umesto da istančam odredbe i propise u svom telu...to je daleko važnije...i to bi ti sam Hrist rekao.
Budi budan i čist sa upaljenim žižcima i sad i svaki drugi dan kao da svakog trenutka treba da otvori vrata...a pred vratima je, to je sigurno.

Ipak je vaznesenje 14/15. decembra 2024. kako sam ranije govorio. 7/8.12.2024. možda bude nešto veliko kao najava vaznesenja 7 dana kasnije. Vaskrsenje je 12/13.12.2024.

Matej 24,21Jer će biti nevolja velika kakova nije bila od postanja svijeta dosad niti će biti;
Matej 24,22I da se oni dani ne skrate, niko ne bi ostao; ali izbranijeh radi skratiće se dani oni.

Jel' vidiš da ponovo mašiš?

Hrist ne može lagati, niti bunca dok ovo priča...rodio se da kaže šta će biti...

Jel' ti trenutna situacija u svetu izgleda da je u skladu sa njegovim rečima?
Meni ni izbliza...
Dakle, ovo će se dešavati u budućnosti... to što će biti je tek pred nama...a mora i to biti jer nije bilo.

Kako ovo nisi uzeo u obzir?

Hristove reči su jednostavne, a tvoje šifre komplikovane...zato ti kažem, mani se toga i drži se Hristove jednostavnosti...pročisti svoje oko...

Za psihičko zdravlje je najbolje ispunjavati zapovesti Božije, a jedna od njih je da stražimo,
ok..treba stražiti..nego da budem i ja prorok...predviđam ti depresiju kad se svi datumi koje postavljaš izjalove...previše si sebe uložio u taj projekat izračunavanja datuma da bi mogao da se izvučeš bez depresije kad shvatiš da su se demoni poigrali tobom filujući te pogrešnim uvidima...to što ti pokušavaš da prorekneš niko živi ne zna kad će biti i da li će biti...

That from Haggai about taking on Kislev 24 and so on seems to be to consider from that day and farther in close future, e.g. during seven days of feast of Hanukkah which starts on Kislev 25 i.e. Dec 7/8 and ends on Tevet 1 i.e. Dec 14/15 2024. Something big could happen on Dec 7/8 but just as warning, but ascension is 7 days later i.e. on Dec 14/15 2024 (resurrection 5 days later, i.e. on Dec 12/13 2024). Connection between chapter 24 and year of rapture (2024 AD) and between verse 21 and the winter solstice (Dec 21) regarding the appearance of the Beast is in Mathew 24:21 too: "For then shall be great tribulation, such as was not since the beginning of the world to this time, no, nor ever shall be". In more details about all that written here: https://drive.google.com/file/d/1UpkrNaiqflQpVCaQFR1pe1VhNBYCvhZF/view?usp=sharing.
Maran ata!
Znaci opet nista kao sto sam ti kazao.
Ni 14, 15 ce biti nista jer su ti sve osnove netacne.
Eto prebacices na 25 i sve ponovo.

Maran ata!
Dodatni dokazi da Isus dolazi sutra: https://forum.krstarica.com/threads/buduci-dogadjaji-iz-ugla-biblije.958917/post-50164085
Ovo je verovatno moja poslednja poruka na forumu.
Slava Bogu za sve!
Maran ata!
šta bi, opet si se predomislio ili sad brat kucka pa je opravdano :D

Da, posti i moli se usrdno Gospodu da budeš primljen sutra na oblake, da ti Gospod oprosti sve grehe, tj. da budeš udostojen izbeći sve što se ima desiti (Luka 21:36)! I ja ću se moliti za tebe, a i ti za mene se pomoli. Pismo kaže da treba da molimo jedni za druge.
Evo još mnogih dokaza da je vaskrsenje 5/6.12., a vaznesenje 7/8.12.2024.:
https://drive.google.com/file/d/1fyrL8ceK28L18qWbC692zXt3OxG3Xr-T/view
Toliko. Ovo je verovatno moja poslednja poruka na forumu.
Maran ata!
Ostani sa nama CB!
Tvoj doprinos svima nama nasušnoj temi o slavnom Drugom dolasku Hristovom je od neprocenjivog značaja.
Svako ko govori o ovoj temi pa makar i pogrešio ... je dobrodošo.
Trudimo se da dođemo do Istine, a to je nešto najteze, što običan čovek smrtni sebi u zadatak dati moze.
Samim tim i greška se prašta Bozijom milošću.

Ostani sa nama CB!
Tvoj doprinos svima nama nasušnoj temi o slavnom Drugom dolasku Hristovom je od neprocenjivog značaja.
Trudimo se da dođemo do Istine, a to je nešto najteze, što običan čovek smrtni sebi u zadatak dati moze.
Samim tim i greška se prašta Bozijom milošću.
Kako da ostane kad 14, 15 se vaznosi?

Ali nista od toga.
Ali ovo se kuva:

https://www.facebook.com/reel/1879670005896894/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

I ja ga pozivam da ostane, samo da se više bavi konkretnim i jasnim znacima iz Pisma.

Treba biti budan, a to pre svega iziskuje, da čovek radi na sebi, da kali svoju savest u skladu sa Božijim merilima...da je ona mirna... i da se ne zastidimo stati pred Hrista. Potrebno je samoispitivanje, svaki dan...vidiš da nešto ne valja, bacaj...Hrist kaže da je bolje i jedan ud odbaciti nego ceo propasti...
Ko voli svet... ili čak nešto daleko nam bliže, nije Hrista dostojan...pa se i tu treba preispitati...

No dobro. Hteo sam nešto drugo reći, a tiče se događaja pred nama...

2. Timotiju 3,1Ali ovo znaj da će u pošljednje dane nastati vremena teška.
2. Timotiju 3,13A zli ljudi i varalice napredovaće na gore, varajući i varajući se.

Po Hristovim rečima izrečenim na Maslinskoj gori i događajima koje se dešavaju pred našim očima, sa sigurnošću možemo reći da živimo u poslednjim danima.
Timotej od 2 do 4 stiha opisuje osobine koje će dominirati kod ljudi u poslednjim danima...
U 13 stihu kaže da će ti ljudi imati tendenciju da napreduju u negativnom smislu...pa kaže da će zli ljudi biti još gori...
Samo po sebi implicira da će i situacija i životne okolnosti sa takvim ljudima na zemlji, biti sve gore i gore...
Pa jel' vidimo upravo to pred našim očima?!
Da li će budućnost biti bolja?
Ne.
Upravo gore iznad sam citirao Hrista gde govori o velikoj nevolji.
Zlo se širi i postaje sve gore i gore u budućnosti ispred nas i neminovno nas vodi do velike nevolje...ako Bog ne bi intervenisao niko ne bi ostao živ...
To su fakti....a nama ostaje 'samo' da se molimo jer nismo zaboravljeni...

I ja ga pozivam da ostane, samo da se više bavi konkretnim i jasnim znacima iz Pisma.

Treba biti budan, a to pre svega iziskuje, da čovek radi na sebi, da kali svoju savest u skladu sa Božijim merilima...da je ona mirna... i da se ne zastidimo stati pred Hrista. Potrebno je samoispitivanje, svaki dan...vidiš da nešto ne valja, bacaj...Hrist kaže da je bolje i jedan ud odbaciti nego ceo propasti...
Ko voli svet... ili čak nešto daleko nam bliže, nije Hrista dostojan...pa se i tu treba preispitati...

No dobro. Hteo sam nešto drugo reći, a tiče se događaja pred nama...

2. Timotiju 3,1Ali ovo znaj da će u pošljednje dane nastati vremena teška.
2. Timotiju 3,13A zli ljudi i varalice napredovaće na gore, varajući i varajući se.

Po Hristovim rečima izrečenim na Maslinskoj gori i događajima koje se dešavaju pred našim očima, sa sigurnošću možemo reći da živimo u poslednjim danima.
Timotej od 2 do 4 stiha opisuje osobine koje će dominirati kod ljudi u poslednjim danima...
U 13 stihu kaže da će ti ljudi imati tendenciju da napreduju u negativnom smislu...pa kaže da će zli ljudi biti još gori...
Samo po sebi implicira da će i situacija i životne okolnosti sa takvim ljudima na zemlji, biti sve gore i gore...
Pa jel' vidimo upravo to pred našim očima?!
Da li će budućnost biti bolja?
Ne.
Upravo gore iznad sam citirao Hrista gde govori o velikoj nevolji.
Zlo se širi i postaje sve gore i gore u budućnosti ispred nas i neminovno nas vodi do velike nevolje...ako Bog ne bi intervenisao niko ne bi ostao živ...
To su fakti....a nama ostaje 'samo' da se molimo jer nismo zaboravljeni...
nemoj da mi ubijaš nadu da će posle ove av av sekte doći neko normalan na vlast

Back