Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Možete li kako izračunati dokle će trajati vlast SNSa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to mogu ja da ti kažem...do bankrota...a onda će narod da ih juri govnjivim motkama... znači još dve godine najviše....Možete li kako izračunati dokle će trajati vlast SNSa?
patolski, samo bre teras ljude u bezboznistvo, to ti je cilj da ljudima ogadis hriscanstvo, ako dodje neki nevernik da garant pobegne i zalupi vrata ovog foruma, ... ja bih te samo banovao za vek i vekova Isusov povratak je ionako vrlo blizu - za samo 7 dana.
Možete li kako izračunati dokle će trajati vlast SNSa?
Već sam odgovarao na to. Ništa ne izmišljam, kako klevećeš, govorim samo istinu. Da ne bih ponovo pisao, ostaviću ovde ovo što danas nekome na engleskom odgovorih o tome:samo lazes i izmisljas i sad neko klevetnik jer ne zna koliko dugo lazes i izmsiljas - e jesi vragolan bezboznicki, ajde zasto ne prestanes vise da lazes? sta glumatas vise?
halo, slagao je za datume, nema dalje, lazov je, lazni prorok i cao, necemo sa njim nista da proucavamo, jer sve samo izmislja i laze, pa ima takvih sekti koliko hoces, sta nam one trebaju, kao treneri u laganju/eno sns to isto radi, bolje covek nesto drugo da trenira u zivotu nego laganje i izmisljanje, ama sta god drugoi da trenira je bolje, blejanje u plafon, pa je bolje nego ovo sto vi radite, samo arcite vreme, papir, kilobajte
Oni koji su cista srca kao Tonolan su sad bliži hrišćanastvu zahvaljujući mom pisanju. A ljudi nečista srca poput tebe sami sebe udaljavaju od Hrista.patolski, samo bre teras ljude u bezboznistvo, to ti je cilj da ljudima ogadis hriscanstvo, ako dodje neki nevernik da garant pobegne i zalupi vrata ovog foruma, ... ja bih te samo banovao za vek i vekov
Da, posti i moli se usrdno Gospodu da budeš primljen sutra na oblake, da ti Gospod oprosti sve grehe, tj. da budeš udostojen izbeći sve što se ima desiti (Luka 21:36)! I ja ću se moliti za tebe, a i ti za mene se pomoli. Pismo kaže da treba da molimo jedni za druge.Blizi se Dan Gospodnji ...
До Судњег Дана!Možete li kako izračunati dokle će trajati vlast SNSa?

šta ti znaš o ljudima koji ovde idu pod nickovima Tonolan i bas kao pa daješ sebi za pravo da sudiš ko je čista srca a ko nije...jedino što znaš je da je jedan protiv onoga što iznosiš a drugi za tvoje teorije...Oni koji su cista srca kao Tonolan su sad bliži hrišćanastvu zahvaljujući mom pisanju. A ljudi nečista srca poput tebe sami sebe udaljavaju od Hrista.
Moj ti je prijateljski savet da se maneš ćorava posla. Nije to što radiš dobro za tebe, a pre svega za tvoje psihičko zdravlje.Ovo je verovatno moja poslednja poruka na forumu.
on je neki protestant, samo se stidi da kaze koji, pa zato tebe gura da budes veci lazni prorok od osnivaca njegove sekte, cime prokazuje samo svoju zigosanu savestOni koji su cista srca kao Tonolan su sad bliži hrišćanastvu zahvaljujući mom pisanju. A ljudi nečista srca poput tebe sami sebe udaljavaju od Hrista.
Znam po pisanju. Tonolan me nikad nije klevetao kao što mnogi ovde čine. Naprotiv, podržava me zato što vidi da ja volim Istinu i služim joj, a i on voli I(i)stinu. On se trudi da spozna istinu, vidi se po njegovom pisanju ("po plodovima poznaćete ih", kaže Gospod, a njegovi su plodovi dobri). I dosta je i spoznao zahvaljujući istinoljublju.šta ti znaš o ljudima koji ovde idu pod nickovima Tonolan i bas kao pa daješ sebi za pravo da sudiš ko je čista srca a ko nije...jedino što znaš je da je jedan protiv onoga što iznosiš a drugi za tvoje teorije...
Za psihičko zdravlje je najbolje ispunjavati zapovesti Božije, a jedna od njih je da stražimo, tj. da živimo moralno i na osnovu u Pismu ostavljenih vremenskih i numeroloških odrednica računamo kada će doći. Otkr. 3:3 kaže da ćemo na kraju saznati kada dolazi. Znači, u početku ne znamo dana ni časa, a na kraju znamo na osnovu istraživanja Pisma. Verujem da smo sada tačno odredili, tj. da dolazi 12/13.12. da vaskrsne Crkvu, a 14/15.12.2024. je uznosi na Nebo. Doduše 14/15.12. smo odredili već 2022.:Moj ti je prijateljski savet da se maneš ćorava posla. Nije to što radiš dobro za tebe, a pre svega za tvoje psihičko zdravlje.
Treba stražariti i biti budan kao da će sutra i ništa više od toga...
Niko neće unapred znati dan ni čas...NIKO...jer će doći kao lupež po noći...
Nije on protestant. Koliko se sećam, pisao je da je bio u komunistima, ali da je raskinuo s njima i okrenuo se veri. Ja vidim da je iskren u svojoj želji da spozna Boga, da se spase, da živi večno sa Bogom, tj. sa Ocem, Sinom i Svetim Duhom. On nije lažni prorok, kao što ni ja nisam (nego samo tumač Biblije, pa tako i biblijskih proroštava), samo me podržava u ovome što radim, jer vidi da mi je ovo bazirano na Pismu i da smo zaista blizu Gospodnjeg dolaska kako i pišem. On nije zatvorio srce za istinu i zato to vidi za razliku od mnogih drugih. Ja se radujem zbog njega, jer retki su danas istinoljubivi.on je neki protestant, samo se stidi da kaze koji, pa zato tebe gura da budes veci lazni prorok od osnivaca njegove sekte, cime prokazuje samo svoju zigosanu savest
Ma Ok je to i slažem se da je poštovanje Božijeg zakona najbolje za psihičko zdravlje. Ali ako si lažni prorok i zavaravaš, prvo sam sebe pa onda druge ovako javno...ne jednom nego više puta...gubiš poverenje ljudi i niko te kao Hristovog glasnika neće shvatati ozbiljno, već nekim lupetalom...Tada može doći do frustracije kod tebe samog, pa da ti se i samo Pismo smuči...Tu može nastati problem.Za psihičko zdravlje je najbolje ispunjavati zapovesti Božije, a jedna od njih je da stražimo, tj. da živimo moralno i na osnovu u Pismu ostavljenih vremenskih i numeroloških odrednica računamo kada će doći. Otkr. 3:3 kaže da ćemo na kraju saznati kada dolazi. Znači, u početku ne znamo dana ni časa, a na kraju znamo na osnovu istraživanja Pisma. Verujem da smo sada tačno odredili, tj. da dolazi 12/13.12. da vaskrsne Crkvu, a 14/15.12.2024. je uznosi na Nebo. Doduše 14/15.12. smo odredili već 2022.:Znači, još tad. Samo je godina bila pogrešna - nije 2022. nego 2024. godina u kojoj dolazi. Pisali smo ovde detaljno zašto mora biti ipak 2024. godine.
Ipak je vaznesenje 14/15. decembra 2024. kako sam ranije govorio. 7/8.12.2024. možda bude nešto veliko kao najava vaznesenja 7 dana kasnije. Vaskrsenje je 12/13.12.2024.
| Matej 24,21 | Jer će biti nevolja velika kakova nije bila od postanja svijeta dosad niti će biti; |
| Matej 24,22 | I da se oni dani ne skrate, niko ne bi ostao; ali izbranijeh radi skratiće se dani oni. |
ok..treba stražiti..nego da budem i ja prorok...predviđam ti depresiju kad se svi datumi koje postavljaš izjalove...previše si sebe uložio u taj projekat izračunavanja datuma da bi mogao da se izvučeš bez depresije kad shvatiš da su se demoni poigrali tobom filujući te pogrešnim uvidima...to što ti pokušavaš da prorekneš niko živi ne zna kad će biti i da li će biti...Za psihičko zdravlje je najbolje ispunjavati zapovesti Božije, a jedna od njih je da stražimo,
Znaci opet nista kao sto sam ti kazao.Ipak je vaznesenje 14/15. decembra 2024. kako sam ranije govorio. 7/8.12.2024. možda bude nešto veliko kao najava vaznesenja 7 dana kasnije. Vaskrsenje je 12/13.12.2024.
That from Haggai about taking on Kislev 24 and so on seems to be to consider from that day and farther in close future, e.g. during seven days of feast of Hanukkah which starts on Kislev 25 i.e. Dec 7/8 and ends on Tevet 1 i.e. Dec 14/15 2024. Something big could happen on Dec 7/8 but just as warning, but ascension is 7 days later i.e. on Dec 14/15 2024 (resurrection 5 days later, i.e. on Dec 12/13 2024). Connection between chapter 24 and year of rapture (2024 AD) and between verse 21 and the winter solstice (Dec 21) regarding the appearance of the Beast is in Mathew 24:21 too: "For then shall be great tribulation, such as was not since the beginning of the world to this time, no, nor ever shall be". In more details about all that written here: https://drive.google.com/file/d/1UpkrNaiqflQpVCaQFR1pe1VhNBYCvhZF/view?usp=sharing.
Maran ata!
Ipak je vaznesenje 14/15. decembra 2024. kako sam ranije govorio. 7/8.12.2024. možda bude nešto veliko kao najava vaznesenja 7 dana kasnije. Vaskrsenje je 12/13.12.2024.
That from Haggai about taking on Kislev 24 and so on seems to be to consider from that day and farther in close future, e.g. during seven days of feast of Hanukkah which starts on Kislev 25 i.e. Dec 7/8 and ends on Tevet 1 i.e. Dec 14/15 2024. Something big could happen on Dec 7/8 but just as warning, but ascension is 7 days later i.e. on Dec 14/15 2024 (resurrection 5 days later, i.e. on Dec 12/13 2024). Connection between chapter 24 and year of rapture (2024 AD) and between verse 21 and the winter solstice (Dec 21) regarding the appearance of the Beast is in Mathew 24:21 too: "For then shall be great tribulation, such as was not since the beginning of the world to this time, no, nor ever shall be". In more details about all that written here: https://drive.google.com/file/d/1UpkrNaiqflQpVCaQFR1pe1VhNBYCvhZF/view?usp=sharing.
Maran ata!
šta bi, opet si se predomislio ili sad brat kucka pa je opravdanoDodatni dokazi da Isus dolazi sutra: https://forum.krstarica.com/threads/buduci-dogadjaji-iz-ugla-biblije.958917/post-50164085
Ovo je verovatno moja poslednja poruka na forumu.
Slava Bogu za sve!
Maran ata!
Ostani sa nama CB!Da, posti i moli se usrdno Gospodu da budeš primljen sutra na oblake, da ti Gospod oprosti sve grehe, tj. da budeš udostojen izbeći sve što se ima desiti (Luka 21:36)! I ja ću se moliti za tebe, a i ti za mene se pomoli. Pismo kaže da treba da molimo jedni za druge.
Evo još mnogih dokaza da je vaskrsenje 5/6.12., a vaznesenje 7/8.12.2024.:
https://drive.google.com/file/d/1fyrL8ceK28L18qWbC692zXt3OxG3Xr-T/view
Toliko. Ovo je verovatno moja poslednja poruka na forumu.
Maran ata!
Kako da ostane kad 14, 15 se vaznosi?Ostani sa nama CB!
Tvoj doprinos svima nama nasušnoj temi o slavnom Drugom dolasku Hristovom je od neprocenjivog značaja.
Svako ko govori o ovoj temi pa makar i pogrešio ... je dobrodošo.
Trudimo se da dođemo do Istine, a to je nešto najteze, što običan čovek smrtni sebi u zadatak dati moze.
Samim tim i greška se prašta Bozijom milošću.
I ja ga pozivam da ostane, samo da se više bavi konkretnim i jasnim znacima iz Pisma.Svako ko govori o ovoj temi pa makar i pogrešio ... je dobrodošo.
| 2. Timotiju 3,1 | Ali ovo znaj da će u pošljednje dane nastati vremena teška. |
| 2. Timotiju 3,13 | A zli ljudi i varalice napredovaće na gore, varajući i varajući se. |
nemoj da mi ubijaš nadu da će posle ove av av sekte doći neko normalan na vlastI ja ga pozivam da ostane, samo da se više bavi konkretnim i jasnim znacima iz Pisma.
Treba biti budan, a to pre svega iziskuje, da čovek radi na sebi, da kali svoju savest u skladu sa Božijim merilima...da je ona mirna... i da se ne zastidimo stati pred Hrista. Potrebno je samoispitivanje, svaki dan...vidiš da nešto ne valja, bacaj...Hrist kaže da je bolje i jedan ud odbaciti nego ceo propasti...
Ko voli svet... ili čak nešto daleko nam bliže, nije Hrista dostojan...pa se i tu treba preispitati...
No dobro. Hteo sam nešto drugo reći, a tiče se događaja pred nama...
2. Timotiju 3,1 Ali ovo znaj da će u pošljednje dane nastati vremena teška.
2. Timotiju 3,13 A zli ljudi i varalice napredovaće na gore, varajući i varajući se.
Po Hristovim rečima izrečenim na Maslinskoj gori i događajima koje se dešavaju pred našim očima, sa sigurnošću možemo reći da živimo u poslednjim danima.
Timotej od 2 do 4 stiha opisuje osobine koje će dominirati kod ljudi u poslednjim danima...
U 13 stihu kaže da će ti ljudi imati tendenciju da napreduju u negativnom smislu...pa kaže da će zli ljudi biti još gori...
Samo po sebi implicira da će i situacija i životne okolnosti sa takvim ljudima na zemlji, biti sve gore i gore...
Pa jel' vidimo upravo to pred našim očima?!
Da li će budućnost biti bolja?
Ne.
Upravo gore iznad sam citirao Hrista gde govori o velikoj nevolji.
Zlo se širi i postaje sve gore i gore u budućnosti ispred nas i neminovno nas vodi do velike nevolje...ako Bog ne bi intervenisao niko ne bi ostao živ...
To su fakti....a nama ostaje 'samo' da se molimo jer nismo zaboravljeni...
Mi ovde ne spominjemo ovosvetovne teme ... ovo o čemu pričamo je nešto drugo ... siguran sam da me nisi pogrešno shvatio.nemoj da mi ubijaš nadu da će posle ove av av sekte doći neko normalan na vlast